Mamici de septembrie octombrie 2008 (133)
Raspunsuri - Pagina 12
angelynna82 spune:
MAYA bine ai venit pe lume, sa cresti mare si frumoasa, paopacioasa 

JULY multa sanatate, refacere rapida mamicuto
34+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
angelynna82 spune:
Piolica daca sotu nu se pricepe cumpara atunci unul mai mic, nu te mai forta 
Off Moni
sper sa auzim vesti bune despre tine, Felicic multumim pentru vestile despre Moni.
34+

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
angelynna82 spune:
Fetelor eu vam pupat, azi plec cu tati ca tot e liber,poate reusesc sa mai intru pe seara. 
34+

Bebe
Eco
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Fetelor eu vam pupat, azi plec cu tati ca tot e liber,poate reusesc sa mai intru pe seara. ![]() 34+ mai mult ca sigur Crina Alexandra ![]() Bebe Eco www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina |
pa pa si plimbare placuta

37 + weeks - Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin
piolica spune:
| citat din mesajul lui angelynna82 Piolica daca sotu nu se pricepe cumpara atunci unul mai mic, nu te mai forta ![]() Off Moni sper sa auzim vesti bune despre tine, Felicic multumim pentru vestile despre Moni. 34+ mai mult ca sigur Crina Alexandra ![]() Bebe Eco www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina |
pai asta era cel mai mic... iar eu pofteam la greu.
nu l-am carat prea mult, poate nici 50 de metri de la magazin la masina, dupa care l-am lasat in masina sa mi-l care el sus.
promit ca o sa ma potolescm ca altfel nasc pe strada.

38+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
piolica spune:
angelynna, plimbare pacuta!
38+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
Codruta27 spune:
Maia, sa fii sanatoasa, norocoasa, frumoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor tai! Bun venit pe lume!
July, recuparare rapida si laptic mult!
35+
Vlad
Bebe mic
kllemi spune:
buna fetelor.....nu am putut sa intru ieri, am fost sa imi iau ultimele analize, cred, toate bune si frumoase numai ca mi-a spus dr. ca exista o usoara anemie, dar care este normala, ideea este ca nu prea pot sa dorm noaptea si asta ma enerveaza la culme
FELICITARI FETELOR CARE AU NASCUT
vreau si eu sa le urez: bebici sanatosi, mancaciosi si sa se bucure de ei impreuna cu toata familia si lor refacere rapida sa vina mai repede sa ne povesteasca si noua cum este 
33+ mami super fericita de 
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui kllemi buna fetelor.....nu am putut sa intru ieri, am fost sa imi iau ultimele analize, cred, toate bune si frumoase numai ca mi-a spus dr. ca exista o usoara anemie, dar care este normala, ideea este ca nu prea pot sa dorm noaptea si asta ma enerveaza la culme ![]() FELICITARI FETELOR CARE AU NASCUT vreau si eu sa le urez: bebici sanatosi, mancaciosi si sa se bucure de ei impreuna cu toata familia si lor refacere rapida sa vina mai repede sa ne povesteasca si noua cum este ![]() 33+ mami super fericita de ![]() |
felicitari Klemi pt analize, iar cu anemia nu iti face griji

37 + weeks - Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin
alexa si mami spune:
am revenit.
toate
felicitari proaspetelor mamici, multa sanatate tuturor si bblushi cuminti si mincaciosi!
incerc sa ma pun la curent cu noutatile...
alexa si
mami