Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (93)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Raportam noapte agitata... Mihai a vomat de data asta... Sper ca tratamentul sa-si faca efectul cat mai repede...
Aseara ma gandeam ca Mihai ia Ospamox, antibiotic pe care cand va i l-a interupt dr. dupa vreo 2 zile, cand au facut pneumonie si le-a dat ceva mai puternic... poate nu-si mai face efectul???
Am zis sa merg azi la farmacie si sa iau inca o sticla de augumentin (asta ia andrei... sa fie). Mai avem zinnat, dar la ala sunt alergici si l-as pastra pt. Elena... sa fie...
Offf... daca vomita in stilul asta la mare eu cum naiba le spal patut, carut...

Nu cred ca mai am cand sa intru azi... am de facut bagaje... sper sa nu uit prea multe lucruri importante... Carutul ne ocupa uma de portbagaj... abia astept sa scap de el...

Sunt obosita, cu lista in fata... mai tai ce am pus in genti, mai adaug ce-mi aduc aminte... si ma gandesc unde naiba plec
O sa ma plictisesc ingrozitor dupa 3 zile de balaceala... o sa alergam pe plaja dupa trupa non-stop... n-or sa doarma in patuturile lor, Elena o sa-i trezeasca daca or sa doarma... sau Elena o sa doarma intr-un patut si gemenii in pat cu noi... mai grav e daca vor toti in pat cu noi... noi de ducem in balcon

Mda... sunt masochista... mi-o fac cu mana mea... asa-mi trebe

Promit ca vin cu poze muuuuuuuuuulte

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elyanne

Raportam noapte agitata... Mihai a vomat de data asta... Sper ca tratamentul sa-si faca efectul cat mai repede...
Aseara ma gandeam ca Mihai ia Ospamox, antibiotic pe care cand va i l-a interupt dr. dupa vreo 2 zile, cand au facut pneumonie si le-a dat ceva mai puternic... poate nu-si mai face efectul???
Am zis sa merg azi la farmacie si sa iau inca o sticla de augumentin (asta ia andrei... sa fie). Mai avem zinnat, dar la ala sunt alergici si l-as pastra pt. Elena... sa fie...
Offf... daca vomita in stilul asta la mare eu cum naiba le spal patut, carut...

Nu cred ca mai am cand sa intru azi... am de facut bagaje... sper sa nu uit prea multe lucruri importante... Carutul ne ocupa uma de portbagaj... abia astept sa scap de el...

Sunt obosita, cu lista in fata... mai tai ce am pus in genti, mai adaug ce-mi aduc aminte... si ma gandesc unde naiba plec
O sa ma plictisesc ingrozitor dupa 3 zile de balaceala... o sa alergam pe plaja dupa trupa non-stop... n-or sa doarma in patuturile lor, Elena o sa-i trezeasca daca or sa doarma... sau Elena o sa doarma intr-un patut si gemenii in pat cu noi... mai grav e daca vor toti in pat cu noi... noi de ducem in balcon

Mda... sunt masochista... mi-o fac cu mana mea... asa-mi trebe

Promit ca vin cu poze muuuuuuuuuulte

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Multa bafta...sa va faceti bine....spor la bagaje....

Si Winie tot Ospamox a luat si i-a trcut.....initial ii zisesem dr sa-i cde-a ceva la 12 ore dar a zis ca augmentinul ar fi dar de la el ff multi copilasi au facut in ultimul timp diaree......deci aveti grija sa nu dati in alta.....

Noi am scapat de raceala....mai tuseste putin...ieri de 2 ori azi-noapte deloc si pana acum deloc dci e spre bine.....

Multa sanartate si cconcdiu placut.....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

August 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Eu am mustrari d constiinta.....daca oi avea asa ceva...

V-am zis ca Winnicu s-a imbolnavit de la o verisoara pe care verisoara sotzului a adus-o la noi asa bolnac\vioara.....ei in momentele alea noapte \a cand a vomat Winnie si era rau cu febra 39.5 si eu si sotzul o injuram pe nebuna de vara-sa...... ....deci pe mama copilului....in toate felurile posibile...nu vreau sa reproduc....asta fiind sambata si vineri seara...si duminica respectiva a mers la mall si a calcat stamb a alunecat si i s-au intins ceva tendoane...si acuma tre sa stea cu piciorul in gips 2 sapt fara sa face miscare....ca altfel ajunge la operatie.....

Acuma ma apuca remuscarile.....oare din cauza a ce am zis noi sa fie...??sau????/

Ma duc la biserica sa ma spovedesc

August 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui karra80

Eu am mustrari d constiinta.....daca oi avea asa ceva...

V-am zis ca Winnicu s-a imbolnavit de la o verisoara pe care verisoara sotzului a adus-o la noi asa bolnac\vioara.....ei in momentele alea noapte \a cand a vomat Winnie si era rau cu febra 39.5 si eu si sotzul o injuram pe nebuna de vara-sa...... ....deci pe mama copilului....in toate felurile posibile...nu vreau sa reproduc....asta fiind sambata si vineri seara...si duminica respectiva a mers la mall si a calcat stamb a alunecat si i s-au intins ceva tendoane...si acuma tre sa stea cu piciorul in gips 2 sapt fara sa face miscare....ca altfel ajunge la operatie.....

Acuma ma apuca remuscarile.....oare din cauza a ce am zis noi sa fie...??sau????/

Ma duc la biserica sa ma spovedesc

August 2008

Eliano nu uita,
Noi suntem de partea ta!!!!
adica te sustinem in tot ce faci chiar de esti masochista. Drum bun si distractie placuta. In noaptea asta pleci?!

emoticonu ala care flutura batista de la revedere!!!!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Offf mai elyana mare curaj ai sa pleci cu toti trei....si bolnavi pe deasupra!
si fiu-miu are ceva muci,nu multi,dar sunt cat sa ma enerveze si nu ii dau nik decat niste oscilococcinum si marimer de pus in nas!!!

karra sa stii k fiu-miu de cate ori ia antibiotic face si diaree,orice ar lua nu conteaza,dak nu face in timp ce ia sigur face imediat ce il terminam!!!cat despre remuscari...io in locul tau nu as avea!

azi e ziua lu mama si stau pe la ea!LA MULTI ANI MAMA MEA!!!

VA PUP!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Da, in noaptea asta plecam... pe la 11 noaptea
Nu mi-e frica de cum or sa reactioneze la drum, ci mi-e frica de tusea si vomatul lor

Mai trebe sa ajung la cumparaturi... sa mai iau diverse maruntisuri... Si sa fac bagajul nostru diseara... ala e ultimul.

Karra multumim, la fel si voua... Bine ca a trecut la voi. Sper sa nu dea in altceva de la augmentin... dar cum andreiu e constipat... nu m-ar deranja sa faca mai moale...
Avem medicamente de burta kk-cioasa, constipata...
M-ai distrat cu verisoara... io zic sa lasi mustrarile N-ai alta treaba?

Aaaa... raportam toti caninii si 4 masele de fiecare... deci inca una pe langa maraiala de la viroza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

eliana, multa sanatate la pici, drum bun si distractie placuta

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Eliana, muuuuulta sanatate! Multa, multa! Acum ori ca stai acasa cu picimea bolnava, ori ca pleci la drum, care-i diferenta? Mai greu prin masina daca vomita. Leaga-le niste pungi sub barbie, asa in loc de bavetici . Glumesc! O sa va distrati la maxim! O sa mai uite si ei de boala, o sa-i uite si boala pe ei si uite-asa o sa vedem noi poze cu o familie mare, tare si fericita . Da? Promiti? Sa nu ne lasi in suspans ca Roxi!

Multi ani fericiti pentru MAMA ta, Mady!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

Draga REIN, cand am stat eu in Franta acum 8 ani aveam o vecina care facea chestia asta. Ea avea un copil de un an si mai ingrijea inca 3 copii de pana in 2 ani. Am inteles ca acolo e o chestie absolut legala, mamica respectiva este inregistrata la primarie si cei de acolo o indruma si o verifica daca are conditiile necesare pentru a ingriji acei copii. Mie una mi-ar conveni de minune asa ceva pentru ca ar fi mai putini copii chiar si decat la o gradi particulara, Maria ar socializa si i-ar placea sa se joace cu ei si ca bani ar fi tot cam cat la o gradinita particulara sau chiar mai putin. Ar fi f bine daca s-ar gasi cineva sa acrediteze si la noi astfel de mamici.

LUMI_NAQ - in general cred ca mamica respectiva avea dreptate pentru ca sunt foarte multi copii la o ingrijitoare si de aceea se va face doar strictul necesar : hranit, schimbat, culcat. In acelasi timp sunt si persoane minunate care se straduiesc sa faca cat mai multe cu copiii. Am vazut la cresa din sectorul 4 (pe aleea Tohani) ca ii scoteau afara chiar si pe cei de 1 an si faceau joculete, cantecele... dar chiar le era f greu ca erau multi copii. (eu lucram la gradinita din fata si-i unramream pe pici pe geam). In acelasi timp sunt bone care iau fff bani si fac acelasi lucru sau nici atat.F important: dnele de la cresa nu sunt educatoare. Ele sunt angajate prin ministerul sanatatii sau cel putin asa era.

Elyanne- multa sanatate puiutilor si distractie placuta. In iarna cand i-am dat Mariei Augmentin chir a facut mai moale dar medicul ma informase (scrie si pe prospect parca) asa ca i-am pus in lapte fulgi de orez d ela milupa si nu a fost nici o problema.

Noi suntem bine.
Nici maria nu mai sta cu palariuta pe cap. Nu stiu ce sa-i mai fac ca pe la ora 11 soarele e chiar puternic.
E f sociabila si doar uneori vine si se mai tine de piciorul meu. E f incantata de copii dar apoi se cearta de la jucarii si nu se joaca impreuna. Cunoaste toti copiii de la bloc dupa nume si-i striga.

Legat de socializare am hotarat cu mamicile de la bloc sa ne intalnim cu copilasii pe rand la fiecare acasa cate 2 ore incepand din septembrie-octombrie cand se va mai strica vremea. Cred ca va fi interesant si pt pitici si pt mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Am sa ma interesez legat de meniu.Oricum cred ca chips nu este ceea ce avem noi impresia ca este.Voi culege informatii mai amanuntite va da-ti seama ca nu am sa imi dau copilul unde consider eu ca nu este ok doar de dragul de a da-o.
Ne place si noua sa dansam foarte mult.Sa o vedeti ce fataie fundul si ce se mai invarte cand aude "nu mi-e frica de bau bau",melodia ei preferata.II place sa conduca,cand el vede pe tasu ca vine si ea este prin preajma nu scapa de ea pana cand nu o plimba ca altfel este jale.

Legat de luatul de pe jos si noi avem aceasta problema si face scandal indiferent de cat de frumos i-ai explica ca nu este bun si frumos de face.Striga la toti copii pe care ii vede pe strada,se da in spectacol,facem si noi prostioare.

Printesa mea nu prea are rabdare sa manance fructele si ca sa necesarul de fructe pt vitamine ii fac niste shake-uri,le soarbe,atat de mult ii plac.Ce sa ii fac,daca ea nu vrea sa mance trebuie sa vin cu alternative de salvare.La cata energie are trebuie sa ii asigur necesarul de care are nevoie asa cum pot.

Momentan stam la bunici ca trecem printr-o perioada foarte dificila si nu mai pot.Eu spun nu mai da-ti dulciuri la copil,ma duc pana la baie si este deja cu ceva in mana,nu am cu cine sa discut.Daca vreau sa ii fac ceva sau sa ii dau ceva trebuie sa fie cineva in spatele meu care sa ma urmareasca si sa adauge comentariile de rigoare si normal ca fimea chiar daca este mica intelege tot ce se discuta si se rasfata.Nu stiu cat o sa mai rezist.
Din cauza asta vreau sa o dau la cresa ca sa pot munci,nu vreau sa o creasca ei pt ca nu imi place stilul lor de viata,pun accent pe mancare dar nu si pe calitate si pe tot felul de rahaturi care ma enerveaza.
Nu mai zic nimic,nu vreau sa ma plang ca nu are rost.

Mergi la inceput