Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (93)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Ana la Joaca cu 2 copii
Poftiti la vizionat-Mai aduc copii la mine,asa frumos s-au jucat iar Ana nu a mai stat sa ma prinda de pantaloni toata dimineata.A fost super!Sper doar sa nu fi fost o intamplare ca a fost cuminte.Oricum copii gata..i-am arvunit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

roxanici.............si eu sper sa ma tin de scris.promit!
fata ispasita mai face darius daca ridica taica-su tonul la el.intai il vezi ca-si intoarce cu mana buza de jos,se uita pe sub gene la taica-su si apoi se lasa in jos si sta ca o broscuta.nu am resusit sa-l pozez in ipostaza asta ca de cate ori ma vedea cu aparatul se ridica repede cu gura pana la urechi si se alinta.

mey!dar nu prea se potriveste ce ai scris tu in mesajul in care ai citat-o pe karra80.ai citat-o pe ea si ai raspuns lui elyanne.esti cu gandul inca in vacanta?

elyanne..........sanatate la pici si un concediu cat mai placut.va asteptam cu impresii si pozici.

karra80........eh! o fi vreo coincidenta(zic si eu).ai zis si tu din gura nu te-ai apucat de dat acatiste si facut matanii special ptr.ai face rau.

madybulancea.....La multi ani! ptr. mama ta

tzuna.........moamaaa!deja maria striga copii pe nume?!?!? ce misto!.bravo maria!

iuliana_2007........fruntea sus!bunicii cu ale lor,voi cu ale voastre.hai ca o sa fie bine pitica si tu la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna fetele.
am revenit si noi dupa o lunga absenta.
sper sa reusesc sa citesc tot din urma.
noi am avut norocul de a se strica calculatorul si avand atat de multe cheltuieli vara asta a trebuit sa astept pana acum unul nou.
am vazut ca sunt mamici noi si vreau sa le uerez bun venit.
de acum incolo sper sa fim mai activi.
vreau sa cred ca toata lumea este bine.
va pupicesc pe toate si sa stiti ca mi-ati lipsit mult.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna fetele

Multumim din suflet pentru raspunsuri... pe toata lumea

Elyanne multa sanatate la cei mici si tot raul spre bine sa fie....sa va distrati si sa aduceti poze multe la stup....SPer sa ai si tu timp sa te relaxezi

karra bine ca acum sunteti bine si sa va distrati in concediu...sa aduceti poze....eu zic sa nu te mai complici cu mustrari de constiinta ...aveati dreptate...asa ca vezi-ti de treaba

Iuliana imi pare rau ca ai o problema cu ai tai in ceea ce priveste copilu,din ce povestesti tu clar cresa e cea mai buna solutie ......o sa fie bine ... Eu tot la ai mei stau dar i-am educat si nu imi ies din cuvant....ma intreaba tot timpul daca nu sunt convinsi ca fac bine si daca eu o cert nu o ia in brate ...pana acum, iar dulciuri nu mai vb ca nici noua nu ne-au dat decat tarziu asa ca suntem pe aceeasi lung de unda.....dar de rasfatat si facut toate voile nu am ce sa le fac...oricum eu o las la SLatina si o sa merg la Craiova la munca din toamna .....dar o lasa inima deschisa.

Ana ce frumos te joci cu prietenii tai.

Mady la multi ani pentru mama ta.

Raisa luna a doisprezecea

Raisa 1 an

Diana
mama de albinuta mofturoasa RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

acum sa va spun despre STEFAN.
am fost la mare, la ALBENA,a fost un cumintel,apoi ne-am petrecut vara cand in craiova cand la bunici, este foarte incantat la tara cand vede toate pasarile si animalele si a invatat fiecare cine este si cum face.
vorbim foarte mult si destul de clar, alergam toata ziua pana cad eu lata, mancam aproape de toate dar nu ne plac dulciurile spre bucuria mea.
cam atat in rest o sa va spun zilnic, pt ca i-mi este dor de sporovaiala.
pupici

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Tzuna si alte fete interesate de subiect,exista si aici genul asta de a avea grija de copii,acasa,se cheama home day-care si poate sa-l faca oricine urmeaza un curs,face nu stiu ce teste si are conditii corespunzatoare acasa.
Noi am avea sanse suta la suta sa gasim in zona,sunt anunturi peste tot,dar nu am incredere.De unde sa stiu ce face femeia aia cu copilul meu,in casa ei?
Cu toate cursurile si diplomele si testele pe care le da,nu stii niciodata.
Eu prefer gradinitele/caminele/cresele de guvern,acolo o educatoare are maxim 5 copii in grija,nu trebuie ea sa le faca de mancare,deci nu pierde vremea prin bucatarie,ca la home day-care,au programe stabilite,sunt tot timpul urmarite...
Cred ca asa e si in Romania.Acum cativa ani noi am dus-o pe Kari la o gradinita particulara,in Brasov,plateam 100 euro pe luna,era foarte departe si n-a fost cu nimic mai presus de una de stat asa ca am renuntat repede.
S-ar putea,totusi,ca la varste asa mici sa fie bune,pentru inceput,cele particulare,dar nu sunt nici ele sigure 100%.
Asa cred eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Hello gagici!
S-a apucat sotu de vopsit peretii si vreau sa va arat ce a
iesit

La multi ani Mady si de la mine pentru mami tau!

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Nag

Hello gagici!
iesit

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

suuuuuupeeeeeer!!! bravo tata lu Jiji!!!

m-am uitat la toate pozele sa il vad si pe Jiji ca imi era dor de el. Si el s-a blonzit de tot manca-l-ar mama

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

supeeeerrrbbbbbb!Nota 100 pt sotul tau!

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Nag

Hello gagici!
iesit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Bravo tata lui Jiji...ia zi cum a reusit?

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput