Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (93)
Raspunsuri - Pagina 8
diana_jors spune:
Helloooo, am revenit si noi, nu prea am timp de recuperari, o sa pun poze ceva mai tarziu...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
elpower spune:
Frumosi pereti! Si sa nu zici acum ca nu e vorba de talent, ca nu te cred.
Eu tot astept meniul ala al Alionei pentru Ilincuta ei. Il faci? Ca eu ma incurc in atatea alimente cate ar trebui sa pape pt toate vitaminese si mineralele necesare si ii dau ce apuc.
Cred ca Thea are ceva viermisori ca se tot freaca la nasuc si isi mai pune si mana pe la fund, chiar daca nu a facut nimic. Ati auzit, ati dat la copii Helmiflores? Ce stiti de le? Trebuie facut tratament la toata familia, nu?
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
diana_jors spune:
Am reusit sa uploadez niste poze aici, sunt multe si amestecate, o sa o regasiti si pe Giulia pe acolo, nu prea i-am prins impreuna pe ea si pe Alex... copii energici, alergau sa se joace, dar in complet alte locuri unul fata de celalalt
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
paxela spune:
tuturor sarbatoritilor de azi , sa fiti sanatosi si fericiti
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
loradin spune:
Buna seara,
am revenit si noi de pe litoralul romanesc.Un adevarat fiasco! Imaginativa o Ana energica nemiscandu-se de pe sezlong o saptamana.Nu punea piciorul pe nisip ca e caca iar de apropiat de mare nici nu se punea problema.A stat ca oamenii mari pe sezlong razand la toti copii care intrau si ieseau din apa.Am si plans de ciuda! Asta e! Mi-a trebuit mare!!!! Si cand te gandesti ca nici mie nici sotului nu ne place dar ne-am dus pentru ea.....si cand colo....fata mea se stergea cu servetele umede pe picioare de nisip.Ca sa-mi puna capac a mai venit si o mamica sa ma invidieze ce copil cuminte am!Mi-a zis ca de trei zile o urmareste pe Ana ce cuminte sta! Dar nu stia reversul medaliei.Devasta camera de hotel.Ba mai mult in prima zi ne-a inchis pe balcon.A fost pentru prima data cand...recunosc ...m-am pierdut.Noroc cu tasu care s-a pus in genunchi pe balcon si a inceput sa se milogeasca de ea sa ne deschida.Acum radem dar atunci....Ma rog...pana la urma s-a indurat si ne-a deschis.O sa descarc si poze insa maine.Asa zapacita cum e o ador.E nebunatica noastra super rasfatata ,plina de fitze.Ma doare insa tare mult faptul ca din "darnica Ana " a devenit egoista si isterica Ana"Nu mai vrea sa imparta cu nimeni nimic.Degeaba o certam,o amenintam,o pedepsim.Nu vrea sa dea si pace!
Imi este tare dor de voi! Mi-am promis ca voi fi mai activa si ca o voi lasa mai moale cu serviciul.Mi-a fost asa bine cu Ana.A devenit atat de dragastoasa.Ne strage tare in brate si ne pupa fara sa-i cerem sa faca asta.Este adevarat ca sunt mai rare momentele dar vin din sufletelul ei mic.
Eu de luni incep scarbiciul.Nu am nici un chef! Dar...cum nu am de ales....
Va pup si urez si eu Alexandrilor si Alexandrelor multa sanatate!
elpower spune:
Salutare!
Ce fac fetele, ce fac copilasii? La iarba verde?
Luminati-ma si pe mine, va rog. Ce sarbatoare cu Alexandri a fost ieri, ca m-am uitat si in calendarul ortodox si in cel catolic si n-am vazut nimic sau nu m-am uitat eu bine? Intreb ca eu am spalat ieri toata ziua.
Thea e bine acum. Ar manca non-stop. Inca nu am inceput sa ii dau alte fructe in afara de mar si banana. Si nici legume. Cand cere, ii spunem ca are inca bubita la burtica. Uneori intelege, alteori nu. Dar mai avem un pic si trecem si peste asta.
Laura, pupam Ana nazdravana si mamaica ei ocupata!
Frumos Alexutu! Pupam mamica, taticul harnicut si copilasul superactiv! Flori frumoase, nori incarcati, munti, Babele, Sfinxul si alte muulte poze frumoase.
Pupam mamicute si copilasi dragalasi!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
anaalina spune:
Asaaa... sa va pup intai pe toate si pe toti de la cel mai mic la cel mai mare , ca tare dragi imi mai sunteti si tare dor imi mai era de voi.
Oficial suntem acasa , copilu e la mamaie ca de maine o iau din loc catre job.
Despre vacanta noastra o sa va povestesc asa cu taraita, mari povesti nu prea avem , avem poze frumusele de la Marea Neagra si cam atat.
Ca si nouatati , saptamana asta am fost intermate in spital , un adevarat cosmar , ne-am internat cu traheobronsita si am iesit cu enterocolita. Toata saptamana nu a mancat nimic, a vomat in continuuu, cred ca are vreo 9 kg e piele si os.
Si tratamentul de la branula a fost pt 7 zile, niciodata nu am facut asa mult antibiotic, dar acum e mai binisor si papa ca o furnica.
In rest alearga, daca nu-i convine ceva se aseaza jos si o iau taras de acolo, ne musca , ne cearta, se preface ca ne da jucariile si fuge cu ele, e o nazdravana. De vorbit e mutulica nu e nimic coerent sa ne impresioneze...
O sa pun si poze sa o vedeti....
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
anaalina spune:
POZE CU ZMEUL
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
roxanici spune:
Ela, iote ici :http://www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august30.htm
Alina, spor la munci; macar e bronzata bine chiar de e slabuta. Sanatate si sa nu mai aud de boli la voi.
Alex plimbaretuuuuu, pe ce coclauri ai umblaaat!
Loradin, hahahaha ce v-a facut-o Ana. Dar in parc la groapa cu nisip nu ii place?!
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)