Mamici de septembrie octombrie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

denisa si eu sper sa se fi inselat dr.sau cel putin aparatul'deosebit de nou si de performant'.
Tu ce mai faci?

36+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Eu sunt cam nelinistita ca se apropie momentul: luni fac 38 sapt si s-a ivit o problema. Adica spitalul la care nasc eu e in alta localitate, nu constanta , la 60 km si faci cam o ora daca nu e trafic. In mod normal de luni trebuia sa ma mut la mama care sta la 3 minute de spital si toate erau bune doar ca de cateva zile m-am suparat pe ea f. rau si nu ma mai duc la ea. Ma gandesc ca, daca ma apuna nasterea fac fata drumului de o ora pana acolo? (daca cumva nimeresc in week-end posibil si 2 ore drumul). Asa .. eu luni merg la control acolo si ma gandeam sa-i cer cezariana, nici nu stiu.....

37 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Daca te ajuta cu ceva, solidaritate feminina, si eu m-am certat cu mama, asa ca...
Nu stiu ce sfat sa iti dau, dar faza cu cezariana pe motiv ca poate ramai blocata in trafic, eu zic ca e hazardata. Nu dau sfat dar opinia mea e sa te mai gandesti ca ai timp pana la Cernavoda, totusi...

36+ LUCA

AMR 24 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Va multumesc frumos fetelor. Cand o sa merg luni la doctor (pt ca atunci vine din concediu) o sa vorbesc cu el. Tot spre normal merg mai mult dar.. o sa vad in functie de ce zice el. O sa-mi iau bagajul cu mine de atunci - ca oricum il am facut, si ne orientam la fata locului - poate imi zice sa raman ca nasc atunci :)))

37 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Salutare !!

Am prins un moment liber si intru sa va multumesc pentru galerie si pentru gandurile voastre. Noi suntem bine, am trecut deja de 2 nopti acasa si am "supravietuit". Bebe Alex e minunat, cuminte si eu il vad ca pe un ingeras pe care l-am primit cadou de ziua mea. Ma uit la el si nu pot sa cred ca e al meu si ca il tin in brate.
Va pun si poze ca sa il vedeti mai bine.
Eu ma simt bine, ma mai doare un pic operatia dar suportabil. lapte am din plin, chiar mai mult decat trebuie asa ca deja depozitam pentru zile negre.

Felicitari proaspetelor mamici !!!! Vad ca mai avem bobocei (am citit doar prima pagina asa ca nu mai stiu alte lucruri daca s-au intamplat)

Incerc sa mai intru cand mai am timp, dar avem mese dese si incerc sa mai dorm intre ele.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Am intarziat asa ca scot repede agitatele
bitza
July

andy , incearca sa te linistesti, ar fi bine daca ai putea sa mai faci o eco, asa pentru linistea ta, dar sunt sigura ca bebelina e bine chiar daca e un pic mai micutza, doar e fetitza si seamana cu mami, finuta

felicic, mie mi-a aparut de curand linia...si de fapt e asa cam palida si scurta, nici nu ajunge la jumatatea burtii, ce inseamna ca nasc in decembrie?, insa te inteleg perfect cu buricul, acum cateva zile am avut niste dureri groaznice in zona buricului, chiar si cand ma aplecam durea si pielea e tumefiata in zona, durerea a trecut, dar e foarte sensibila zona, a observat si dr, dar nu mi-a zis ce sa fac, asa ca ma dau cu crema in continuare si evit sa ating

36s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

dyanira: m-ai linistit cu lichidele! Luni merg la dr, la ultimile doua controale si-a mentinut avansul de trei saptamani si sunt un pic stresata ca dr. a inceput sa ma monitorizeze dupa GA si nu dupa LMP. Regula de trei/patru simple" daca la 24-25 sapt avea 975 gr, la 28-29 sapt avea 1745gr, la 32 sapt oare cate grame are?
lucutta: mersul la toaleta nu-l mai pun la socoteala, la 45 min ziua, iar noaptea de 4-5 oriCand merg undeva, prima grija este sa ma incadrez in timpul asta, sa verific daca exista toaleta (si am mai experimentat si boschetul cand am dus cainele afara)
eva: chiar duminica am avut un moment extrem de placut, eu nu prea interactionez cu bebe, nu pot sa-i vorbesc, sa-i cant, nu shtiu de ce....... Duminica stateam in pat, cu mana pe burta si a a venit si s-a culcusit exact sub mana.......am avut un moment de tandrete....
ieri mergeam pe strada si m-a lovit puternic, m-a durut ingrozitor, a trebuit sa ma sprijin de un gard, sa-mi trag sufletul si sa-mi sterg lacrimile..... concluzie: nu am uter elastic si am bebe obraznic
nerantula: daca tu zici ca le foloseste exercitiul foarte bine, oricum mi-e sete intr-una...
muuh: glicemie 74, Tutu a zis ca-i ok cand ma suspecta de diabet
clau, andy.p: pup
preety: deci noi nu nastem, daca ne luam si dupa DPN
denisa.g: eu m-as impaca cu mama......oricum va impacati cand nasti si este pacat sa dai nastere unui copil fiind suparata pe mama ta..(.nu conteaza cine a gresit)
mussetee: la Iosup nu am mai fost de la 20 sapt si nici nu mai merg, nu m-a trimis T sa fac nimic

am primit un sms, pregatiti-va de felicitari

32+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Am placerea sa anunt ca Simona(kid) a nascut la ora 12.40 o fetita sanatoasa de 3,070 grame!!!!!!!!

Felicitari mamico,sa va traiasca, sa fie mancacioasa si sanatoasa!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s!

37+LUCA

AMR 15 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

KID2003 Am nascut la 12.40. Este bine fetita, are 3,070 nu stiu scor si lungime inca. Pup.

32+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Mesaj primit de la Kid : Gata.Am nascut la 12:40. E bine fetita,are 3070, nu stiu scor si lungime inca .pup.

FELICITARI KID !!!!!! SA-TI TRAIASCA MANDRETEA !!!! SA FITI SANATOASE !!!

Valentina 34 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

denisa si eu mai am conflicte cu mama ,dar le evitam cat putem..si oricum eu sunt cu nervii intinsi la maxim asa ca..Eu zic sa va impacati si sa stai la ea mai alesca e asa apropae de spital.Dra vezi tu luni cand mergi la dr.
Boo ma bucur ca sunteti k asteptam pozili
CD m-am gandit si eu sa mai fac un eco undevasi multumesc

36+bbelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ce sincronizare mai fetelor!!!!!
FELICITARI KID SA FITI SANATOASE SI SA VA VEDEM CU BINE ACASA.

36+bbelina

Mergi la inceput