Mamici de septembrie octombrie 2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 9

EvaF spune:
Boooooooooooooo!
FELICITARI!!!!!!!!!
Ai un Alex mortal, m-a topit, cum sughite, cum scoate limba, ce pozitii si mimici are! Vaaaaaaaaaaai! M-a topiiiiiiiiiiiit si mi-a dat o mare tandrete si un mare chef sa nasc, sa imi vad puiul in brate! Ce bine va sta impreuna!
Sa iti traiasca minunea ta scumpa! 36+
LUCA
AMR 24 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Muuh tzitziri stiam ca tu mai deschizi capitole si umbli la listute dar nu mai stiam cand ai DPN. babytza e ok atunci suntem asigurate. Cand intrati voi in focuri o sa fie primele dintre noi deja gata. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miruna ![]() |
Ce-mi place cum suna...o sa fie primele deja gata...

Asa creste gandacelul nostru
poze

musettepink spune:
Felicic,babytza ce ne-am sincronizat!!!
Boo e tare frumusel Alexandru,m-am emotionat toata cand l-am vazut asa mic si dulce!!!!!!!Sa va traiasca!!!!!!Ai facut ceva special pt lapte sau de la mama natura?
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s!
37+
LUCA
AMR 15 ZILE

Nerantula spune:
BOO, felicitari pentru bebe Alex cumintel si papacios, sa fie sanatos in continuare si sa-ti daruiasca tot asa numai bucurii!!
Am vazut si pozele, e un scumpic cu buzite adorabile si pare asa de lipicios!
Felicitari si pentru laptic, sa te tina cat mai mult! 35+
AMR 31 zile!!
Peter Pan

EvaF spune:
FELICITARI KID!!!!!!!!!!
SA ITI TRAIASCA PRINTZESA SI SA VENITI CU BINE ACASA AMANDOUA!
CE FERICITA TREBUIE SA FII ACUM!!!!! 36+
LUCA
AMR 24 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

baby_boy spune:
Felicitari !!! KID Sa-ti traiasca pitica
July
Eu raportez ca sunt tot in mijlocul santierului..sper pana sambata sa terminam o camera...n-am intrat pana acum pentru ca a dat treaba in mine..facut repede o mancarica de fasole verde..ca na e miercuri..si apoi spalat, calcat...sper sa ajung dupa-amiaza la control..ca a trecut o luna.. Cam atat.. pupici
34
poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

babytza spune:
Fetele, eu cand m-am apucat de scris nu era inca postat nimik...Am fost rapide toate ! July , Bitza bafta maine !!!!!!!! Asteptam anuntul cel mare !!
Valentina
34 +
David
poze

bitza2008 spune:
Felicitari Kid, sa traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa aveti parte numai de bucurii!!Refacere grabnica!39+
LUCAS
AMR 7 zile!!!!!!!!!!

babytza spune:
Felicic de mine sti, eu am avut contractii din luna a 5 a. De miscat,misca non stop. Sunt momente cand ma deranjeaza, se intinde foarte mult. De durut ma doare cand trage in ficat...
Lichide si eu beau cat pot de mult, cred ca ajung lejer la 4l pe zi. Valentina
34 +
David
poze

felicic76 spune:
boo: ce scump este! sa va traiasca!
bey, ce mesaje primesc, eu postez daca sunt langa calculator, daca nu sunt imediat cum ajung langa unul.. azi mai asteptam vesti de la simodina32+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei