Mamici de septembrie octombrie 2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 7

dyanira spune:
JULY BAFTA MAINE!
Scot agitatele:JULY
Diana39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Muuh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JulyMorning Neatza pe la pranz si de la mine! Dupa cum ati fost anuntate, maine la 7 la spital si teoretic la 8 sunt in operatie.... la ultima intalnire doc spusese ora 10, asta e, o sa vad eu pe acolo. Felicia s-a oferit sa ma ajute, sa-mi scoata iepurele care e ocupat cu productia de morcovi, dar nu cred ca se lasa dus. Si nu stiu daca voi avea stare si net sa mai intru azi. Asa ca va pup si imbratisez cu drag pe toate, va multumesc pentru urari, pt agitate si gandurile bune si o sa ma gandesc la voi, cand o sa reusesc sa-mi adun neuronii la loc ![]() ![]() P.S. Daca suna cumva a mesaj de adio, nu bagati in seama, e de la emotii ![]() _ Our future determines our past Fasolica ![]() Fasolica eco 1 22S Fasolica eco 2 22S Fasolica eco 3 22S |
De adio nu suna dar vanatorul ala a bagat adanc mana dupa iepure. Bafta maine si relaxare. Uite gandeste-te ca Simona (kid) si Nadina (simodina) se simt ca si cum au plecat in vacanta.
Miruna

denisa.g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p denisa ![]() Tu ce mai faci? ![]() ![]() laura si andy (07.04.2002) |
Eu sunt cam nelinistita ca se apropie momentul: luni fac 38 sapt si s-a ivit o problema. Adica spitalul la care nasc eu e in alta localitate, nu constanta , la 60 km si faci cam o ora daca nu e trafic. In mod normal de luni trebuia sa ma mut la mama care sta la 3 minute de spital si toate erau bune doar ca de cateva zile m-am suparat pe ea f. rau si nu ma mai duc la ea. Ma gandesc ca, daca ma apuna nasterea fac fata drumului de o ora pana acolo? (daca cumva nimeresc in week-end posibil si 2 ore drumul). Asa .. eu luni merg la control acolo si ma gandeam sa-i cer cezariana, nici nu stiu.....

www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Muuh spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisa.g
Eu sunt cam nelinistita ca se apropie momentul: luni fac 38 sapt si s-a ivit o problema. Adica spitalul la care nasc eu e in alta localitate, nu constanta , la 60 km si faci cam o ora daca nu e trafic. In mod normal de luni trebuia sa ma mut de luni la mama care sta la 3 minute de spital si toate erau bune doar ca de cateva zile m-am suparat pe ea f. rau si nu ma mai duc la ea. Ma gandesc ca, daca ma apuna nasterea fac fata drumului de o ora pana acolo? (daca cumva nimeresc in week-end posibil si 2 ore drumul). Asa .. eu luni merg la control acolo si ma gandeam sa-i cer cezariana, nici nu stiu..... ![]() ![]() www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
denisa se spune ca la nasterea primipara (prima nastere) nu merge totul asa de repede si teoretic ai timp sa ajungi la spital doar sa pleci din timp adica imediat ce ai primele semne ferme (contractii regulate si destul de dese, ruperea apei). Nasti la Medgidia?
Miruna

denisa.g spune:
Muuh, multumesc frumos, asa sper sa fug la primul semn.. dar .. sunt cam pe ganduri - nu, la Cernavoda. Si daca e cumva week-end stii cum se fac blocajele pe drum:c-ta - autostrada soarelui 37 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Nerantula spune:
Denisa, de unde privesc eu problema mi se pare putin exagerat sa faci cezariana pentru conflictul cu mama
Spun si eu, ca si Miruna, ca vei avea timp suficient sa ajungi la spital chiar daca pleci din Constanta, nu te mai stresa in plus cu aceasta problema .
Intre timp, va urez amandurora (tie si mamei tale, dar mai ales dansei, ca ar trebui sa aiba mai multe resurse psihice decat tine acum) sa aveti suficienta luciditate si dragoste sa deblocati aceasta situatie si lucrurile sa revina in matca lor, asa cum ati planificat
35+
AMR 31 zile!!
Peter Pan

musettepink spune:
JULY
BITZA
felicic nici eu nu am avut contractii sau daca am avut habar nu am avut ca alea erau .....acum am inceput sa am din alea BH dar nedureroase si nici acum nu sunt sigura ca sunt contractii sau se impinge bebe mai tare...
Nu am linea negra
Bebe nu loveste tare dar el nu prea loveste mai mult se impinge si se foieste pe acolo dar durere nu am simtit.Am avut o perioada in care ma durea pielea in jurul buricului si ma manca rau dar acu vad ca a trecut dar nu stiu dac era de la bebe sau se intaindea ea.
Apa beau maxim 3 litri pe zi cu tot cu lapte,supa,pepene...5kg nu e cam mult?????i=ai zis lui Iosup?cred ca te premia,iti dadea coronita daca te auzea cata apa bei!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s!
37+
LUCA
AMR 15 ZILE

clau_geo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisa.g
Eu sunt cam nelinistita ca se apropie momentul: luni fac 38 sapt si s-a ivit o problema. Adica spitalul la care nasc eu e in alta localitate, nu constanta , la 60 km si faci cam o ora daca nu e trafic. In mod normal de luni trebuia sa ma mut la mama care sta la 3 minute de spital si toate erau bune doar ca de cateva zile m-am suparat pe ea f. rau si nu ma mai duc la ea. Ma gandesc ca, daca ma apuna nasterea fac fata drumului de o ora pana acolo? (daca cumva nimeresc in week-end posibil si 2 ore drumul). Asa .. eu luni merg la control acolo si ma gandeam sa-i cer cezariana, nici nu stiu..... ![]() ![]() www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
Denisa, eu te sfatuiesc daca incep contractii dureroase la 15 min sa pleci spre spital si chiar daca nu nasti in ziua aia sa te interneze ca sa te tina sub supraveghere.

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin

musettepink spune:
Denisa nu stiu de ce te-ai certat cu mama ta dar poate nu ar strica sa va imapcati avand in vedere ce aproape sta de maternitate si te-ar scuti de mult stres,stiu nu e o placere sa stai la ea dar e mai convenabil dintr-un punct de vedere.Zic si eu!iar cu cezariana ce sa-ti zic,eu sunt pro cezariana mai multe nu zic.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s!
37+
LUCA
AMR 15 ZILE

Nausica spune:
Felicic, felicitari pt intrarea in luna a 8-a.
Nici eu n-am avut nici o contractie pina acum, Nedelcu da din toate alea dar nu m-a durut niciodata, nici nu m-a impiedicat sa dorm. Linea nigra e imediat sub sini, deci miine-poimiine ar trebui sa nasc, nu?
Iar apa beau multa de tot, si plata si minerala, se duc sticlele una dupa alta. Probabil in jur de 4-5 litri pe zi, iar seara mincam cel putin 1 pepene galben si 1 rosu impreuna. Nu stiu cit e limita superioara la consumul de lichide, dar cred ca nu e cazul sa ne ingrijoram.
Nausica32+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference