Mamici de septembrie octombrie 2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 6

_irina_ spune:
Foarte bine ca reusiti sa beti atata apa. Eu stau cu sticla in fata pe birou si ne uitam una la alta si cam atat. Cred ca beau maxim 2l de lichide pe zi. Mi-e frica sa nu stea saraca bebelina pe uscat, dar pur si simplu uit sa beau apa. Asa cum uit si sa mananc, cu toate astea cantarul tot arata mai mult.
Cred ca deja incep sa simt si eu din partea neplacuta a gravideniei, ca pana acum nu am avut nimic.
Ca sa fie o zi si mai buna, am rugat-o pe doctorita de familie sa ma programeze ori dimineata la inceputul programului ori seara la sfarsit, ca sa nu prind nici aglomeratie si nici sa nu fie prea cald, bineinteles ca m-a programat in mijlocul programului.
Parca vad ca stau cu burta in sus pe scaun pana reuseste sa imi faca loc intre bebelusi si alte burtoance. 36+
- Andreea

clau_geo spune:
Felic, eu simt si acum intepaturi in zona buricului, dar cica sunt de la faptul ca se joaca cu cordonul ombilical.Zgarieturi ca de unghiute simt in zona apendicului si pp ca acolo are o manuta 36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin

andy.p spune:
Felicic eu zic asa
1.Nu toata lumea experimenteaza contractiile de-alungul sarcinii.
2.La prima sarcina n-am avut linea negra.
3.Si pe mine ma doare cateodat cand loveste bb ,dar mai ales la vezica ii face o placere deosebita,mie nu.
4.FF bine ca bei multe lichide eu de abia cu chiu cu vai ajung la apropae 2l
Si felicitari ptr intrarea in luna 836+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Muuh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicic76 nah, ca am si eu mai multe probleme: 1.am intrat, cred, in luna a opta si nu stiu cum este o contractie.......daca nu am contractii, nici dureroase si nici nedureroase, inseamna ca uterul meu nu se pregateste de nashtere? 2. din categoria babisme, nu am linia nigra, inseamna ca io nu nasc ![]() 3.bebe ma loveste tare si ma doare, mai ales in zona buricului, imi dau lacrimile instant, parca scrijeleste cu unghiutele pe acolo ![]() 4. de sete si caldura consum cam 5l de lichide pe zi, oare nu-mi cedeaza rinichii? duminica am avut dureri in zona....... si-ar mai fi, dar ma opresc ![]() ![]() ![]() falcone bibinika D'ale gravideniei |
1.Nu cred ca are legatura. S-ar putea sa ai si sa nu iti dai seama se mai intampal mai ales daca sunt BH
2.Nasti cand ti-a zis Eva sau le lasi dracu de babe.
3.Ma loveste in col simt exact la fel ba mai mult ca si cum ar baga un deget pana la capat.
4. 5l e mult dar nu stiu ce sa zic. Eu propriu zis apa simpla nu beau asa mult ca nu imi place dar mai bag un suc, un pepene o atentie o maslina. Pentru linistea ta fa o glicemie. Rinichii rezista nu iti face griji.
Miruna

denisa.g spune:
andy.p – imi pare rau pt vestile date de dr, dar curaj, doctorii se mai si insala. Referitor la greutate, nasa mea a nascut fetita ei la 41 sapt si luase 38 kg in sarcina iar fetita a avut 1.800g. Super sanatoasa, e foarte bine .. deci mai sunt cazuri, asta daca dr ta a avut dreptate. Daca faci cezariana un conteaza prea mult daca se intoarce. Multa sanatate la amandoua si numai de bine sa auzim in continuare.
Ratonelu – prima zi de concediu – felicitari so odihneste-te din plin
Cocodella – bine ai venit si sarcina usoara in continuare
Anca - multi pupici si felicitari pt bebelina papacioasa.
Dyanira – bafta azi la dr. Sa vii cu vesti bune
Bitza – sper sa vina bb maine daca asa iti doresti tu. Multa sanatate la amandoi.
July- Multa sanatate la amandoi.
Scoatem agitatele pt voi:JULY
BITZA
37 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

clau_geo spune:
vad ca azi e ziua lui Rody74 LA MULTI ANI RODY!!!!
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin

Muuh spune:
tzitziri stiam ca tu mai deschizi capitole si umbli la listute dar nu mai stiam cand ai DPN.
babytza e ok atunci suntem asigurate. Cand intrati voi in focuri o sa fie primele dintre noi deja gata.bitza
july
Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)

preety spune:
Felicic, ma bag si eu la subiectul deschis de tine:
1. Sustin ideea ca nu toata lumea experimenteaza contractiile de-alungul sarcinii, in sensul ca toate femeile le au (asa am citit) dar nu toate le si percep. Eu de ex. am avut un set de contractii saptamana trecuta de ziceai ca-mi "desfunda" cineva burta cu "pompa". Oricum nedureroase. Am luat no-spa si a trecut.
2. Nu am linea negra, deci probabil nici io nu nasc .
3. Bebe nu pot spune ca mai loveste ci mai mult "face valuri". Ieri a avut insa un exces de zel, ca s-a strans tot in partea stanga si pe urma si-a dat drumul ca si cum s-ar intinde de am simtit ca-mi iese cu totul prin partea dreapta!!! In rest continua cu "valurile"...
4. F bine ca bei multe lichide eu ca si Irina, ma uit la apa si apa la mine si nu decidem care sa "faca primul pas". Mai beau doar ceai (vreo 3 cani pe zi) si compot (vreo 2 cani). si bine ai intrat in luna a 8-a!!!
31+ cu mult dorita
Sorina

andy.p spune:
denisa si eu sper sa se fi inselat dr.sau cel putin aparatul'deosebit de nou si de performant'.
Tu ce mai faci?36+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)

JulyMorning spune:
Neatza pe la pranz si de la mine!
Dupa cum ati fost anuntate, maine la 7 la spital si teoretic la 8 sunt in operatie.... la ultima intalnire doc spusese ora 10, asta e, o sa vad eu pe acolo.
Felicia s-a oferit sa ma ajute, sa-mi scoata iepurele care e ocupat cu productia de morcovi, dar nu cred ca se lasa dus. Si nu stiu daca voi avea stare si net sa mai intru azi. Asa ca va pup si imbratisez cu drag pe toate, va multumesc pentru urari, pt agitate si gandurile bune si o sa ma gandesc la voi, cand o sa reusesc sa-mi adun neuronii la loc . Voi incerca maine sa o anunt pe Felicia cat mai repede si am promis ca trimit si o poza cu telefonul, daca nimeresc tastele ca lumea.
P.S. Daca suna cumva a mesaj de adio, nu bagati in seama, e de la emotii
_
Our future determines our past
Fasolica de S39+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S