Mamici de septembrie octombrie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Tzitzisa treaca indispozitia..sper si eu sa fie numai greseala de doppler.

36+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

JULY
bitza sa ne anunti daaaaa??
felicic asa ii zicem si noi balerina
Lucuttadar sa stii ca doppler-ul de la maternitate e nou...frumos nu??
dya vine si randul tau..ce a zis dr?Chiar ca mi se pare lung drumul sa stii.

36+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Eu merg dupa masa la el ca atunci intra de garda asa ca mai am de asteptat!

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nah, ca am si eu mai multe probleme:

1.am intrat, cred, in luna a opta si nu stiu cum este o contractie.......daca nu am contractii, nici dureroase si nici nedureroase, inseamna ca uterul meu nu se pregateste de nashtere?
2. din categoria babisme, nu am linia nigra, inseamna ca io nu nasc?
3.bebe ma loveste tare si ma doare, mai ales in zona buricului, imi dau lacrimile instant, parca scrijeleste cu unghiutele pe acolo, nu tine mult, cateva secunde, voi patiti asa?
4. de sete si caldura consum cam 5l de lichide pe zi, oare nu-mi cedeaza rinichii? duminica am avut dureri in zona.......
si-ar mai fi, dar ma opresc

31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Dya dr tau ce zice? Nici un semn?
Nerantula
JULY
MAi, eu sper ca Lucas e copil cuminte si vine maine nu ma lasa sa-l astept!!Am nr de tel va anunt eu.

39+LUCAS
AMR 7 zile!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

BITZA

JULY

Am iesit un piculetz pe afara, cata vreme e racoare, am luat si niste vata si fese sterile, sunt mai pregatita azi de spital , si am ales pt pui un termometru digital extramic de la Chicco si un termometru de camera! Bioclin nu am gasit, mai incerc la alte farmacii sau, eventual, pe net!

Edit: fff tareeeeeee! acum am vazut! Mamicie de ian-febr 2009 au ales sa se intituleze "mamici anti-stress de ian-febr 2009"

36+ LUCA

AMR 24 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Felicic pot sa iti raspund cu exactitate doar la pct 4.: si eu beau de vreo 2 luni incoace cam 5l de lichide pe zi am o sete imensa plus fructe zemoase gen pepene etc si pana acum nu mi-au cedat rinichii si asta avand in vedere ca eu am avut mari probleme cu ei acum vreo 5 ani deci cred ca e ok tine-o tot asa.Hidratarea e buna!
Iar referitor la contractii o sa vina si timpul lor!
Chiar vroiam sa te intreb : a mai crescut bebele tau cat mai are?

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

1.am intrat, cred, in luna a opta si nu stiu cum este o contractie.......daca nu am contractii, nici dureroase si nici nedureroase, inseamna ca uterul meu nu se pregateste de nashtere?
3.bebe ma loveste tare si ma doare, mai ales in zona buricului, imi dau lacrimile instant, parca scrijeleste cu unghiutele pe acolo, nu tine mult, cateva secunde, voi patiti asa?
4. de sete si caldura consum cam 5l de lichide pe zi, oare nu-mi cedeaza rinichii? duminica am avut dureri in zona.......

31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Felicc, am avut pana acum o singura contractie simtita nedureroasa...cred ca au mai fost dar eu nu le-am simtit, oricum corpul nostru trece prin atatea transformari.

Linea nigra am de pe la 6 luni, iar acum am vazut ca urca in sus...sper sa nu nasc mai devreme

Ieri am primit o lovitura la coaste de m-a indoit, iar de scrijelit...face si chestia asta cand stau pe dreapta.

Apa multa beau si eu, nu are cum sa cedeze...din contra, ni se spune sa bem cat mai multe lichide.

33+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Felicic,si eu simt cateodata in stanga buricului pe bb de parca m-ar zgaria cu unghiutele ,e tare neplacut,iar apropo de consumul de lichide si eu beu 4 l pe zi iar noaptea 1.5 -2l ,nu am baut atata apa de cand ma stiu doar de cand sunt insarcinata dar se spune ca este bine .Nasol e nopatea ca ma trezesc sa beu apa si pipi normal dupa atata apa,dar asta este.
Andy p,nu stiu de aparatele din maternitate ca au primit noi eu ziceau ca in general sunt uzate si nu se vede prea multe,dar posibil sa nu stie sa lucreze cu el cum ar trebui.Oricum ar fi sa nu iti faci probleme ca totul va fi bine sunt convinsa

30+Sergiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

1. Prima contractie am avut-o cand am intrat in luna a 9a, pana atunci absolut nimic, nici cea mai vaga contractie B-H, nici dureroasa, nici nedureroasa, nik never ever, deci...pe la 36 incolo sa te astepti, eventual. Nici atunci nu e obligatoriu, unele femei nu au deloc pana la nastere!

2. Eu m-am mai amuzat cu Miruna despre acest subiect. Iti repet si tie parerea Mirunei: asteapta sa apara linea nigra si sa ti se infasoare in jurul tzitzilor , pana atunci nici gand sa nasti!

3. Luca e activ, fff activ, dar absolut niciodata nu m-a durut, este fantastic de elastic uterul, il vad cat de mult scoate piciorul, iese cam 8 cm in sus cateodata, dar nu doare. Tine de femeie! De zgariat nu, simt insa ca un fel degadilat cu unghiile!

4. e fff normal ca bei atatea lichide! felicitari!eu nu pot, beau cam 2l-2l 1/2 pe zi de apa, apoi pepene si fructe, legume mai adauga niste kg, dar apa propriu-zis nu beau mai mult de 2 litri si ceva

36+ LUCA

AMR 24 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Felicic, felicitari pentru intrarea in luna a 8-a si multa rabdare in continuare!
La intrebarile tale imi dau si eu cu parerea:
1. Nici eu nu am avut contractii de nici un fel pana acum vreo 2 saptamani, cand au inceput sa-mi apara sporadic cele nedureroase (pe care le confund, de multe ori, cu incontrarile lui bebe care nu-si mai gaseste locul; insa aceste contractii apar de cele mai multe ori cand stau putin in picioare sau cand am vreo alta indispozitie fizica (vezica plina, , balonare)
2. cand eram la mare, acum 2 saptamani, mamica unui baietel de vreo 5 ani m-a intrebat de la ce am semnul ala pe burta (= linia neagra), am avut vreo operatie? In urma explicatiilor a fost foarte surprinsa, nu avusese asa ceva in sarcina (si nici acces la internet )
3. bebele meu misca amplu deseori, nu ma dor loviturile, doar din ce in ce mai des am senzatia ca nu pot respira pana la capat (si trebuie sa declansez un cascat); in zona buricului simteam si eu pana acum o saptamana o jena uneori, ca o iritare, arsura, etc. si in momentele alea tot asa, mi-l imaginam pe bebe dand cu unghiutele; acum a trecut
4. io zic ca rinichilor le foloseste exercitiul ..

35+ AMR 31 zile!!

Peter Pan

Mergi la inceput