Mamici de septembrie octombrie 2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 4

dyanira spune:
Dupa ce acum o luna imi faceam probleme ca nasc prima acu sunt suparata rau ca numai eu nu nasc , raman ultima dintre fetele cu sarcina avansata.
Andy.p ar fi bun un control la Cioata dar parca e prea lung drumul!
Diana39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p Ramo nici o problema,daca iei atunci incearca sa stai si linistita fara efort stii tu.Cand ziceai ca se intoarce dr tau?Si apropo de doppler cred ca e o tampenie ,dr mea si inca una se palngeau de el ca nu masoara bine si ca nu a descoperit nimeni nici o suferinta fetala de cand il au. Dya da asa ar trebui..acuma sa vedem..sunt gata sa ma iau sa ma duc la Timisoara la Cioata sa vad ce zice si el...dar nu ma prea simt in stare de un drum asa lung,plus ca intre Arad si Timisoara e dezastru. bitza tin pumnii pe maine sa fie asa cum vrei tu.A venit tati? ![]() clau fii cuminte ca si bb va fi ![]() tzitzi ce mai faci?Cum te mai simti?Nu te-am vazut ieri pe forum,sau gresesc? ![]() ![]() laura si andy (07.04.2002) |
Andy

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin

felicic76 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
nu prea inteleg prescurtarile: cand naste July deci? ![]() ![]() ![]() Peter Pan |
maine, 28.08.2008 ora 7

falcone
bibinika
D'ale gravideniei

angelynna82 spune:
July si Bitza tinem pumnii pentru maine, bbii sanatosi iar pt voi mamicilor refacere rapida 33+
mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Nerantula spune:
citat din mesajul lui Muuh JulyMorning naste maine, 28.08.2008 si trebuie sa fie la spital la ora 07:00 Miruna ![]() |
Mercic de lamuriri ... ca iesisera fetele astea la incalzire si nu prea stiam ce sa le spun ... so, go girls:

si pentru Bitza, sa fie asa cum iti doresti

Peter Pan

clau_geo spune:
citat din mesajul lui dyanira Dupa ce acum o luna imi faceam probleme ca nasc prima acu sunt suparata rau ca numai eu nu nasc , raman ultima dintre fetele cu sarcina avansata ![]() ![]() Andy.p ar fi bun un control la Cioata dar parca e prea lung drumul! Diana ![]() mamica fericita de ![]() AMR putin pana sa ne vedem minunea |
Dya

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin

andy.p spune:
JULY
bitza sa ne anunti daaaaa??
felicic asa ii zicem si noi balerina
Lucuttadar sa stii ca doppler-ul de la maternitate e nou...frumos nu??
dya vine si randul tau..ce a zis dr?Chiar ca mi se pare lung drumul sa stii.36+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)

tzitziri spune:
Andy.p, multumim de intrebare..tot la fel.Stam cumintei in pat si asteptam sa treaca timpul.Noi va urmarim cu interes doar ca nu mai scriem...sper sa ne treaca indispozitia cat mai repede.
Am citit ca esti suparata...pai eco astea ai vazut si pe aici ca nu sunt de baza..mai ales cele din spital care dau diferente ciudate.Asa ca nu iti mai face griji..mai e putin si o sa te convingi singura ca bebelina e bine 34+
bebe David
Lucrusoare bebe David

angelynna82 spune:
Dya mai este atat de putin, ai rabdare 33+
mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

dyanira spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui clau_geo
Dya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin |
Clau_ geo asa ma incurajez si eu dar parca prea mult vrea sa creasca are deja 4 kg.Azi merg hotarata la medic sa ii spun sa imi faca cezariana sapt asta.Asa zic acum dar pana la 6 dupa masa mai exista timp sa ma razgandesc!Ca eu tot la asta ma gandesc sa nu propun eu sa imi faca cezariana cu data fixata si sa nuiasa ceva bine ca nu mi-as ierta-o toata viata!
Diana

mamica fericita de

AMR putin pana sa ne vedem minunea