Mamici de septembrie octombrie 2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 3
LUCUTTA spune:
Andy.p ,de obicei la spital ecografele sunt cam uzate si nu se vede bine ,asa ca stai linistita.Este un medic ginecolog Benea se numeste care are eco performante din cate am auzit si pe vremuri si acum se stie ca este cel mai bun ecografist ca sa spun asa.Are cabinet aproape de gara,undeva pe o straduta in spate la SRI.Daca vrei poti merge la el la un eco sa te mai linistesti.
Ramo,ce bine de tine ca mergi la masaj,mie imi pare rau acum ca nu m-am dus de la inceput ca acum este cam tarziu,am kg multe in plus ,celulita si vergeturi mai nou pe coapse.
30+Sergiu
ramonzca79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LUCUTTA Andy.p ,de obicei la spital ecografele sunt cam uzate si nu se vede bine ,asa ca stai linistita.Este un medic ginecolog Benea se numeste care are eco performante din cate am auzit si pe vremuri si acum se stie ca este cel mai bun ecografist ca sa spun asa.Are cabinet aproape de gara,undeva pe o straduta in spate la SRI.Daca vrei poti merge la el la un eco sa te mai linistesti. Ramo,ce bine de tine ca mergi la masaj,mie imi pare rau acum ca nu m-am dus de la inceput ca acum este cam tarziu,am kg multe in plus ,celulita si vergeturi mai nou pe coapse. 30+Sergiu |
crezi ca eu sunt altfel????merg la masaj de relaxare nu anticelulitic...30 min si e superrrr....incearca macar o data...la Centrul Pronatal...w w w.pronatal.ro/..costa 14 ron si gimnastica 9 ron..o data pe sapt poti incerca...plus ca se fac si exercitii Kegel...Lamaze...
POZE...POZULICI
37+... Erik
Nausica spune:
citat din mesajul lui dyanira exact la asta ma gandesc si eu la un copil peste 4 kg nu e prea usor sa nasti normal. |
eu va inteleg din suflet temerile, dar hai sa va spun 2 povesti.
am o fosta vecina si buna prietena, am crescut impreuna, despre care nu mi-am imaginat ca va avea vreodata copii. adica era genul mai sensibil, f pudica, usor bolnavicioasa, cu multe spaime. ei bine, are acum 2 fetite, ambele nascute natural, prima cu 4100g, a doua cu 4400g. le-a alaptat pe amindoua pina pe la 1 an jumate.
alta prietena a nascut anul trecut in noiembrie. povestea clasica - doctorul plecat in concediu, nascut cu medicul de garda la Cantacuzino. medicul - un tinerel, caruia, desi bebe era in prezentatie pelviana, i-a fost frica sa-i faca cezariana. sau whatever - oricum a insistat sa nasca normal. si acum prietena mea ii este foarte recunoscatoare.
v-am spus povestile astea pentru ca mie, una, imi dau mare curaj.
Nausica32+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
felicic76 spune:
andy.p: si nu mai fi ingrijorata, ai o bebelina balerina!
clau-geo: daca ma intrebi pe mine, decat sa stau acasa cu contractii si sa innebunesc de griji, mai bine mi-as lua bagajelul si nu m-as mai da dusa din spital, decat cu bebelina in bratece daca zice lumea ca esti paranoia si nebuna? las' sa zica, tu sa fii linistita!
miruna: eu stiu sa fac capitole, dar in baza mea, cand ajung pe la calc, va gasesc la pag.50 mommy este in Elias? am vb cu ea luni si parea in regula...offfffff.....
bitza: vine barza maine?
este confrmata si barza pentru july.morning., 7 dim tb sa fie la spital
31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
andy.p spune:
Ramo nici o problema,daca iei atunci incearca sa stai si linistita fara efort stii tu.Cand ziceai ca se intoarce dr tau?Si apropo de doppler cred ca e o tampenie ,dr mea si inca una se palngeau de el ca nu masoara bine si ca nu a descoperit nimeni nici o suferinta fetala de cand il au.
Dya da asa ar trebui..acuma sa vedem..sunt gata sa ma iau sa ma duc la Timisoara la Cioata sa vad ce zice si el...dar nu ma prea simt in stare de un drum asa lung,plus ca intre Arad si Timisoara e dezastru.
bitza tin pumnii pe maine sa fie asa cum vrei tu.A venit tati?
clau fii cuminte ca si bb va fi
tzitzi ce mai faci?Cum te mai simti?Nu te-am vazut ieri pe forum,sau gresesc?
36+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
Nerantula spune:
citat din mesajul lui felicic76 este confrmata si barza pentru july.morning., 7 dim tb sa fie la spital 31+ Vlad falcone bibinika D'ale gravideniei |
nu prea inteleg prescurtarile: cand naste July deci?
35+ AMR 31 zile!!
Peter Pan
bitza2008 spune:
Felicic , sper sa vina maine barza, sa nu-mi faca figuri ca dau cu ea de pamant
Andy n-a venit tati , maine seara ajunge...nu-s prea fericita ca voi merge singurica la spital cu taxiul, dar asta este n-am ce face...
39+LUCAS
AMR 7 zile!!!!!!!!!!
clau_geo spune:
citat din mesajul lui felicic76 andy.p: si nu mai fi ingrijorata, ai o bebelina balerina! clau-geo: daca ma intrebi pe mine, decat sa stau acasa cu contractii si sa innebunesc de griji, mai bine mi-as lua bagajelul si nu m-as mai da dusa din spital, decat cu bebelina in bratece daca zice lumea ca esti paranoia si nebuna? las' sa zica, tu sa fii linistita! miruna: eu stiu sa fac capitole, dar in baza mea, cand ajung pe la calc, va gasesc la pag.50 mommy este in Elias? am vb cu ea luni si parea in regula...offfffff..... bitza: vine barza maine? este confrmata si barza pentru july.morning., 7 dim tb sa fie la spital 31+ Vlad falcone bibinika D'ale gravideniei |
Mersi mult Felic , ma bucur ca ma intelegi, eu sunt de parere ca mai bine fac 1000 de drumuri la dr si ma asigur ca e bine decat sa stau acasa si sa astept sa se intample ceva.
36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin
clau_geo spune:
Azi nu trebuia sa avem 2 nasteri? oare ce se intampla cu fetele?
Jully tin pumnii pt maine si astept numai vesti de la excelent in sus
36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin
Muuh spune:
JulyMorning naste maine, 28.08.2008 si trebuie sa fie la spital la ora 07:00
Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)