Mamici de septembrie octombrie 2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 13
andreutac spune:
KID, felicitari mamico pt. bebelina sanatoasa! Refacere rapida si te asteptam printre noi cu poze si impresii[/red]
De Simodina nu stie nimeni, nimic?
Boo, micutul tau este foarte simpatic. Ma bucur ca este cuminte si papacios si ca tu esti bine dupa interventie. Cand ai timp te asteptam pe forum.
July, iti tin pumnii pt. marea intalnire de maine si asteptam vesti si poze cat de repede poti
Andreea
34+
Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
Nausica spune:
Kid, felicitari pentru bebelusha!
sa creasca mare si frumoasa, sa fie sanatoasa si sa va lumineze vietile.
Nausica
32+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 Anca, am vazut ca printesa tare e tare papacioas, lasa mamico fata sa pape cat are nevoie, asa am fost si eu, o mare mancacioasa ![]() Clau, cum te mai simti? 36s Mikul Robert Constantin http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/ |
Boo, felicitari si sper sa te refaci repede

Kid, sa iti traiasca Buburuza, sa fie sanatoasa si sa vii repede cu ea acasa!!!!

CD,
ma simt relativ bine, am contractii de la ora 11.30 cate una la fiecare ora, ceea ce e ok. Sper sa nu inceapa pe seara mai des.
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin
felicic76 spune:
nausica: nedelcu, nedelcu, dar pana cand? sau mai ziceai ceva de Pafnutie, nu? ati picat de acord la vreun nume, nu ca as avea ceva de comentat, Doamne fereste!
apropo, eu nu am renuntat la Vasile
, doar am obtinut Vlad![]()
32+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
iriss_04 spune:
fetelor daca se intareste burtica in anumite locuri unde se simte si cate un guguloi este contractie?
stiu ca s-a mai discutat
dar mie un pic teama ca astea sa nu fie un inceput la contractiile reale,,,
pup toate burticile
37+andrei sebastian
AMR 3 saptamani
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui iriss_04 felicitari kid boo:super frumos alexandru clau:stai cumintica si nu te stresa si ai sa vezi ca pana luni nu nasti dulcesi eu am avut aseara mici contractii si ma autosugestionam ca tr sa rezist tot pe 1 vine si doctora mea 37+andrei sebastianAMR 3 saptamani ![]() |
iriss sper sa ai gura aurita

36 s Mami fericita de
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
iriss_04 spune:
clau tu luni pe 1 esti programata la cezariana?ai 37 sapt atunci?nu e prea devreme?
37+andrei sebastian
AMR 3 saptamani
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui felicic76 nausica: nedelcu, nedelcu, dar pana cand? sau mai ziceai ceva de Pafnutie, nu? ati picat de acord la vreun nume, nu ca as avea ceva de comentat, Doamne fereste! apropo, eu nu am renuntat la Vasile 32+ Vladfalcone bibinika D'ale gravideniei |
Foarte tare Felic, imi place Vlad
pt inspiratie intrati pe wwww.babynamesfacts.com
36 s Mami fericita de
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui iriss_04 clau tu luni pe 1 esti programata la cezariana?ai 37 sapt atunci?nu e prea devreme? 37+andrei sebastianAMR 3 saptamani ![]() |
asa credeam si eu ca pe 1 am cezariana programata insa dr. vrea sa vin luni sa stabilim pt saptamana viitoare data sigura.
eu azi inchei 37 sapt. si de maine intru in 38, asa ca pp ca vrea sa astepte sa implinesc 38 sapt. daca se poate.
36 s Mami fericita de
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui iriss_04 fetelor daca se intareste burtica in anumite locuri unde se simte si cate un guguloi este contractie? stiu ca s-a mai discutat dar mie un pic teama ca astea sa nu fie un inceput la contractiile reale,,,pup toate burticile 37+andrei sebastianAMR 3 saptamani ![]() |
daca se intareste burtica intr-o parte sau alta dar in acelasi timp se intareste de sus pana jos pe partea cu guguloiul si doare, se numeste ca ai contractii de miscare, care in mod normal nu fac rau dar pregatesc colul pt nastere.
36 s Mami fericita de