Mamici de septembrie octombrie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

KID FELICITARI SA ITI TRAIASCA FETITA SI SA VA BUCURE VIATA!
BOO: super frumos Alexandru si tu ti-ai revenit f bine!Arati super!
Denisa.g tot din solidaritate feminina iti spun ca si eu m-am certat cu mama mea de acum o luna!Nu stiu ca ele ar trebui sa fie mai intelepte si sa ne inteleaga ca avem o perioada mai dificila dar nici gand!Cel putin a mea!

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

si eu am avut o perioada cand m-am certat groaznic cu mama,,,dar acum incerc sa nu mai pun la suflet ca imi fac rau si am dresat-o in sensul ca atunci cand incepe discutia tensioanata spunem amnadoua nu am chef de cearta si ne calmam,,,,
asa ca dragele mele(Denisa.g si dyanira) incercati sa va impacati nu va face bine cand sunteti certate cel putin asa e la mine

37+andrei sebastian

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Iriss, Dyanira, Eva – sper sa va rezolvati neintelegerile dintre voi si mamele voastre.
Pe mine nu neaparat cearta cu mama ma supara ci gandul ca o sa fiu la 60 km de spital.Cu ea oricum am o relatie “deosebita” din momentul in care m-am casatorit cu un crestin si nu cu un musulman (asa cum vroia ea, eu fiind musulmanca).
Oricum multumesc tuturor pt gandurile bune.

37 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Kid, felicitari mamico! cred ca esti in al noualea cer! refacere rapida! asteptam poze!
Boo, Alex e un dulce! nu ma mai satur sa ma uit la acel filmulet cu el cind sughite! iar poza cu el doremind pe cintar e geniala! bine ai ajuns acasa cu printisorul tau! refacere usoara.

July, Bitza - tinem pumnii pentru maine!

denisa, vezi cum te impaci cu mama ta, poate ca e mai bine asa, decit sa stai stresata cum vei ajunge la spital.

bine ca ma inteleg bine cu mama, o sa aterizeze vinerea urmatoare si si-a facut asigurare medicala pt doua luni, mi-a zis ca ea sta cit o tinem si ca sa fie 'on the safe side' si-a luat o asigurare mai lunga asa! cred ca o sa ne urmeze si in franta in ritmul asta. nu are bilet de intoarcere.... sper sa fie bine!

37+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

putin off topic... eu nu mai pot edita profilul personal, de ieri am schimbat semnatura, insa nu pot sa trec de intrebarile cu ai copii si esti gravida... voi aveti astfel de probleme?

37+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symonne spune:

Felicitari Boo si Kid pt ingerasii primiti in dar!

bebemic
38 saptamani cu Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symonne spune:

si eu am incercat sa-mi editez profilul dar nu merge.

bebemic
38 saptamani cu Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

si la mine la fel

33+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

oare cum putem sa raportam acest bug? vreo idee?

37+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Am placerea sa anunt ca Simona(kid) a nascut la ora 12.40 o fetita sanatoasa de 3,070 grame!!!!!!!!

Felicitari mamico,sa va traiasca, sa fie mancacioasa si sanatoasa!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s!

37+LUCA

AMR 15 ZILE

FELICITARI MAMICOOO!!!
Refacere rapida. Iar ingerasa sa fie sanatoasa si papacioasa.

Eu, iepurica 31+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

eu am vaga idee ca ar lucra ei la site, in mod normal ar trebui sa aiba o incheiere...dar vad ca ea lipseste

33+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput