Mamici de septembrie octombrie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

Citat:
citat din mesajul lui iriss_04

clau tu luni pe 1 esti programata la cezariana?ai 37 sapt atunci?nu e prea devreme?

37+andrei sebastian

AMR 3 saptamani

asa credeam si eu ca pe 1 am cezariana programata insa dr. vrea sa vin luni sa stabilim pt saptamana viitoare data sigura.
eu azi inchei 37 sapt. si de maine intru in 38, asa ca pp ca vrea sa astepte sa implinesc 38 sapt. daca se poate.

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin

aha am inteles
sa te ajute DD sa te programeze pt 2 sept
si pe mine m-a programat pe 8 sept la urmatorul control(pt a stabili data pt cezar) dar ma bate gandul sa ma duc mai devreme sa nu am probl pana atunci
pupici

37+andrei sebastian

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

Citat:

clau tu luni pe 1 esti programata la cezariana?ai 37 sapt atunci?nu e prea devreme?

37+andrei sebastian

AMR 3 saptamani

asa credeam si eu ca pe 1 am cezariana programata insa dr. vrea sa vin luni sa stabilim pt saptamana viitoare data sigura.
eu azi inchei 37 sapt. si de maine intru in 38, asa ca pp ca vrea sa astepte sa implinesc 38 sapt. daca se poate.

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

aha am inteles
sa te ajute DD sa te programeze pt 2 sept
si pe mine m-a programat pe 8 sept la urmatorul control(pt a stabili data pt cezar) dar ma bate gandul sa ma duc mai devreme sa nu am probl pana atunci
pupici

37+andrei sebastian

AMR 3 saptamani

mai daca ma simt bine, nu ma deranjeaza sa astept pana cand zice dr ca e ok, numai sa vrea si bubulina sa stea atat.

iti tin pumnii sa fie bine la urmatorul consult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

nausica: nedelcu, nedelcu, dar pana cand? sau mai ziceai ceva de Pafnutie, nu? ati picat de acord la vreun nume, nu ca as avea ceva de comentat, Doamne fereste!
apropo, eu nu am renuntat la Vasile, doar am obtinut Vlad

haha, nu ma pot abtine. cind e vorba de chestii organizatorice mai ales, tot nedelcu spunem. ce mai face nedelcu? camera lui nedelcu, etc.

ne-am hotarit la nume, o s-o cheme Ania. v-am mai zis pe forum, dar de atunci probabil ca am tot zis nedelcu si v-am derutat.

deci Ania daca e fetita, cum s-a aratat (e drept, ultima oara la 20 saptamini - cam am emotii). daca e baiat, Nedelcu! si o sa fie un baietzel foarte roz si inflorat.

Nausica32+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Boo, e o dulceata Alexandru al tau. ce fetzisoara curata are, si cum le doarme el pe cintar. tare, tare scumpicel. sa-ti traiasca!

poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

nausica: nedelcu, nedelcu, dar pana cand? sau mai ziceai ceva de Pafnutie, nu? ati picat de acord la vreun nume, nu ca as avea ceva de comentat, Doamne fereste!
apropo, eu nu am renuntat la Vasile, doar am obtinut Vlad

haha, nu ma pot abtine. cind e vorba de chestii organizatorice mai ales, tot nedelcu spunem. ce mai face nedelcu? camera lui nedelcu, etc.

ne-am hotarit la nume, o s-o cheme Ania. v-am mai zis pe forum, dar de atunci probabil ca am tot zis nedelcu si v-am derutat.

deci Ania daca e fetita, cum s-a aratat (e drept, ultima oara la 20 saptamini - cam am emotii). daca e baiat, Nedelcu! si o sa fie un baietzel foarte roz si inflorat.

poze
_

cat de tare "baietzel foarte roz si inflorat"

Mergi la inceput

mama, acum realizez ca e miercuri. asta inseamna ca miine mergem la doctor. si o sa stim daca s-a intors nedelcu. de-abia astept.

poze
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Mesaj de la Simodina:
"M-am nascut la 11.55 cu 3950 g si 53 cm.Mami e euforica.Mara Elena"

Felicitari mamico!!!!Sa va traiasca ,sa fie sanatoasa si mancacioasa!

Pe fetita lui Kid o cheama MARIA!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s!

37+LUCA

AMR 15 ZILE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

mama, acum realizez ca e miercuri. asta inseamna ca miine mergem la doctor. si o sa stim daca s-a intors nedelcu. de-abia astept.

poze
_

bafta multa si sa dea Domnu sa se fii intors

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

FELICITARI SIMONA (KID). REFACERE CIT MAI GRABNICA SI BEBELUSHA MARIA SA FIE SANATOASA SI MINCACIOASA

FELICITARI SIMODINA. REFACERE CIT MAI GRABNICA SI BEBELUSHA MARA ELENA SA FIE SANATOASA SI MINCACIOASA

Ce de fetite se nasc astazi ...Cred ca baietilor le place la mamici in burtici...fetele sunt mai nerabdatoare.

LIDIA (36w+)cu si Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Bine ai venit pe lume, Mara Elena! Sa fii sanatoasa alaturi de fratior si parinti!

nausica: practic maine aflam sigur daca va fi Nedelcu sau Ania? Bafta la nenea dr, sa va dea numai vesti bune!
(pe-al meu bebe tati il striga SILE)

mussette: le-a executat dr la diferenta de 45 min, ce mana rapida are, domle'! Chiar ca fetele astea s-au dus in concediu, le-a dat si "garsoniere"!

32+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput