Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (180)
Raspunsuri - Pagina 12
moldoveanca spune:
Salutare si de la noi.Eu cica m-am apucat de facut bagajele dar tot ce pun eu,Vladut scoate
teo
moldoveanca spune:
M-am saturat de vant si ploaie vreau si eu un pic de caldurica.Al meu sot e in Dubai acum si e lesinat de caldura cica si apa e fiarta.
teo
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Sim si Yaia, multa sanatate flacailor! |
Multumesc!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui sim_stoian Stefan a facut o reactie la Priorix, una din alea mai rarute, adica ii curge nasul . Muci aposi, asta-noapte s-a trezit urland pentru ca nu mai putea respira. Azi m-am dus la Medicover, l-au aspirat bine acolo, l-a vazut dr Oros si i-a dat si picaturi pt nas: Colargol si Ophtamesone, plus aparatul de la Olynth pe care l-am bagat deja in priza. Yaia, cu ocazia asta pot sa iti spun ca e bun aparatul. |
Aseara am avut ceva probleme cu forumul, nu mi-a aparut ultimul raspuns corect postat si ma logam, dar apaream nelogata, asa ca nu am putut sa modific nimic.
Sim, ii uram multa sanatate lui Stefan. Si iti multumeam de informatii despre aparat.
moldoveanca spune:
Yaia uite abia acum m-am uitat la pozele voastre de la mare ce dulce e piticotul se pare ca ii place tare mult in apa.Eu am emotii cu al meu la mare desi zilele trecute s-a bagat imbracat in cadita
Multa sanatate puiutului
teo
Roxana_G spune:
Pai vezi mai Gabitz ca fata este sanatoasa!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
ancasilv spune:
Buna seara, fetelor! Am nevoie de o informatie, please. Sotul meu a primit o oferta de munca de la Romar si am auzit pareri si pro si contra. Voi ati auzit ceva? M-ar ajuta f mult raspunsurile voastre. Multumesc!
anca si Bb Vladut... 06.10.2007
cecilia L spune:
Gabitz, ma bucur ca totul e bine.
micuta Eliza.
Multumim si noi de apreucieri.Multi
de la Cristi.
Anca, nu pot sa te ajut, nu ma pricep.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui sim_stoian Stefan a facut o reactie la Priorix, una din alea mai rarute, adica ii curge nasul . Muci aposi, asta-noapte s-a trezit urland pentru ca nu mai putea respira. Azi m-am dus la Medicover, l-au aspirat bine acolo, l-a vazut dr Oros si i-a dat si picaturi pt nas: Colargol si Ophtamesone, plus aparatul de la Olynth pe care l-am bagat deja in priza. Yaia, cu ocazia asta pot sa iti spun ca e bun aparatul.Sim, mami de Stefan (25.08.2007) Jurnal de calatorii |
Sim, voi nu faceati Infarix??????????Eu stiam ca la un an se face Infarix penta( pentru cine a mers pe schema asta), gresesc???????
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi

. Muci aposi, asta-noapte s-a trezit urland pentru ca nu mai putea respira. Azi m-am dus la Medicover, l-au aspirat bine acolo, l-a vazut dr Oros si i-a dat si picaturi pt nas: Colargol si Ophtamesone, plus aparatul de la Olynth pe care l-am bagat deja in priza. Yaia, cu ocazia asta pot sa iti spun ca e bun aparatul.