Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (180)
Raspunsuri - Pagina 11

papanash spune:
Madalina, ai un baiat foarte frumos, sa-ti traiasca si voua sa va fie de bine concediul!
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

sim_stoian spune:
Stefan a facut o reactie la Priorix, una din alea mai rarute, adica ii curge nasul . Muci aposi, asta-noapte s-a trezit urland pentru ca nu mai putea respira. Azi m-am dus la Medicover, l-au aspirat bine acolo, l-a vazut dr Oros si i-a dat si picaturi pt nas: Colargol si Ophtamesone, plus aparatul de la Olynth pe care l-am bagat deja in priza. Yaia, cu ocazia asta pot sa iti spun ca e bun aparatul.
Alinus, va manca la gradi. Saculetul il astepta tot la gradi .
Jurnal de calatorii

sim_stoian spune:
Mad, ce haios e Robert ciufulit. Salutam bipedul.
Ma duc la baiat, tre sa ii pun a doua runda de picaturi, iar avem razboi.
Jurnal de calatorii

gabitz78 spune:
buna si de la noi.
mada - super dulce robertino.
cecilia - pupam cristian voinic!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Roxana_G spune:
Tare dulcici sunt Robert si Cristian!
Multa sanatate puisorilor bolnavi!
Bernix, bine ati revenit si sper sa ne vedem saptamana viitoare.
Eu la munca. Mai pe seara ce apuc sa mai intru pe forum.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

mandarinutza spune:
Ce de poze frumoase am vazut, cu Robert de Alehiam plimbaret prin roua, Cristian de Cecilia, tare dulce cum dorame in iarba, vrabiuta scumpa Maria care facea baloane si colajul superb cu Stefan!
Sim si Yaia, multa sanatate flacailor!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze

danuta36 spune:
La multi ani Alexandru de mami OanaMC !
Sa cresti mare,sanatos si sa iti bucuri parintii!
Yaia multam de idee Eu eram dezamagita la modul general,nu numai cu privire la mot...
Mad bine ai revenit Super pozele,vad ca ii placea lui Robert sa se joace la ciubar...mi-am adus aminte ca aveam la tara si faceam baie in el
Cecilia cum ti-a zis si Alinus,e bun Fenistil gel...l-am folosit tot pt piscaturi si au trecut repede.
Alinus felicitari pentru progresele papanasului!

melaniatud spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cecilia L Eu nu mai reusesc sa intru pe aici decat atunci cand doarme Cristi si atunci daca mai apuc. Nu ma lasa dl. Teroare sa ma apropii de calculator sau telefon, mai ales cand raspund la telefon...urla, deh nu este el in centrul atentiei. Acum sa va intreb ceva, Cristi este muscat pe picoruse, are vreo 6-7 piscaturi, nu as putea sa spun sigur ce l-a muscat( tantar sau purice), clar este din parc, cu ce il pot da??????? sunt destul de urate(estetic), nu se scarpina..... Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007) poze noi-la Moeciu |
Tudor a fost muscat de fata si aratau oribil, inflamate...pediatra mi-a zis Fenistil Gel dar nu pe suprafete inteinse...a mers dar vezi ca dupa prima aplicare se inrosesc mai mult si se inflameaza putin sa nu te sperii

gabitz78 spune:
seara buna.ne-am intors de la doctor.concluziile sunt urmatoarele:copil perfect sanatos, foarte activ, dezvoltare neurologica normala conform varstei.recomandarile dr au fost:nu premergator, pus pe jos pe patura si lasat sa exploreze.ea nu poate sa se ridice la marginea patului din cauza ca e micutza.
la revizie avem asa:7.600; 70.5.
in rest, toate bune.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kriss79 Yaya, sanatate multa lui Tudorel! |
Multumim!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze