Mamici de septembrie octombrie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 21
mamidestefan spune:
'neata la cafeluta
Apropo de contractii ..vreau sa va povestesc ca eu cit am fost gravidutza cu Stefan nu stiam ce sunt alea contractii..abia in ziua nasterii am realizat ce inseamna sa ai contractii..de la cele mai putin dureroase ..pina la cele crunte de suportat.
In schimb, acum la fetitza am avut contractii serioase de prin sapt 24-25..in citeva zile ..cind am ajuns la medic..mi s-a dat tot felul de calmante gen gynipral..nospa..supozitoare..si of course..repaus la pat. In citeva saptamini, m-am simtit un pic mai bine ...dar contratii tot aveam...nici chiar asa de urite..ca am continuat sa iau no-spa ..dar destul de dese.
Pe vremea aia nu beam cafea...de fapt nu beam de teama de contractii...o stopasem complet...la indicatia medicului (Anca Popa) care ma urmarea la vremea aia.. Dar cind veni vorba de nastere...m-a cam lasat cu buza umflata ..si mi-a zis ca nu poate sa isi ia angajamentul asta ...de ce ??? Nici in ziua de azi nu stiu..
In sfirsit, mi-am cautat un alt medic cu care sa nasc..si am ajuns la BADIU.. La una din vizite..i-am povestit cam tot ce se putea povesti...si in plus i-am zis ca am inceput sa am ameteli destul de urite...si surpriza mi-a zis sa beau citeva guri de cafea dimineata..si multa apa peste zi..cit de multa pot..daca am contractii sa iau si no-spa. Chiar daca pare bizar...m-am conformat ..si in citeva zile m-am simtit mult mai bine...de la 3 no spa pe zi ..am ajuns sa iau doar una ...mai spre seara...si au disparut ametelile ..aproape complet..
Nu stiu daca e valabil si in cazul vostru..al celor cu contratii "la activ"..cert e ca eu am avut dintotdeauna tensiunea mica..si pe fundal de tratament cu no-spa..si alte cele..a scazut si mai mult.
M-am cam lungit...dar am vrut sa va dau toate detaliile pentru a nu confuza pe nimeni.
Ma duc sa citesc din urma si revin
LIDIA (36w+)cu si Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
anca81 spune:
Buna dimineata si de la mine! Am prins un moment cand doarme pitica si am intrat sa va salut. Am niste nelamuriri cu felul in care mananca, ieri a papat 580 ml laptic/zi si 10 mese. Mie mi se pare enorm pentru un bebe atat de mic...Doctorul mi-a spus sa-i dau 6-7 mese/zi a cate 60 ml dar haplea asta mica nu se satura si plange de foame.
July, o tin ziua cu cracii goi - adica doar in body, dar la noi in Baia Mare nu e chiar atat de cald. Noaptea e chiar racoare. Oricum am doar o paturica subtire din bumbac si o invelesc doar la spate si pe burtica.
Mamidestefan, camera fetitei este absolut minunata, de vis. ce mult mi-a placut! Felicitari pentru imaginatie si talent.
Hainutele au fost spalate la 60 de grade si calcate (de maica-mea, eu eram in spital). Dupa ce a venit acasa sincer nu mai am timp sa le calc, ieri a varsat de 3 ori, a facut pisu pe langa scutec de vreo 2 ori asa ca am spalat 3 ture de haine si nu le-am mai calcat. Nu stiu cine va avea timp de spalat cu mana sau de calcat dupa sosirea acasa Stiu ca s-a tot discutat pe forum despre detergenti speciali pentru bebe, eu le spal cu Ariel si le dau un ciclu suplimentar de clatire.
Kid & Simodina
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag, Carla Alexandra
musettepink spune:
Andy mamico nu te stresa ca stresezi si bebelusa,pai ea mereu a fost mai micuta ca ziceam noi ca ai ovulat mai tarziu,asta ca nu crede ca are 2 kile nu o cred,de unde a apreciat din ochi nu are cum iar cu intorsul mai are destul timp si cum tu faci cezariana pana la urma nici nu conteaza.Hai fruntea sus-totul va fi bine!!!
Bitza deci maine vine Lucas...........oau tinem pumnii uite si 2 agitate[mjoreta]
cristineescu iti dau un pm unde gasesti pozele si parola
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s!
37+LUCA
AMR 15 ZILE
anca81 spune:
Andy, draga mea, aminteste-ti cat m-au speriat pe mine medicii cu retardul de crestere si nici poveste de asa ceva. Nu te mai ingrijora, stiu ca e usor sa dai sfaturi dar sunt sigura ca bebe e OK. Bucura-te de ultimele saptamani de sarcina si totul va fi bine. mamica scumpa.
Bitza & Lucas
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag, Carla Alexandra
EvaF spune:
Buna dimineata, fetelor!
Eu sunt bine, nimic special de raportat! Azi poate ma mobilizez si eu sa imi iau de la farmacie una alta, vata, si Bioclin, si ce-o mai fi, ca bagajul ala de spital trebuie si el macar inceput!
Laura, un gand bun pentru tine si sper sa mai stea pitica suficient, atat cat trebuie! Ai grija de tine si incearca sa nu intri in panica!
Clau, eu ti-am mai zis, stai calma! Nu vezi ca toti medici sunt pozitivi dupa fiecare control. De ce tot te panichezi la orice scurgere, orice semn minor? Ai grija de tine si nu te mai speria din orice!
Anca, normal ca nu le mai calca nimeni apoi! Noi vorbeam de prima data, atunci cand sunt noi! Eu le-am spalat de mana de drag, sunt asa mici, si nu aveam chef sa le bag la centrifugat aiurea asa, le-am spalat frumusel de mana si le-am calcat bine, pentru "sterilizare" (vorba vine, ce e steril pe lumea asta?)! Dupa ce deja le poarta, le bag la masina, evident, si nu le mai calc. Urasc calcatul! Nici eu nu voi folosi detergent special, alta chichita a Marketingului Procter&Gamble, etc, voi folosi Ariel si program de dubla clatire!
36+ LUCA
AMR 24 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
musettepink spune:
Cristineescu nu ai Pm activat.intra in profilul tau personal si activeaza-l.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s!
37+LUCA
AMR 15 ZILE
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristineescu Cine mai naste cu epidurala? Mie mi-a dat reteta pentru Naropin + Oxiton. O sa merg azi-maine sa le cumpar sa le adaug la bagaj |
Cred ca eu. Nu m-am hotarit inca, dar vreau sa am trusa si anestezicul, just in case. La mine asa functioneaza, daca stiu ca le am mi-e mai usor sa nu le folosesc, stiu ca decizia e la mine.
Oricum, de-abia la consultul de joi voi aborda cu medicul tema asta.
Nausica32+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
LUCUTTA spune:
Andy p.,sa nu fi suparata poate nu a vazut bine ce greutate are daca nici nu ti-a dat o greutate exacta ,dar si asa sunt convinsa ca vei avea o fetita de nota zece chiar daca va avea mai putine kg se va face o fetita grasuta in scurt timp dupa nastere.
Te si te rog sa nu fi suparata,ca totul va fi bine.
30+Sergiu
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Stiu ca s-a tot discutat pe forum despre detergenti speciali pentru bebe, eu le spal cu Ariel si le dau un ciclu suplimentar de clatire. |
Si eu la fel. As fi luat detergent de bebe, dar nu m-a lasat sotzu. Zicea ca n-ar fi bine sa o obisnuim sensibila. Oricum, le clatesc suplimentar.
Nausica32+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
preety spune:
Buna dimineata!
Sunt absolut socata de ce am citit in cazul Monicai ... nu am cuvinte efectiv... si incerc sa fac tot posibilul sa-mi ridic moralul si sa nu ma afecteze!!! Dumnezeu sa-l odihneasca pe ingerasul Monicai si sa-i dea ei putere sa treaca mai departe.
Eu nu m-am hotarat inca cum si in ce fel sa nasc si o sa incerc sa ma sfatuiesc cu dr sa vad ce zice.
Bafta multa fetelor care sunt pe cale sa nasca si sa auzim numai de bine si de bebei voinici si sanatosi.
Ref la bagajul de spital, voi ati mai tot scris despre asta, dar nu mai stiu pe unde... imi puteti da un link sau un indiciu unde sa gasesc?!!! Eu pana acum nu m-am pregatit efectiv cu nimic si trebuie sa incep sa o fac.
31+