Mamici de septembrie octombrie 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Anca si fetita mea manca f mult in primele luni. A fost ca la tine prematur. Si mi-a zis dr ca e normal, ei trebuie sa recupereze...

Valentina 34 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

neata si de la mine,

andy p,io sper sa fie bine.pana la urma conteaza sa fie bebe sanatos...ca grasunel se face el.
clau,gata cu panicatu!iti faci rau aiurea....stai linistita si o sa fie bine.
anca si eu tot cu ariel spal.ma bucur ca nu sunt sing
bitza.....deci maine nasti,dea?nu ne faci sa asteptam degeaba...
oare simodina si kid.....deja ?

carla,35+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Andy.p sa nu mai fii suparata, bblina va fi bine.

Bitza tinem pumnii pentru maine la dr

Anca ar fi bine sa intri la odisee iulie august, acolo se vb de cat mananca bbii, oricum este indicat sa ii dai sa pape de cate ori cere

Lidia este indicat sa bei putina cafea daca ai tensiunea mica si cat mai multe lichide

33+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

'Neata si de la noi.
Ne-am intors de la dr si sunt ff suparata,iar mi-a zis ca bebitza e mai mica ..eu nu mai inteleg nimic,acum 2 sapt era bine si acum e mai mica????Plus ca cica cordonul e ff scurt si de aceea nu se intoarce si sa fiu ff atenta la miscari.De programare ptr cezariana nici nu poate fi vorba ca mai tre sa asteptam.Deci chiar nu stiu ce sa mai cred.AA si ce m-a socat cel mai tarea fost ca am intrebat cate kg are si mi-a zis ca dupa parerea ei in momentul acesta nici 2.Nu-mi vine sa cred la ce burtica am eu fiind oricum mai slabutza,tot ce am pus am pus numai pe burta.
Ramo am intrebat si mi-a zis ca nu e indicat gynipral dupa sapt 37 sa iei no-spa.

36+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Andy imi pare tare rau sa aud de problemele tale, ceea ce nu inteleg este de ce sunt sa de schimbtorii medicii astia si de ce nu iti spune nimic de cezariana daca sunt probleme, ca devreme nu este, ai aproape 37 s ceea ce inseamna ca bb e la termen. Sper din tot sufletul sa va fie bine si sa ai un final fericit cu sarcina.

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

'neata la cafeluta

Apropo de contractii ..vreau sa va povestesc ca eu cit am fost gravidutza cu Stefan nu stiam ce sunt alea contractii..abia in ziua nasterii am realizat ce inseamna sa ai contractii..de la cele mai putin dureroase ..pina la cele crunte de suportat.
In schimb, acum la fetitza am avut contractii serioase de prin sapt 24-25..in citeva zile ..cind am ajuns la medic..mi s-a dat tot felul de calmante gen gynipral..nospa..supozitoare..si of course..repaus la pat. In citeva saptamini, m-am simtit un pic mai bine ...dar contratii tot aveam...nici chiar asa de urite..ca am continuat sa iau no-spa ..dar destul de dese.
Pe vremea aia nu beam cafea...de fapt nu beam de teama de contractii...o stopasem complet...la indicatia medicului (Anca Popa) care ma urmarea la vremea aia.. Dar cind veni vorba de nastere...m-a cam lasat cu buza umflata ..si mi-a zis ca nu poate sa isi ia angajamentul asta ...de ce ??? Nici in ziua de azi nu stiu..
In sfirsit, mi-am cautat un alt medic cu care sa nasc..si am ajuns la BADIU.. La una din vizite..i-am povestit cam tot ce se putea povesti...si in plus i-am zis ca am inceput sa am ameteli destul de urite...si surpriza mi-a zis sa beau citeva guri de cafea dimineata..si multa apa peste zi..cit de multa pot..daca am contractii sa iau si no-spa. Chiar daca pare bizar...m-am conformat ..si in citeva zile m-am simtit mult mai bine...de la 3 no spa pe zi ..am ajuns sa iau doar una ...mai spre seara...si au disparut ametelile ..aproape complet..
Nu stiu daca e valabil si in cazul vostru..al celor cu contratii "la activ"..cert e ca eu am avut dintotdeauna tensiunea mica..si pe fundal de tratament cu no-spa..si alte cele..a scazut si mai mult.
M-am cam lungit...dar am vrut sa va dau toate detaliile pentru a nu confuza pe nimeni.

Ma duc sa citesc din urma si revin

LIDIA (36w+)cu si Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

si eu beau cafea dimineata tot pt ameteli (datorate unei tensiuni mici) si lichide beau in jur de 2.5 l pe zi, plus medicamentatia de rigoare, si totusi am contractii. Nu stiu ce sa zic daca este travaliu fals sau nu, ca desi colul s-a deschis si scurtat un pic, contractiile nu sunt progresive.

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Buna dimineata, fetelor!

Eu sunt bine, nimic special de raportat! Azi poate ma mobilizez si eu sa imi iau de la farmacie una alta, vata, si Bioclin, si ce-o mai fi, ca bagajul ala de spital trebuie si el macar inceput!

Laura, un gand bun pentru tine si sper sa mai stea pitica suficient, atat cat trebuie! Ai grija de tine si incearca sa nu intri in panica!

Clau, eu ti-am mai zis, stai calma! Nu vezi ca toti medici sunt pozitivi dupa fiecare control. De ce tot te panichezi la orice scurgere, orice semn minor? Ai grija de tine si nu te mai speria din orice!

Anca, normal ca nu le mai calca nimeni apoi! Noi vorbeam de prima data, atunci cand sunt noi! Eu le-am spalat de mana de drag, sunt asa mici, si nu aveam chef sa le bag la centrifugat aiurea asa, le-am spalat frumusel de mana si le-am calcat bine, pentru "sterilizare" (vorba vine, ce e steril pe lumea asta?)! Dupa ce deja le poarta, le bag la masina, evident, si nu le mai calc. Urasc calcatul! Nici eu nu voi folosi detergent special, alta chichita a Marketingului Procter&Gamble, etc, voi folosi Ariel si program de dubla clatire!

36+ LUCA

AMR 24 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Eva, de acord u tine insa pp ca daca aveai contractii dureroase la 5-7 min timp de 2 ore si care nu treceau cu medicamentele date si tu te panicai si mergeai la spital. Plus ca nu inteleg de ce trebuie sa ajung in travaliu clar ca sa imi faca cezariana, din moment ce zis initial ca trebuie evitat travaliul ca sa nu dau in hemoragie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocodella spune:

buna fetelor, sunt o de 35 saptamani,UM25 decembrie 2007 , DPN30 septembrie 2008 Va pe toate si curaj,mai e un pic!!!!

Mergi la inceput