Mamici de septembrie octombrie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 20
zambetmic spune:
'neata burtici
si eu sunt inca la servici ... saptamana asta
ieri am fost iar la curs, si acum am intrat sa va spun asa doua cuvinte mai ales pt cele f aproape de termen
NU SE RECOMANDA:
- mangaierea burticii inainte de travaliu, deoarece favorizeaza contractiile
- mangaierea burticii in timpul travaliului, pentru ca intensifica constractiile si stimuleaza centrii nervosi deci intensifica durerea
SE RECOMANDA
- pe timpul travaliului masarea zonei lombare (ca sa nu ziceti ca nu mangaiati ceva , aceasta ducand la scaderea durerii
sper sa va ajute aceste cateva idei
va pup si in asteptarea bebeilor de azi
34+ cu Vladut
angelynna82 spune:
Clau pentru a fi sigura ia cu tine bagajul
Zambetmic mai mergi doar saptamana asta la munca? Saru mana pentru sfaturi
33+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zambetmic 'neata burtici si eu sunt inca la servici ... saptamana asta ieri am fost iar la curs, si acum am intrat sa va spun asa doua cuvinte mai ales pt cele f aproape de termen NU SE RECOMANDA: - mangaierea burticii inainte de travaliu, deoarece favorizeaza contractiile - mangaierea burticii in timpul travaliului, pentru ca intensifica constractiile si stimuleaza centrii nervosi deci intensifica durerea SE RECOMANDA - pe timpul travaliului masarea zonei lombare (ca sa nu ziceti ca nu mangaiati ceva , aceasta ducand la scaderea durerii sper sa va ajute aceste cateva idei va pup si in asteptarea bebeilor de azi 34+ cu Vladut |
Multumim frumos
36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin
babytza spune:
Neata burtici
Se cere o cafeluta cu laptic...
Musette e gata comoda, dar inainte sa o pun la poze vreau sa lipesc ursuletii pe ea...
Valentina 34 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
bitza2008 spune:
Neata burtici!
Am venit si eu de la control....so..dilatatie 2 cm, uter spastic(ce-o fi insemnand asta exact nu stiu).Dr zice ca ma pot astepta in orice moment sa se declanseze nasterea; maine ma interneaza sa-mi faca ceva tratament sa nasc usor cica. Sper sa nasc maine ca-mi place data 28.08.2008...stiti de piticii mei
Clau hai c-a mai trecut o noapte si-o zi..inca putin
39+LUCAS
AMR 7 zile!!!!!!!!!!
andy.p spune:
'Neata si de la noi.
Ne-am intors de la dr si sunt ff suparata,iar mi-a zis ca bebitza e mai mica ..eu nu mai inteleg nimic,acum 2 sapt era bine si acum e mai mica????Plus ca cica cordonul e ff scurt si de aceea nu se intoarce si sa fiu ff atenta la miscari.De programare ptr cezariana nici nu poate fi vorba ca mai tre sa asteptam.Deci chiar nu stiu ce sa mai cred.AA si ce m-a socat cel mai tarea fost ca am intrebat cate kg are si mi-a zis ca dupa parerea ei in momentul acesta nici 2.Nu-mi vine sa cred la ce burtica am eu fiind oricum mai slabutza,tot ce am pus am pus numai pe burta.
Ramo am intrebat si mi-a zis ca nu e indicat gynipral dupa sapt 37 sa iei no-spa.
36+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
babytza spune:
citat din mesajul lui zambetmic 'neata burtici si eu sunt inca la servici ... saptamana asta ieri am fost iar la curs, si acum am intrat sa va spun asa doua cuvinte mai ales pt cele f aproape de termen NU SE RECOMANDA: - mangaierea burticii inainte de travaliu, deoarece favorizeaza contractiile - mangaierea burticii in timpul travaliului, pentru ca intensifica constractiile si stimuleaza centrii nervosi deci intensifica durerea SE RECOMANDA - pe timpul travaliului masarea zonei lombare (ca sa nu ziceti ca nu mangaiati ceva , aceasta ducand la scaderea durerii sper sa va ajute aceste cateva idei va pup si in asteptarea bebeilor de azi 34+ cu Vladut |
Offff tot la servici ? Mai poti ?
Multumim pentru informatii.
Valentina 34 + David
poze
cristineescu spune:
Musette, unde pot sa vad si eu pozele cu camera? Sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile si am nevoie de inspiratie
Am fost aseara la Ikea si am vazut vreo 2-3 burtici avansate si ma intrebam care dintre voi era Te ia cu capul forumul asta.
Clau, vad ca ne dai emotii.
Azi am mai fost la o serie de analize uzuale la medicul de familie. Sper sa nu nasc pana sunt gata rezultatele
Cine mai naste cu epidurala? Mie mi-a dat reteta pentru Naropin + Oxiton. O sa merg azi-maine sa le cumpar sa le adaug la bagaj.
clau_geo spune:
citat din mesajul lui bitza2008 Neata burtici! Am venit si eu de la control....so..dilatatie 2 cm, uter spastic(ce-o fi insemnand asta exact nu stiu).Dr zice ca ma pot astepta in orice moment sa se declanseze nasterea; maine ma interneaza sa-mi faca ceva tratament sa nasc usor cica. Sper sa nasc maine ca-mi place data 28.08.2008...stiti de piticii mei Clau hai c-a mai trecut o noapte si-o zi..inca putin 39+LUCAS AMR 7 zile!!!!!!!!!! |
sa dea Domnu sa fie asa cum vrei tu, multa sanatate si o nastere usoara si fara complicatii
36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin
babytza spune:
citat din mesajul lui andy.p 'Neata si de la noi. Ne-am intors de la dr si sunt ff suparata,iar mi-a zis ca bebitza e mai mica ..eu nu mai inteleg nimic,acum 2 sapt era bine si acum e mai mica????Plus ca cica cordonul e ff scurt si de aceea nu se intoarce si sa fiu ff atenta la miscari.De programare ptr cezariana nici nu poate fi vorba ca mai tre sa asteptam.Deci chiar nu stiu ce sa mai cred.AA si ce m-a socat cel mai tarea fost ca am intrebat cate kg are si mi-a zis ca dupa parerea ei in momentul acesta nici 2.Nu-mi vine sa cred la ce burtica am eu fiind oricum mai slabutza,tot ce am pus am pus numai pe burta. Ramo am intrebat si mi-a zis ca nu e indicat gynipral dupa sapt 37 sa iei no-spa. 36+bbelina laura si andy (07.04.2002) |
Andy nu cred ca trebuie sa iti faci griji cu greutatea... Cand am nascut eu fetita, era o moasa mai in varsta si o dr care mi-au spus inainte sa nasc, ca am mare noroc daca are peste 2kg, ca e foarte mic bebelul. Si cand am nascut fetita avea 2450g. Asa ca este relativ ce cred ei...O sa vezi cand se va naste. Si chiar daca e bb mic,tot sa nu iti faci griji,ei recpereaza foarte bine in prima luna...
Valentina 34 + David
poze