Timisoara, Impreuna! (119)
Raspunsuri - Pagina 6
katik spune:
pup repede pe toata lumea, suntem aproape ok toti(robi are muci si a inceput sa tuseasca putin), robi a inceput cresa, fata gradi la noi la gradi, eu cu muncile(n-am microscop da' am multe sticlutze si eprubete).
danitin spune:
Salutare, salutare ... trec si eu in fuga mare. Am inceput sa renovam livingul birou asa ca n-am net!!!! Plus ca ce-i in casa ... nebunie. Cu problemele mele de sanatate nici o imbunatatire, Lori merge la gradi abia din 15 ca cica daca nu-i musai si are cu cine sta mai bine sa o aduc abia atunci, la serviciu fac eforturi substantiale de constiinciozitate - noroc ca nu-i mult de lucru. Sa va zic cum m-am relaxat?
- am fost la Bega la ultimul etaj unde vand fotolii de masaj si le-am luat pe toate la incercate. Mmmmm, ce bine a fost, si n-a costat nimic
- am intrat la L'Occitanne si mi-am clatit un piculetz ochii pe acolo iar pt ca aveam pe cardul de Sensiblue niste puncte mi-am luat un flacon mititel cu ceva crema de corp pe baza de struguri care se autoincalzeste cand te masezi cu ea.
- am dus la o tanti care vine carti pe strada toate romanele dintr-un raft care nu-mi placeau si am luat in schimb 3 carti super faine.
- l-am convins ieri seara pe Calin sa-mi faca pun masaj pe spate.
Pt maine: am primit un flyer, un fel de cupon de la o firma din asta cu tratamente de slabire, masaj, anticelulita, etc. Cica daca ma duc cu el la sediul lor imi face nutritionistul o consultatie gratuita si pot sa incerc, tot gratis, una dintre proceduri. Unde credeti ca ma prezint maine?
Si uite asa incerc sa gasesc in fiecare zi timp pentru un rasfat mititel care sa-mi insenineze ziua. Am ajuns la concluzia ca daca am sufletul deschis si dispozitia necesara, toate flecustetzele astea prind neasteptat de bine la moral.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
Mariaa spune:
Danaaaa baga detalii unde ce si cum...si io vreau masaj la oscioare
si ...bravos pentru rasfat, asa-mi place sa te vad senina
pentru Emma
sustine si tu lupta asta! semneaza si tu www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">petitia!
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
danitin spune:
Mey Maria, masaju la oscioare l-a facut Calin ... la aia la salon e dintr-alea de slabit, si nici nu stiu daca masaju e printre mostre sau numa biostimularile si alte zapaceli din astea ... Iar pe Calin nu-l impresariez la faze din astea, ca abia-mi ajunge mie.
Deya, ia zi draga, cu ce clatesti ochisorii?
Clau, pai n-am gatit cine stie ce specialitati, ieri ciorba de bors cu perisoare, azi chiveci cu pulpe de pui, maine vreau sa fac un papricas de oaie ... nu prea imi e gandul la mancare cu gandul ca o sa o si evacuez, daca ma'ntelegi ce vreau sa zic....
Iups, va las, ca am intrat la voi de pe laptopu lu sefu si vineee....
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
silvana75 spune:
salutare la ceas tarziu de sara
Dana, fain rasfat ai tu acolo, eu azi am reusit in sfarsit sa-mi pun vopsea in par sa-mi acopar ghioceii iar zilele trecute mi-am cumparat o rochita (Mariaaa stieee) pe care o urmaresc de luni intregi sa intre in sale, plus un inel misto de tot din argint cu cateva pietricele micute.
Doris, lamurit misteru ... pai sa aveti spor la gradi.
Maria, superb, superb superb ...
Va doresc noapte buna, sa visati frumos
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara...
de abia v-am gasit pe pagina a doua...
Haideti la cafea...
Silva, vreau sa vad rochitza...pune o poza...
Pe Katik am nimerit-o cu eprubetele...
Am reusit ieri cu scandalul de rigoare, sa-i scoatem si al patrulea dintisor...e fermecatoare zau, cum arataaaaa...sper ca mai ia o pauza Zana maselutza, ca deja e prea mult...vineri avem programare la Ortodont.
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
anda spune:
Neatza natiune. Ce fac fetili? Ce-i nou?
io-s umpic www.youtube.com/watch?v=rswKZ0PNY_0" target="_blank">boogie si stau cuminte sa-mi treaca. aici stau.
cred ca mi-e dor de toamna. voua nu??
danitin ia hai cu o poveste dinaia cu gutui.
toate zabaucele.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
katik spune:
bb yasmi, io pe al meu sport il mai folosesc. robi mai sta in el cind avem de mers mai mult pe jos. pe cel mare l-am dat deja.
doris, azi nu m-ai mai nimerit cu eprubetele ca am fost pe cimp!!!!
danitin spune:
Salutare! Alooo, lume draga ... pai eu am scutire ca n-am net acasa iar la birou doar de pe laptop de sef mai pot sa intru, da stai sa vezi, ca s-a saturat de mine sa-i tot invadez spatiul si, dupa toate semnalele primesc laptop de la lucru!
Deci, eu am scutire, da voi? Pagina a doua ... pai ati uitat de promisiuni cu cap 200 de Craciun.
Boon, deci poveste de toamna vreti. No atunci hai sa incercam....
Gradina isi pierduse farmecul exuberant al verii. Cel putin la sfarsitul lui august era un adevarat dezmat printre fructe, flori si buruieni, navalite toate ca o gasca de musafiri galagiosi si neivitati in sala de bal. Acum toate aveau o domoala aplecare spre tarana. Merle ard rosii intre ramuri, ca niste mici felinare inventate de pitici. Crizantemele incep sa se deschida regal, cu parfum elegant si amar si pretentii de regina vaduva. Buruienile au plecat spre pamant, cosite de fier sau vreme rea si asteapta ultima lor petrecere: ritualul aproape barbar si totusi neasteptat de nostalgic al focurilor de toamna. Am adunat ultimii trandafiri infloriti, ferindu-i parca cu tandrete de diminetile friguroase. I-am pus intr-o vaza alba pe masa de langa geam. Parca stau si canta o balada trista despre vara lor draga ... deseara am sa aprind o lumanare cu miros de alge langa ei, sa facem impreuna o vraja de zile calde si zvonuri de val. Astept gutuile sa inceapa sa lumineze, sa le culeg una cate una, sa le duc in dormitor si sa le asez pe dulapul inalt, ca in cantecul adolescentei mele, doar ca acolo gutuia galbena si dulce amaruie veghea la fereastra. Ma plimb nostalgic pe alei pe care frunzele astern deja covor. Descoper castane zambitoare si ma gandesc la viitoarele vanatori in cautarea acestor comori tari, lucioase, care te provoaca sa le strangi in mana, care te innebunesc sa le aduni, cat mai multe, cat mai multe, pana cand, fericit ca ai un cos plin, stai si te uti cu o mirare zambitoare la ele: oare la ce-s bune? Castanele necomestibile ilustreaza cel mai bine mania acumularii care zace in noi. Sau o fi ceva ancestral, cineva, candva, demult, in neamul stravechi le gasea o intrebuintare importanta iar noi urmam acum ritualul adunarii lor ca pe un fel de transhumanta care nu-si mai are destinatia finala? Mi-e pofta de un ceai englezesc, de prajiturele mici si sfaramicioase, de un roman de dragoste desuet. Mi-e pofta sa simt soarele un pic prafuit alintandu-ma pe obrajii de pe care bronzul celuilalt soare, cel puternic si tanar din vara, a inceput deja sa paleasca. Mi-e ... toamna!
Mamica de spiridus
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag