Timisoara, Impreuna! (119)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana75

Doris, ti-o dau pe soacra-mea pentru ore de ungureste

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

da, e ok...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Ceao fetelor.
Nu stau ca sunt varza de oboseala,Maya ma calareste de abia ma mai tin....prima zi de lucru fooooarte obositoare.
Merg sa-i fac laptele la Maya si ma culc odata cu ea ca maine la 7 mis in picioare

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Gongy prima zi e mai grea.Cum a rezistat Maya?
Danitin pot sa scriu si cu ce imi rasfat privirile?
Anda si Mariaa welcome back si acomodare placuta
Silvana ai mai facut traseu?Ce zice Paul de scoala?
Ana esti la secretariat?Copii ce fac?
Mihi probabil cu ai mici
Claudia acomodare placuta si tie si spor la gradinarit
Ela,Geta,Lore,Lormi voi pe unde va invartiti?
Doris ai vreo idee de un coc simplu?Merg la o nunta sambata si as vrea sa imi fac un coc simplu rochita e in bretelute.Daca ai timp sa imi pui si mie un link aici sa scot si ma duc la o fata sa ma faca.AS vrea ceva la baza gatului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Doris, adica ce n-o vrei pe soacra-mea? Daca chiar te razgandesti go repede la ea ca in 17 septembrie pleaca mamanu si vine ea
Deya, Paul e ok la scoala, are o invatatoare tanara si tare draguta de care ii place tare mult. Dupa prima zi de scoala o venit la mine si mi-o zis ca el crede ca invatatoarea il place pentru ca l-a chemat primu la poze si i-a zis sweety .

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

neatza Timisoara!

neuronul meu e intre golfulete inca asa ca nu va bazati pe mine prea tare...incerc sa va citesc din urma sa pricep ce si cum mai e cu voi...
ce am retinut la prima ora si mi-a starnit un mareeee de tooottt e ca incerc sa mi-o imaginez pe Dorisake spunand 'neeeeeeeemmmmm' da' gulash ai mancat?

Silvana, da' nici nu m-am gandit ca n-o sa fie a ta rochita verde si ca n-o sa gasesti job ...baga detalii, spune tot!

incerc sa citesc si mai din urma...sa aveti o zi faina!

pentru Emma

sustine si tu lupta asta! semneaza si tu www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">petitia!

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nu stie nimeni???

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

yasmin - eu nu stiu , din pacate :( poate fetele cu bebei mai marisori..
doris, nasol cu birocratia da ma gandesc ca la atatia parinti e greu de anuntat fiecare...nici io n-as mai stii ce draq am zis in 1 mai daramite sa ai atatea pe cap ca aia la scoli...nasol de tot, ai grija si atentie mare

pentru Emma

sustine si tu lupta asta! semneaza si tu www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">petitia!

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Neatza buna,mersi de cafea Mary si hai ma Dana ca la voi nu e inca toamna,sa vezi aici ce vreme de rahat e,dimineata si seara ceata de zici ca intri in twilight zone si in rest putina ploaie,putin soare,asa cam din toate cate putin.
Silva multi,a plecat maica pe cand vine armata grea cu care oricum sper sa nu ai mult de lupta.
Mihi numai scrii nimic,ce face Mihaitza,ce fac copiii,cat ii mai lasi la Hateg? sau i-ai adus deja multi.
Laura bravo ptr prima zi de lucru,hai ca reusesti tu de imbarbatare si spune-i lui Maya ca tot tu ramai mama tu nu devii buni acuma,sper sa inteleaga fata multi.
Deya tu cand te cimisoresti iara,cand incepi scoala cea draga .
Dana ceva specialitati banatenesti ca ai mancat destule fructe de mare prin europa,ce mai faci bun de mancare? ,Lori incepe gradi,e pregatita?
Kati saraca de tine tu numai ai timp acu si de noi de cand lucrezi sunt sigura ca a devenit totul foarte greu ptr tine,dac hiar asa nu ai net la job,nasol rau ca de acasa stiu clar ca nu vei avea timp sa ne scrii ptr forte.
Fetele va merg la treaba.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Neatza, Timisoara!

Bb Yasmi, eu l-am dat pe al lui Ines verisoarei mele, acum cateva luni.
Poate Katik sau Laura, desi cred ca tzancii inca mai au nevoie de carutz.

Maria, cea mai tare faza a fost in piata, unde o chinezoaica vorbea intr-o amestecatura de limba ungureasca+chineza, suna tare straniu...
Chiar aseara vorbeam cu Anda, il inscrie si ea pe Edi la scoala, asa ca o sa vada ea tetavura... si melancolice...noi doua, cugetam: bey, tu te auzi ce spui? vorbim de scoala...copiii nostri vor merge la scoala...parca nu de mult intrebam pe aici de biberoane...
Pfuaiii de stelele nostre!

Am mancat de toate, bun si mult...la Szeged, si ne-am adus Pick, la greu...

Claudia, zici ca a venit toamna la voi? si aici e rece dimineata, sa stii. Dar e perfect asa, fara canicula.

Katik, e printre microscoape si eprubete...nexam audiente...

Anoooooo, pe unde esti? a vorbit Radu ieri cu fiica-ta.
Cica a intrebat-o : tu esti fata lui Ana?
La care ea:
Nuuuu, eu sunt Luana...

Deya, o sa-ti caut niste link-uri cu cocuri, la pozele mele cu coafuri te-ai uitat? ca-s multe acolo...

Goanga e la farmacie...trec azi s-o tachinez putin...

Silva, pai ai un sweety, asta-i adevarul...

Na gagix, o zi excelenta, eu azi merg la salon, la jobul nr 2, care vreti programari spuneti la fata, sa va dau adresa salonului pe ms...

Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Mamaaaaaa Claudia ce elan ai luat...sa-ti mearga noul subiect ani multi...si capitole cu sutele...

POZE CU NOI

Mergi la inceput