Timisoara, Impreuna! (119)
Raspunsuri - Pagina 4
silvana75 spune:
'neata si de la mine
Doris, tu o inscri pe Ines in clasa I? De ce ii faci analize pentru gradi? ceva imi scapa...
Misto excursia, ma bucur ca a fost ok si vreau si poze.
Dani, spor la job. De saptamana trecuta avem managera noua si ieri m-a anuntat ca ma trimite la training pentru casa ... m-am bucurat pentru ca o sa am mai multe ore, mai multi ani si automat mai multe beneficii ... asa ca incet incet se leaga si la mine ceva. Joi sper ca ajung sa dau si de carnet.
Va tzuc si va doresc o duminica placuta
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
danitin spune:
Multumesc de urare, Silva! Si felicitari pentru training. Asta e doar inceputul, sa vezi tu cum au sa se lege toate ... si tin pumnii de pe acum pentru carnet. O sa fie mai usor, acu ca ai vazut cum decurge treaba.
Mai fetelor, da chiar asa liniste pe aici?
Si stiti, tocmai mi-a venit o idee geniala (daca nu are cine ma lauda ...). Si asa ne plagem toate ba de una, ba de alta si ne mai simtim uneori si vinovate pe tema asta, pentru ca unele au probleme mai grave iar altele mai putin. Hai sa incercam, odata cu veirea toamnei, sa ne insuflam si putin optimism. Hai sa scriem, daca nu zilnic, macar cat mai des, cu ce ne-am rasfatat in ziua respectiva, ce am facut pentru noi, cu ce ne-am incarcat bateriile ... indiferent daca e o masca cu ciocolata, un masaj, o ciorbitza cu smantana sau ... dupa gustul fiecareia si posibilitatile zilei respective. Astept raspunsuri ....
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
gonghy spune:
Sara buna fetelor.
Mey am venit si eu peste linistea asta de aici poate poate ne dam cumva drumul.
Io ce sa va spun....de maine incep serviciul dupa 29 de luni de "trandaveala"....pfuaaaaiii ca merg mai obosita ca niciodata,o sa ma ia la lucru de odihnita,relaxata si io mis mai obosita ca ele ....cel mai greu o sa-mi fie ca nu o sa o mai vad pe Maya 7 ore dar o sa imi intru in ritm incet,incet si am sa ma obisnuiesc cu lipsa ei pentru cateva ore cat sunt la munca.
Eu tot i-am spus la Maya ca "mama o sa plece la lucru cateva ore si nu o sa ne vedem decat dupa ce termin si o sa stea cu tine bunica" si ea imi spune mie "buniii" .....deci stie ca o sa stea acasa cu buni cat io is plecata.
Nu-mi fac griji pentru ca stiu,ca e pe maini bune la cresa nu as fi rezistat din mai multe motive.
Azi am fost singure,tata e la munca pana maine....am facut mancare si am papat singure,am fugit sa le duc si la socrii ceva....soacra-mea era asa de alba,mie imi pare ca nu o sa intre in anul urmator dar cum o vrea Cel de sus.
Am facut o oala de sarmalale,supa de gasca cu taitei si salata de vinete si praji am avut cumparate de la Real.
C-am atat am avut de spus merg sa ii fac lapticul la Maya,o culc si fug la .
Noapte buna fetelor si o saptamana frumoasa!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
Mariaa spune:
v-am tzucat, am ajuns. a fost extraordinar de fain.
ma duc sa fac un dus si sa bag cornu-n perna si povestim zilele astea.
atat va zic: poza aia de la avatar de la mine e reala. chiar exista locul ala!
...incep sa cred ca si Bora Bora e for real hmmm, poate, poate in viata asta...
va tzuc si somn usor sa aveti.
pentru Emma
sustine si tu lupta asta! semneaza si tu www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">petitia!
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Ana68 spune:
Salutare natiune,
Doris,sa va fie de bine cu excursia...sa fiti sanatosi si sa mai faceti excursii d-astea.Insanatosire maxima tie si la Ines!
Pentru Simona si Anda,bine ati revenit p-acasa gagicile!
Dano...te-o apucat melancolia de toamna?
Laura...lasa ca nu-i dracul asa negru,te reobisnuiesti,orice inceput e greu...
No,pai sa aveti o saptamana cu multe realizari excelente si sa auzim numai de bine!Mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
anda spune:
am ajuns si noi acasa. fericiti, voiosi, voinici.
bine v-am gasit. sper ca tote sunteti bine.
dor de voi, revin, pup pe toata lumea.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
claudia74 spune:
Salutare Cimisoara va transmit de la Germanica,
am aterizat cu bine acasa,obositor tare drumul,familia cu probleme de sanatate,Helmut si Deni cobza,Andi tot drumul cand vomita cand avea diaree,toate parcarile au fost alea noastre,acu si-a mai revenit toata trupa,i-am doftoricit pe toti,in rest treaba multa pe acasa,daca am lipsit atata,plus gradina si curtea ca de acum suntem stapani asa cum ar fi trebuit sa fim intotdeauna,ne ocupam noi de toate in casa numai suntem sub comanda lui nimeni.
Imi pare tare rau ca Emma nu se simte bine,Aida fii tare,eu am cunoscut o femeie puternica pe 1 August in P-ta Unirii si stiu ca poti trece peste multe lucruri in viata,lupta in continuare Aida,noi suntem alaturi de tine cand ai nevoie de noi.
Laura na spor la treaba dragutza,ti-am lasat offline mes cu nr de tel al fetei cu unghiile,hai fa-te mai frumoasa decat esti si da-l pe spate pe Clau tau.
Doris ma bucur ca vi-a placut la unguri si v-ati simtit bine,cum mai e Radu,se bucura Ines de scoala sau de gradi (vb Silvanei ca nici eu nu pricep unde merge).
Ana gata temele de vacanta a lui Alex,Deni nu a avut nimic de invatat bucuria ei.
Fetele care ati fost pe la mare la sarbi,cum a fost,sunteti bronzate bine?
Dani esti ok?Deya? vi-a trecut febra vacantelor?
Kati cum e la job,sper ca te-ai urcat si tu la volanul frantuzoaicei,copiii sunt la gradi si cresa deja?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
silvana75 spune:
salutare si de la mine
Anda si Maria bine v-ati returnat acasa, asteptam poze si pove si voi mai multe.
Laura, spor la munca in prima zi, o sa fie bine mai ales ca Maya e pe maini bune.
Doris, deci clasa I sau gradi? cred ca gradi, grupa pregatitoare, nu? astept poze si din excursia voastra si intra mai des aci la povesti.
Kati, voi cum sunteti?
Dani, saru' mana de urari si pumni stransi.
Claudia, bine ai ajuns acasa, ma bucur ca totul e ok cu voi, sa auzim numa de bine de la tine de acu inainte.
P.S. pentru Maria: sti rochita verde de care vorbeam ... e a mea!!!!
Azi mergem la gratare ca suntem liberi toti ca e ziua muncii.
Va tzuc pe toate
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Doris-Alina spune:
Salutare...
Mey, io am o stare de praf si pulbere de kakao... si asta nu de ieri de azi...asa ca am cam luat o pauza pentru aerisirea creierului...da tot nu e aerisit.
In fine...
Noutati, Ines tot rau, azi a venit pediatrul din concediu, sunt deja mai linistita, e pe tratament.
Eu cumplit, de abia pot sta pe picioare, tuse de mor, stranut de rup servetelele, zboara mucii si pe pereti, zau daca am racit asa vreodata iarna...ce sa mai zic de vara.
De azi sunt pe Antibiotic, ca nu mai tine vrajeala.
Lamurire pentru Silva:
Am inscris-o azi la Peda, pentru anul viitor...si inca nu e suta la suta rezolvata problema, cu invatatoarea e ok, o primeste, dar mai trebuie sa-l vizitez pe Dom Director, sa imi dea acceptul.
Si asta in 1 oct.
Tot azi, a fost sedinta la gradi, unde intra Ines in grupa pregatitoare...m-am dus intamplator, azi, dupa ce-am fost la Peda, sa aflu si eu ce analize am nevoie pt gradi.
O gasesc pe tanti directoare si intreb: in 1 mai, mi-ati spus ca ma sunati pt o sedinta cu parintii...
La care dansa: aaaaaaa, am uitat... da chiar azi la 4 e sedinta!
Bingoooo...
misto, nu pot ca merg la job...asa ca Musiu Radu si cu Madam Iulia Bunica, s-au infiintat in locul meu la sedinta.
Nu vreti sa stiti, ce pricep eu acuma...
Unu zice asa, altu invers...io pricep pe langa...
Ando, suna-l pe Radu sa-ti explice, ca nici tu nu ai fost anuntata, esti din categoria uitate...ca si mine draga...
Offfff, criminal in ce haos traim, gradi, scoli, inscrieri, birocratie, analize, adeverinte, dute-n colo, revino incoace, mi s-a acrit...
In rest, ma apuca criza de 35 de ani, cand ma gandesc ca acus e ziua mea...
Danitin, o sa scriem ce simtim, ca de cum ma relaxez, am si uitat episodul asta...
Claudia, ma bucur ca ati ajuns cu bine, ma intristez de bolnavii tai...oricum numai bine va doresc...
Silva, cica sarbatoreste ziua muncii...tare de tot...
Bey, ma bucur de noua munca, vezi ca a iesit soarele?
Goangoooo, la 8 am fost la tine la farmacie, sa fac misto putin de tine...intreb fetele, unde-i Laura? cica e de dupa masa...bingoooo...
da tot te prind eu...
Maria si Anda, bun venit...asteptam poze si impresii...
Katik, arata-te draghe...ma insciu la tine la meditatii unguresti...sa spui pretul pe ora...sau pe jumate, ca poate nu rezist o ora intreaga...ca mi se limba plimba-n gura...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
silvana75 spune:
Doris, ti-o dau pe soacra-mea pentru ore de ungureste
Silvana si Paul
Poze cu noi