Timisoara, Impreuna! (119)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Citat:
citat din mesajul lui danitin

Salutare! Alooo, lume draga ... pai eu am scutire ca n-am net acasa iar la birou doar de pe laptop de sef mai pot sa intru, da stai sa vezi, ca s-a saturat de mine sa-i tot invadez spatiul si, dupa toate semnalele primesc laptop de la lucru!

Deci, eu am scutire, da voi? Pagina a doua ... pai ati uitat de promisiuni cu cap 200 de Craciun.

Boon, deci poveste de toamna vreti. No atunci hai sa incercam....

Gradina isi pierduse farmecul exuberant al verii. Cel putin la sfarsitul lui august era un adevarat dezmat printre fructe, flori si buruieni, navalite toate ca o gasca de musafiri galagiosi si neivitati in sala de bal. Acum toate aveau o domoala aplecare spre tarana. Merle ard rosii intre ramuri, ca niste mici felinare inventate de pitici. Crizantemele incep sa se deschida regal, cu parfum elegant si amar si pretentii de regina vaduva. Buruienile au plecat spre pamant, cosite de fier sau vreme rea si asteapta ultima lor petrecere: ritualul aproape barbar si totusi neasteptat de nostalgic al focurilor de toamna. Am adunat ultimii trandafiri infloriti, ferindu-i parca cu tandrete de diminetile friguroase. I-am pus intr-o vaza alba pe masa de langa geam. Parca stau si canta o balada trista despre vara lor draga ... deseara am sa aprind o lumanare cu miros de alge langa ei, sa facem impreuna o vraja de zile calde si zvonuri de val. Astept gutuile sa inceapa sa lumineze, sa le culeg una cate una, sa le duc in dormitor si sa le asez pe dulapul inalt, ca in cantecul adolescentei mele, doar ca acolo gutuia galbena si dulce amaruie veghea la fereastra. Ma plimb nostalgic pe alei pe care frunzele astern deja covor. Descoper castane zambitoare si ma gandesc la viitoarele vanatori in cautarea acestor comori tari, lucioase, care te provoaca sa le strangi in mana, care te innebunesc sa le aduni, cat mai multe, cat mai multe, pana cand, fericit ca ai un cos plin, stai si te uti cu o mirare zambitoare la ele: oare la ce-s bune? Castanele necomestibile ilustreaza cel mai bine mania acumularii care zace in noi. Sau o fi ceva ancestral, cineva, candva, demult, in neamul stravechi le gasea o intrebuintare importanta iar noi urmam acum ritualul adunarii lor ca pe un fel de transhumanta care nu-si mai are destinatia finala? Mi-e pofta de un ceai englezesc, de prajiturele mici si sfaramicioase, de un roman de dragoste desuet. Mi-e pofta sa simt soarele un pic prafuit alintandu-ma pe obrajii de pe care bronzul celuilalt soare, cel puternic si tanar din vara, a inceput deja sa paleasca. Mi-e ... toamna!

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

deci nuuuu se poateee. mi-ai facut ziua.

psss. te-am bloguit, nah

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

mi too

jur ca te-am citit cu un pahar de Balantine's cu gheata langa si cu gandul la plaja regelui de la Adriatica

de ce nu te apuci de scris Dana?? pe bune...ai face o treaba grozava.
saru-mana

pentru Emma

sustine si tu lupta asta! semneaza si tu www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">petitia!

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

O caut pe Doris. E pe-aici? Stiti ceva de ea? Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Dana, saru' mana ... aceeasi intrebare o am si eu de ce nu te apuci de scris?

Noapte buna Timisoara!

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

buna, fetelor!

am o intrebare legata de acest subiect:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116240&whichpage=15

pe scurt:
doua fete care ar trebui sa se interneze urgent la Timisoara, pentru operatii de corectare malformatii faciale, au mari probleme financiare si nu pot... acoperi spagile...

si atunci ne gindim daca s-ar face un reportaj la un ziar/tv local, despre munca doctorilor pentru aceste cazuri [interesante dpdv medical dealtfel], poate ca personalul medical ar binevoi sa se comporte decent chiar daca spaga e mai mica...

deci intrebarea e: cunoasteti cumva vreun ziarist, ne puteti pune in legatura cu cineva care poate ar fi interesat sa scrie un asemenea reportaj?

multumiri si scuze de intruziune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

dana din pacate ziaristii fug de astfel de subiecte. nimeni nu-si da foc la valiza, crede-ma. sau foarte putini si nebuni!
si eu urmaresc subiectul deschis de Ioana. ma intreb daca se prezinta la spital si nu au bani de spaga si nu dau, ce se intampla? crezi ca nu le vor opera? si noi avem de-a face cu un caz medical rar si stiu ca in astfel de situatii ori nu te ia nimeni, ori esti luat ca si 'cobai'. In ambele cazuri nu ar trebui 'dat' sau oricum nu atat incat sa nu poata avea loc o operatie de genul asta!
Dintre toate televiziunile pe la ProTv am mai vazut reportaje pe subiecte din astea, in rest nu prea. Sper sa reuseasca sa ajunga aici si sa pot ajunge la ele de data asta.
Va tin pumnii

Silvana, da' rochita cand o vad?

pentru Emma

sustine si tu lupta asta! semneaza si tu www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">petitia!

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Cafea pentru toate...

La multi ani, Laura mica...

Sa fii sanatoasa, cuminte sa o asculti pe mamica ta!
Sa ai o viata frumoasa, plina de bucurii!

Lore, sa-ti traiasca printesa!
Si mai intra si tu sa ne scrii cum petreceti azi...

Dana, hai sa vedem ce-ti poate spune Danitin, ea e din breasla...poate iti da ceva idei...

Danitin, mi-e toamna si mie de nu ma vad...am inceput si eu sa scriu, cand termin ii trimit Andei sa puna pe blog...
Scriitoare trebuia sa te faci, da inca nu-i tarziu...

Ela, sunt aici, mami...nu am fugit...

Claudia, e tot mai rara, are subiect cu Germania, e ocupata...

Maria, superbe locuri, superbe pozele...

Sunt prin zona.

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Doris hai nu fii.... cred ca stii bine adevarul de fapt,nu pot ascunde faptul ca am fost dezamagita de unele dintre voi in ziua cand m-am cununat si nici pana in ziua de azi nu ati spus de fapt care a fost motivul real ptr care nu mi-ati fost alaturi si la bine si la rau asa cum este intr-o prietenie adevarata,la rau mi-ati fost alaturi dar la bine nu si mai ales ca ai vorbit chiar tu in numele fetelor (nu stiu care exact) ca veti fi acolo,nu ptr buchetul de flori promis ci ptr mine ar fi insemnat mult sa fiti acolo TOATE.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Claudia, eu ti-am zis motivul...
Nu trebuie sa fii suparata...cu gandul ti-am fost alaturi...
Primul impuls al fetelor, atunci cand ne-ai anuntat vestea, a fost ca venim toate, apoi, fiecare a ales...e decizia fiecareia dintre noi...poate ca s-au simtit cumva stingherite, poate si eu...trebuie sa ne intelegi...

Tu ne esti la fel de draga...si daca am fost si daca nu la cununia ta, cel putin asa vreau sa cred!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ok dar ar fi fost bine de stiut din-ainte cine vine si cine nu vine si motivele ptr care da sau nu,ptr ca eu vi-am facut doar invitatii,incerc sa va inteleg acu pe fiecare care ce motive ati avut,ptr ca nu ne cunoastem de ieri de azi,a trecut,stiu ca imi sunteti prietene,o sa incerc sa trec peste incidentul asta si life goes on.
O sa ma adun sa scriu mai incolo.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput