Timisoara, Impreuna! (119)
Raspunsuri - Pagina 8
deya spune:
La multi ani Laurica!Sa cresti mare si sa iti dea Dumnezeu tot ce ii mai bun alaturi de mamica ta
Hello,Hello de la Cimisoara..eu bag mare la restante...
Danitin frumos frumos ...trag un pui de nani cu gandul la povestea ta..nu mai imi rasfatz ochii cu nimic...cum e cu livingu?Dar cu sanatatea?Sper ca esti mai bine....
Anda,welcome back v-ati acomodat acas?
Mariaa ai inceput lucrul?
Ela esti cumva suparata?
Miki iaca o intrat pe mess
Silvana da da si eu vreau sa vad rochita aia odaaattaaaaa
Ana ma scuturi cata?Ca imi da cineva.... tarcoale...si mi ca ma las impresionata
Gongy e la lucru nu?De Lormi nu mai stie nimeni nimic?Katik?Geta?
Aida,cum e Kissy?
Claudia cum e acas?Ati gradinarit?Ce zice Deni cum a fost la mare?
O zi buna....
danitin spune:
Salutare, tot in fuga mare ... de data asta am multe pe cap si ma impart in 10.
Anda, multumesc mult de apreciere si bloguiala. Maria, Deya - idem. Nu ma apuc de scris ca nu am timp si dispozitie. Poate mai la batrantete, da pana atunci tot o sa scriu un roman pentru voi ...
Dana, nu am inteles prea bine despre ce vrei sa scrie presa ... ca dr cer spaga sau sa le laude munca si sa fac un fel de intrare pentru paciente. Te pot ajuta cu ceva contacte in presa locala, cei de la nationale se baga doar daca e de scandal sau spectaculos, sa zicem operatie in premiera....
Clau, nu stiu ce discutii au mai fost dar eu repet ce am zis si atunci. Am fost nu bolnava, ci foarte bolnava. Am facut o criza groaznica, abia ma taram prin casa, dar unde sa mai ies si in oras. Sper ca poti sa ma intelegi si ma ierti. Sincer, a fost singurul motiv ...
Dorisake, scrie si tu mama ...ti-am facut pofta, ai?
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
claudia74 spune:
mai deya bine te-ai cimisorit again si pune-te pe invatat lasa bla,bla de la stim noi cine ca sper sa numai tina,acasa e bine chiar ma simt ACASA ceea ce in 4 ani nu m-am simtit,am gradinarit de avem febra musculara si eu si Helmut am demontat dulapuri prin pivnita si boxa,avem vreo 2 masini de carat la centrul de colectare a resturilor menajere si inca nu e gata treaba, in sfarsit ma pot ocupa si eu richtig de gradina,am plivit deja de mi-a iesit pe nas doua portiuni unde vreau sa plantez flori,am taiat la spini si tufe si inca mai am dar asa incet si fara stres le facem noi pe toate.
Deni le cam dupa ro si prietenele de acolo dar chiar nu am ce-i face de cand e aiic nu a iesit deloc afara ca nu are cu cine,pe cand in Tm era de dim pana seara pe strada cu fetele,asa ca numai bine are timp suficient sa ma bazaie pe mine si sa fie obraznica din lipsa de alte activitati,de luni incepe scoala si sper sa se schimbe putin situatia.
Peste 2 sapt zburam spre Tunisia asa ca iau hainele dintr-o parte si le pun deja in alta ca in dulapuri haine subtiri nu are rost sa mai pun la noi is vreo 15 grade ziua si noaptea nu vreau sa stiu cate sunt ca ma pun sa deschid imediat caldura.
Dana frumoasa povestea numai ca io nu mai prea simt toamna aia de care vorbesti aici treci de la vara (care nu prea ii) direct la iarna,mirosul de frunze uscate,vie cu struguri copti si castane nu prea simt (nu ca mi-ar fi nasul infundat) dar multam lui Dumnezeu ca am avut parte de toate astea in copilarie si imi amintesc cu drag de ele.
Ma pun si eu sa fac ceva de mancare ca acusi vine seriful si trebuie sa il ajut sa incarcam masina sa ducem resturile,asta va fi un drum dupa care vor urma precis mai multe,ca aici totul se colecteaza pe baza de mateia prima,ieri am dus fier,azi lemn,vineri merge Helmut cu porcarii de saltele si mochete si ma rog alte resturi ce mai erau pe aici si nu ne mai trebuie,apoi in octombrie vor urma crengi si resturi de la gradina sa le scoatem in strada,asta am vazut deja si la Ronat ca se practica,foarte bine si sacul galben s-a infiintat cu plastic si pubela super! hai ca e oras european Cimisoara doar de mult!
Imi pare rau ca Lore numai scrie nimic nici pe mess niciodata nu are chef de vb,speram sa ne intalnim ca doar asa am stabilit,dar na asta e e decizia ta Lore daca crezi ca nu ai nevoie de prietene, oricum eu iti urez LA MULTI ANI PTR LAURA sa va dea Dumnezeu sanatate,fericire si multa putere in viata.
Ne auzim mai incolo, all.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
Dana am inteles inca de pe atunci,ai fost singura care ai scris motivele,te-am inteles perfect si te-am iertat .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
silvana75 spune:
La multi ani Laura!! Lore sa-ti traisca comoara, sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii!
Voi chiar vreti sa vedeti rochita? Incerc sa ma fotez azi
Azi de dimi planuiam sa merg la examen pt carnet, dar ieri seara m-au sunat ca trebe sa merg sa-i fac lu' fiu-miu ultimu vaccin asa ca se amana pe maine examenu.
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
deya spune:
Claudia sa nu aud ca te plangi de gradinaritlas ca ii bun decat cum era inainte acu la inceput pana puneti totul la punct dupa leneviti voi amandoi.Spor la incarcat,impachetat:)
Silvana ia trage un photo sessionsa te vedem....
claudia74 spune:
Silva wtf vine poza ori ba,da cu ce ocazie rochie noua ptr intampinarea soacrei la aeroport , .
Deya s-a executat transportul deja, urmeaza turele urmatoare si hai ma ca nu va mai fi loc de leneveala in gragina e tot timpul de facut ceva .
Azi am facut o tocana de cipurtci cu mamaliga si mere in capot sau cum fras le-o spune la clatitele alea fripte cu mere cu scortisoara,asta sa zabaleasca Laurel pe tastatura cand o veni de la marmacie rupta de foame,sa-ti fie la nas ca nu ne mai servesti mic dejun,hai ca glumesc .
Timisoara Impreuna
silvana75 spune:
Io in rochita
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mariaa spune:
hehehe, ce kinki esti
Lore, inca odata, pentru puiu mic Laurica! Sa-ti aduca numai bucurii si sa fie sanatoasa!
pentru Emma
sustine si tu lupta asta! semneaza si tu www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">petitia!
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
silvana75 spune:
Da, a ta cred ca nu e kinky ...
Claudia, rochita e achitionata numai si numai pentru sufletelu meu, soacra daca ma place ma place si in trening, tricou si sortz.
Pup fetele si noapte buna
Silvana si Paul
Poze cu noi