Timisoara, Impreuna! (119)
Raspunsuri - Pagina 19
aidaciolac spune:
Buey Dorisake buey , multa fericire si sanatate sa te lovesca toata viata si vreau si eu 2 pahare de dimineata
Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel
DISNEYLAND PARIS 2008
claudia74 spune:
LA MULTI ANI DORIS
Sa ai parte de tot ce iti doresti in viata.
LA MULTI ANI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
gonghy spune:
Dorisuka draga iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer LA MULTI ANI!
www.trilulilu.ro/IONEKO/8b778ba9c2ccf8" target="_blank">Cu drag pentru tine!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
Mariaa spune:
LA MULTI ANI! Dorisescu
Sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele! alea nebunatice si mai putin nebunatice
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
ela03 spune:
La multi ani, Doris!
Revin si eu cu vesti bune. Saptamana asta am pus la loc 2 kg din cele 5 pierdute. Liniste si pace.
Deya, eu sunt membru cotizant la SAMR, adica ma pregatesc pentru batranete. In rest fac voluntariat in vacante pe te miri unde, ca sa nu ma plictisesc.
Voi ce mai faceti?
Doris-Alina spune:
Merci, mult de tot pentru urari...la toate...
Va doresc si voua, zile la fel de fericite ca cea de azi pentru mine!
Am sosit de la Camelot, ne-am indopat la greu, am depanat amintiri, am primit cadouri frumoase, ce mai...o zi excelenta!
Si cel mai frumos cadou primit, nu putea fi decat de la Ines...un desen, in acuarele, care reprezinta toata iubirea ei pentru mine.
Simplu, nu? firesc si atat de simplu...
Un dar mic, dar care a reusit sa-mi tresalte sufletul, pana la cer si-napoi, asa cum zice ea...
Fug sa deschid cap. nou...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
anda spune:
no hat...ne-adunaram pe la case? cu mansardele cum stati?
pe-afara...jungla. s-o umplut orasu. pfuuu...is ametita
trupa
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
danitin spune:
Dorisake, La multi ani fericiti, sanatate, sa te bucuri de toti cei dargi tie si sa-ti implinesti toate visele !!!
... da povesteste si tu mai pe larg, de la petrecere....
Ela, ma bucur ca esti mai bine. Noi ce sa facem, iaca fiecare du necazurile si bucuriile ei...
Anda, si stai sa vezi ce-o fi de luni ...
Io-s cam obosita, azi am reusit sa termin curatenia si sa punem mobilele la loc. Maine mai trebuie sa mut plantele de apartament in noile ghivece si sa le aduc sus iar luni vrem sa punem tablourile pe pereti si ... gata, am reusit sa terminam.
Arata tar frumos acum, peretii sunt vopsiti intr-un galben precum calcarul cladirilor mediteraneene, care are si o textura deosebita asa incat da, intr-adevar, senzatia de zid vechi si incalzit de soare. Draperia e si ea noua, e in dungi verticale, acelasi galben cu un maro si un vede inchis, am luat covoare tot noi, unul, cel din mijloc e crem iar celelalte doua maro. Din camera veche am pastrat biroul - imens, biblioteca si oglinda mare, cu rama aurie (mostenire de familie - a adus-o o stra stra bunica din Italia). Se adauga coltazrul cumparat nu demult si plantele. La sufletul meu mai sta un brau de pietricele incastrate imediat dupa pragul usii, materialul pe care l-am pus pe masa coltarului - adus din Italia, un fel de etamina cu flori de camp brodate din fir de lana si ornamentele de pe masa. Daca aveti chef de povesti, astea doua au una interesanta. Vasul de flori e fosta ulcica in care strabunica mea din Moldova prepara chisleag iar vasul pentru fructe e o oala foarte larga, din lut, in care gatea strabunica lui Calin, in Oltenia. Mi-s tare dragi si ii tot povestesc spiridusului despre ele si ma bucur ca are in jur lucruri care sa-i aminteasca de toate radacinile familiei. Ii place si ei camera in noua infatisare, tzopaie pe parchetul dat cu ceara si chiuie ceva de genul: ce fumoasa-i lumea asta noua!
Ma duc sa mai citesc din urma, ca am sups ca dupa atatea absente o sa am o vorba pentru fiecare, da mi s-au sters amanuntele din minte
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
danitin spune:
Si inca ceva. Chiar daca sezonul drumetiilor a cam trecut, mi-am amintit ce tot discutam in vara, unde putem merge prin imprejurimi, si m-am gandit ca ar fi intresant www.e-calauza.ro/index.php?afiseaza=trasee-turistice-timis" target="_blank">asta
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
deya spune:
La multi ani Doris!Ti-am mai urat si aseara pe mess...sa fi sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun....
Ela ce e SAMR?