Timisoara, Impreuna! (119)
Raspunsuri - Pagina 18
anda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana68 ...se pare ca esti precum kukta... |
sindromul kukta....lool...ca si io dau in boala asta din cind in cand....beton, o patentam.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
aidaciolac spune:
iu ol
Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel
DISNEYLAND PARIS 2008
Doris-Alina spune:
Neatza...
Din nou fenomentala, Ana noastra...
cu fenomenul kukta...
Care mai sunteti sub presiune? io am ridicat capacul si shuier...
hai pupici, fug prin oras, sa-mi iau ceva frumos...si la gradi sa duc dosarul...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
pfuai ...io-s sub presiune, de fapt am fo' azi noapte noroc cu Aida ca m-o depresurizat
cred ca trebuie sa facem vodoo ceva ca-i prea de tot
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
silvana75 spune:
Salutari la toate, un weekend fain!
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
gonghy spune:
Bwwweeeeyyyy ce-i acilea cu linistea asta ca imi pleznesc urechile ca acusica eram pe pagina 2 noroc cu mine ca iar suntem in TOP
Incet,incet ma obisnuiesc cu munca,plecatul de acasa 7 ore ce sa fac.....dar Maya o termina psihic pe mami.Face cu mama ce vrea ea,nu prea mananca,darama tot prin casa,arunca cu jucariile parca e la aruncarea ciocanului....
Maine mis de servici pana la 3 dupa care liber pana luni la 8...pfiii ca abia astept sa stau cu cornu'n perna oleaca mai mult dimineata
De maine se anunta frigalau la noi asa ca iaca cum vine si toamna....merg sa ma culc ca tare mis obosita.
Noapte buna fetelor!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
danitin spune:
Kukta va saluta! Astazi, in sfarsit, am scapat de mesteri ... doar atat zic:
1. Au acoperit vechea zugraveala albastra intens cu amorsa si au patat parchetul de-l sapalam acum lamela cu lamela, da frecat, nu gluma
2. Au dat cu un strat de tifel alb prost, prin care a razbatut albastrul
3. Au dat cu noua zugraveala galben pai in figuri (vopseaua, nu ei) si a iesit pe alocuri albastrul de dedesubt
4. Au dat peste petele de albastru cu tifel alb ff bun care l-a acoperit
5. Au dat, din nou cu galben pai = unde era doar galbenul initial a iesit ff inchis, unde era dat peste carpacelile cu tifel a iesi ff deschis, deci zugraveala dalmatian
6. Au plecat
7. Am gasit sefu de rezerva si am facut plangere
8. Au venit din nou, au acoperit totul cu tifel alb bun, au mai cumparat o tura de galben fenifentos si au rezugravit TOT
Acu facem curat ... cred ca in 3-4 zile terminam
Am inchis telefoanele, m-au sunat 1000 de clienti de la firma, sefi, etc dar ... luni sper sa revin pe baricade.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
silvana75 spune:
La multi ani, Doris!!
Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. Sa fii mereu tanara, frumoasa si cu acelasi spirit vesel.
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
anda spune:
La Multi Ani! Dorisake cu multa fericire si mai ales sanatate. Sa fiti fericiti impreuna! si sa aveti parte numai de bucurii.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Doris-Alina spune:
Pfoaiii...ce noapte de vis...
Dau la toata lumea de baut... da nu de dimineata ca va faceti praf...
Io-s la cafea...a doua...raspund la telefoane, ma simt minunat...sunt fericita...
I luv iu pe toate...
Am primit cadou de la Radu, ce nici nu visam...un iPhone 3G...flori,si multa dragoste...
Azi duc familionul la Camelot...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories