Timisoara, Impreuna! (119)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Dana, asa e cu mesterii astia...trebuie multa rabdare...las ca terminati si o sa arate super...

Maria, mergi azi sa vezi bebeii? sau maine?
Io as vrea sa-ti faca cu ochiul o fetita...tzuc-o mama pe ea, ce-oi smotoci-o...

Lumeeee, vroiam sa va zic, ca sambata, e ziua mea, dar mai sarbatorim ceva...
10 ani de la logodna noastra...
Exact in 13 septembrie, 1998, de ziua mea, la 25 de ani, am facut Logodna.

Asa ca , sunt nostalgica, fericita, si super curioasa...pentru ca radu imi tot spune de cadou si de surpriza pe sambata...oare ce-o fi? ghici ghicitoarea mea...???

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare natiune,

Dupa lupte seculare care-au durat vo' doo saptamani...revin si io sa va salut si sa va doresc zile faine.
N-am murit,nu m-a halit gaura neagra de la Geneva,n-am trecut intr-o alta demensiune...mi-s in parametre si io si cupchilasii...numa' ca am avut oareshce treburi cu jobul...schimbari mari la nivel inalt...si in plus am fost o fuga la Constanta,ca bunicul lui Alex s-a dus dintre cei vii,Dumnezeu sa-l odihneasca! si am mers la inmormantare.

Asta e tot...

Va pup pe toate cu mare drag si mai vorbim...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

buey Doris, fara presing te rog

'neatza' Ana si bine ai revenit!
Doris, multi ani inainte, fara reparatii
Claudia, vitriol pen'ce ? ca mie-mi scapa...

spor la treburi sa aveti.

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Maria, cred ca Claudia vroia sa zica pish vaser
Ana, condoleante. Ma bucur ca sunteti in parametrii.
Doris, multi ani fericiti inainte! Te astept pe mess cand ai timp.
Claudia, majka pleaca miercuri in 17, iar soacra-mea luni in 15 merge la ambasada dupa viza, asa ca o sa am cateva zile de respiro intre avioane
Dana, si pe mine ma scot din fire mesterii care fac treaba de doi bani ... spor la treburi!

La noi nimic nou, nici un telefon nimic

Va tzuc si o zi faina

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Buna seara, Timisoara...pe pagina a doua?

Ana, condoleante...
Kupii sunt bine, tu la munca super ocupata...las ca vine we acus...

Katik, mai baga un rand si aici...sunteti ok?

Claudia, ce mai gatesti? ca Laurelu a fugit cu un artist, precis...fara maya, fara sot...

Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Vreau si io cu un artist

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana75

Vreau si io cu un artist

Silvana si Paul

Poze cu noi

si fugiti in stepa?

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Ala era Zorro daaaaa si fugim in Mexic

Silvana si Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Sorry! In 18 se intoarce big sef de la firma si pana atunci am 10000 de chesti de rezolvat, mesterii ma termna nervos - azi am reusit sa dau de alt sef, dupa investigatii semi politiste,de luni gradi, Telesportul va transmite meciu Poli Partizan - deci super mult de lucru pt pregatiri, de luni gradi = eu o fiinta super terminata!

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata....uau Dana...se pare ca esti precum kukta...sa ai spor la treburi...
Doris si Silvana,multam de compasiune!Its part of life,vorba americanilor...
No,o zi buna si pupiciuri maxime!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput