Puiuti de Randunici 2008!! (85)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tot mai uit sa zic una-alta...mi-a amortit mana pe bibe
Lyvy, o sa mi-o iau in cap cu atatea laude , multumesc, multumesc!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Somnorica, nu e deloc tolomac, e precum orice pui la inceput...sau aproape orice pui ca unii "e mai deshtepti". rabdare!
Lyvy,
Maia, problema nu sunt fructele si legumele...din ce citesc si pe la voi, astea nu le papa chiar catastrofal. Sa nu mai zic de cereale, unde...ptiu, sa nu o deochi! papa chiar bine, doar ca eu i le dau in biberon. Laptele e problema!! Avand in vedere ca adineauri a mancat mai omeneste (70 g de piure cu curcan si 110 ml lapte), dupa ce am lasat-o 5 ore, cred ca solutia e, cel putin deocamdata, sa-i dau 4 mese pe zi...la 5 ore.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Am gatat piersicile de bagat, ce sa mai bag???

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Naty, Stefan nu mai vrea lapte deloc dupa fructe, doar o gura de ceai. Si papa un castronel de 200. Nici Vlad nu vroia cand era mic...iar dupa piureul de legume, daca o sa pape la fel sigur n-o sa mai vrea...
Mmm, deja sunteti la carnita? ce bun e cu curcan!! iamii...

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Bubule ce culoare au ghiulele, ca si Mara face si sunt cam inchise la culoare...dupa ce am auzit-o pe Maia ca a mers la doctor pentru kk inchis la culoare, am inceput sa imi pun intrebari si eu...

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Livyai platit deja? ca daca nu, da-o naibii de buburuza comanda in alta parte..ce neseriosi
Luny,Lianamerci...melkfet aveam si eu, dar nu e crema...e un fel de unguent, e transparenta...in borcanoi mare...exista si crema?
Si cum sa nu se mai irite daca-i mare..ai tu noroc ca nu e Mufa sensibilos...eu zic ca atata vreme cat z.e.m.u.i.e.s.c in pampersi exista si pericolul de iritatie...pe corp nu-l dau cu nimic, ca a zis tat'su ca BARBATII nu se dau cu crema, da? ca se astupa porii

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

ti-au dat si tie o pauza...ca si eu mi-am luat-o azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

am dormit si eu un pic si am visat numai mancaricile lui bubu si tortul bineinteles!

kya multzumim de capitol!

mimo si eu folosesc crema de la mustela, dar cred ca la baietei e altceva...nu se irita asa usor ca fetitele!

varuna...faza cu soacra si pediatru imi suna supercunoscuta...si a mea ma intreaba cine mi-a facut RMN-ul, dar eu nu m-am abtinut si i-am spus ca femeia de serviciu

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Salutare crenguta!
Noi am disparut dis de dimineata ca am plecat la cumparaturi in brigada si apoi am tot umblat. Apropo, nu mai e canicula, e foarte placut afara!
Am fost si la vaccin, a plans Rebecutza mea cu niste lacrimi mari de ti se rupea sufletul, dar dupa ce am iesit din cabinet a dat-o pe cantec. Asa ca i-am cumparat o rochita mumoasa foc si o palariuta rosie. E frumoasa rau cu ele!
Asaaa, mi-a zis sa incep cu branzica facuta in casa, dar eu nu mai stiu cum se face!!! Poate ma ajuta mamicile care fac branzica la puiuti. Si un sfert de galbenus de ou, apoi peste 2 zile, jumatate de galbenus. Oricum numai galbenus de ou de 2 ori pe saptamana in piureul de legume. In ziua cu galbenus nu mai pun carnita.
In rest, totul e bine cu Rebecutza, mi-a zis ca e tonica ca un bebelus de 9 luni! Si ca de-asta nu ia prea mult in greutate ca nu sta locului o secunda...Dar arata super si s-a bucurat ca o alaptez in continuare.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Bravo Rebe pt. vaccin, pup fata curajoasa cu palarie rosie!
Succes cu ousorul si branzica.
Clau, 8 tablete de calciu la 1 l de lapte.

Roxana, sarumana si tie pt. aprecieri!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

am luat Gecko , am luat...am vazut si la tine
Ma, astia au ceva cu noi

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput