Puiuti de Randunici 2008!! (85)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Varuna, sunt maro inchis. iar cand face "carnaciori", sunt verde deschis cu alb-galben, cremos, pastos. E normal sa stii.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Clau, bravo...250 ml lapte gras (din comert) fiert cu 2 pastile de Ca lactic pina se separa branza...se strecoara , se raceste....pofta buna!
Pai ce, numai bubu sa dea retete? Eu nu ma pricep?
Nu de alta dar azi tocmai am ars oala in care fierbea laptele (pe margini, ca era focul prea mare)
Eu nu stiu branza asta cand sa i-o mai dau, ca ar insemna sa manance toata ziua si de fapt nu e timp pt toate

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mimo asa e, este unguent, m-am exprimat gresit. insa mie mi se pare f buna (o fi buna si aia romaneasca, nu zic nu, nu am testat-o ca mi-a placut asta foarte mult); i-am dat si pe niste bubite de-i aparusera pe fata si a fost super eficienta. e un borcanoi mare pe care scrie numai in germana, cu eticheta galbena. eu ii dau si pe corp, sa ii hidratez pielicica, dar nu cu unguentul de galbenele; imi plac ambele de am zis ; cea de la avene e cu apa termala.nu cred ca le face rau, eu o masez si o creia o pauzasc dupa fiecare baita seara

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui varuna

Bubule ce culoare au ghiulele, ca si Mara face si sunt cam inchise la culoare...dupa ce am auzit-o pe Maia ca a mers la doctor pentru kk inchis la culoare, am inceput sa imi pun intrebari si eu...

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Crede-ma pe cuvant, baga avocado sa vezi ca nu mai ies ghiulele...macar incearca ...ce doctor visezi?Doamne fereste !

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

salutare!
scriu una mica inainte de a ma apuca de studiu! am muncit cu drag si spor, pe al patriei ogor....am bagat o odihna scurta la pranz sa-mi limpezesc mintea...asta dupa ce am facut o orgie calorica cu mancare de la KFc luata la pachet si inghetata de la coltul strazii!
Am citit ce-ati ciripit, ca nu puteam sa ma apuc de invatat fara sa fiu pusa la curent cu ultimele noutati, dar scrisorica nu mai fac ca nu ma mai apuc de citit nici pana la 8 cand mi-am propus sa scot nasul din casa sa-mi iau si eu o apa plata!
La multe luni pentru sarbatoritii de azi, sa creasca mari, voinici si sanatosi!
Bai, Sebaceul nu se trage de nici un cuc, probabil pentru ca il are foarte mic!
Gata, ca apune soarele!
See you tonight!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Varuna, sunt maro inchis. iar cand face "carnaciori", sunt verde deschis cu alb-galben, cremos, pastos. E normal sa stii.

Bubu mic
Bubu mare
Poze

oare ce descrii tu aici asa poetic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Mimo, eu folosesc niste pastile speciale care au detergent, sare pt dedurizarea apei si ceva pt clatire dar se pot pune chestiile astea si separat.
Sunt o mama denaturata: Luca era mofturos tare si nu voia nimic si eu l-am plantat in patut unde urla de un sfert de ora. Nu stiu ce sa mai fac cu el

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

dupa ce am admirat impreuna cu randunoiul mancaricile lui bubu, a zis al meu sa-l mai laud si pe el, ca in afara de facut curat, plimbat, spalat, hranit copilul, mai si gateste: mancarici

tuchi nu sari cu ca eu nu am servit!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gecko

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Bubu mic
Bubu mare
Poze

oare ce descrii tu aici asa poetic?

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Roxana, arata super mancaricile! ce randunoi harnic!

Mimo, ti-am luat-o inainte cu branzica, sac!
Pai branzica poti sa i-o pui in fructe.

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput