Puiuti de Randunici 2008!! (85)
Raspunsuri - Pagina 8
lianam spune:
cami nu cred ca e o metoda buna, dar eu o folosesc la "urlaT(E)Oarea" cand ma dispera: o iau in brate, ii pun suzi in gura, o legan si ma plimb prin casa cu ea (o linisteste foarte mult si beleste ochii muuult timp la ferigile de pe balcon ); timp in care ea bombane cu suzeta in gura si o ia somnu. ei, recunosc, nu functioneaza mereu (si doar daca e somnoroasa, altfel nici gand), dar....de cele mai multe ori!
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amira_roxana dupa ce am admirat impreuna cu randunoiul mancaricile lui bubu, a zis al meu sa-l mai laud si pe el, ca in afara de facut curat, plimbat, spalat, hranit copilul, mai si gateste: mancarici tuchi nu sari cu ca eu nu am servit! ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008) pozici pozici noi |
neamt ma , nu alta sa pun si eu intrebarea aia de-a pus-o el cand povesteam eu de neamt ? da sa nu ma spui, ca ma urmareste cu poza prin oras si parca vad ca mi-o fur
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
tuchita spune:
Of, de ce n-am inchis eu computatorul la timp!
Roxana, ce bine arata!
Una peste alta e cam inuman pentru tine sa vezi sosurile alea si sa nu mananci, asa ca zi-i randunoiului sa invete sa faca legume la gratar ca sa te ajute si pe tine!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
amira_roxana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix [ neamt ma , nu alta sa pun si eu intrebarea aia de-a pus-o el cand povesteam eu de neamt ? da sa nu ma spui, ca ma urmareste cu poza prin oras si parca vad ca mi-o fur Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
heeiii, nici chiar asa! nu e el neamt 100% dar nu pot sa spun ca nu ma ajuta sau ca nu gateste bine!
tuchi baga nasu-n carte
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
sovietica spune:
moama, ce limbarnita! eu am fost cu bb atarnat de gat, cred ca vrea sa ma testeze cat i-s de fidela, ca parca urme de vo boala nu sunt. Mama m-a rugat sa fac tot posibilul sa ii atasez copilului o cruciulita. Ma mai gandesc.
am citit in goana
Clau mie mi-a placut cel mai mult marca Joly, de pe saitul resp. mi s-a parut cel mai bine facut
Liana, mansarda mi-e ok, slava Domnului, ca altfel veneam cu un pat pliant la sectia proaspat deschisa de Ariel, la cat a carait sash. Eu nici nu am psihicul tare al multora de aici probabil.
Tie iti urez "la multe lingurite cu papa la bb!"
Luny, imi pare rau, inca nu stiu cum stau cu plimbarea in carol azi. Nu vreau sa il sun pe randunoi caci nu-sh ce l-a cam fiert azi la servici si il las in concentrarea lui.
Si nici nu v-as intoxica de la tona de usturoi pe care am mancat-o azi
Ariel, felicitari pentru intentia de a-ti regla programul! Sa vezi tu ce bine iti va prinde ceva melatonina in plus!
Nici eu nu il mai dau cu crema pe Sasha la fund. Deocamdata.
Doar dupa baie, cu ulei de masline pe tot corpul. Cat o mai sta!
Maia, detaliezi te rog cum e cu impachetarile anti-febra?
Intrebare: zicea cineva aici ca tre lapte gras pentru branzica de bb. De ce gras?
pup. ma duc sa ram prin bucatarie, ca nu se stie cat mai tine minunea cu bb adormit
editez: sunt de acord cu cine zicea ca sa congelam doar ce suntem sigure ca e ecologic. altfel, gasim si iarna la piata. eu mai pun niste pastai eco, mai bat niste apropouri la unchiu, sa vad ce s-o lipi. voi studia si cu pusul la borcanase cum e.
Cine vrea sa faca metoda lui Tuchi de pus la conge piure in borcanase, vedeti ca si ea parca zicea ca pune pt o sapt-doua piureurile parca.
sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
cami33 spune:
Liana, eu metoda povestita de tine o folosesc la fiecare somn al lui Luca. Mi s-au lungit bratele de atata leganat.
Oricum, e prima data cand cedez si recurg la metode "barbare" dar dupa 20 min de bocit domnu' luca doarme lemn. Sa vedem cat il tine...
Ma duc s-o hranesc si pe biata Alex ca nici nu mai indrazneste sa-mi ceara ceva cand vede cat ma solicita fra-su. E o comoara de copil, nu alta
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
mimonix spune:
Sovi, sunt CINEVAca eu ziceam de lapte gras Mie doctoru' mi-a zis ca in mod normal lapte 3 % se foloseste , dar noi , pt ca e gras Vladutz(asta are o obsesie , cred ca m-a vazut pe mine si s-a speriat , sa folosim 1.5%...DE CE? NU STIU..
ramai fidela
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
sovietica spune:
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
lianam spune:
sovi e bine ca esti bine ! nuuuup, la sectia deschisa de ariel doar cu "alt fel de probleme de mansarda" - a se vedea noaptea cu pricina si "simptomele" pacientelor de la ora aia ; doar cu durerea nu te incadrezi
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
sovietica spune:
pai nici nu ma referisem la durere in acel context :)) vezi ca aparea si cuvantul psihic la un moment dat
pozici