Puiuti de Randunici 2008!! (85)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Ma duc sa bag piersici in congelator, ca m-ati zapacit!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Lianacine m-a pus sa zic de de dr 3 asa e, nu amagesc copilu', intai sa vina sa-l vada si dupa-aia mai vedem...
Bubuma apuc, dar poze nu promit ca eu cred ca dispare inainte de foografie...tac-pac , stii tu
Camimerci, studiez
Maia da p-aia cu valu', cu malu' tu n-o stii? Mai iesi femeie din bucatarie ca nu mai are loc Bubu de tine
Varunama gandesc cum o fi cu cerealele in fructe...trebuie fructe zemoase, ca daca pui si avocado care e pastos si cereale, ma tem ca se betoneaza limba copilului de cerul gurii
Sa stiti ca am renuntat de ieri la avocado pt ca:
1.nu mai aveam
2.facea kk de 4 ori/zi...parca mai mult decat manca, zau!Eu cred ca asta-i motivul pt care saptamana trecuta n-a pus un gram
Acum, sa vedem betonu'....sau poate nu, s-o fi reglat flora...HABAR N-AM!
Intrebare: cu ce creme ii mai dati la pe bebei...ca eu am ramas fara bepanthene si vad ca merge si asa ...l-am dat cu ceva de galbenele , ce aveam in casa si vad ca n-a patit nimic...deci, ce sa cumpar?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

lyvy spor la piersici!!
noi o luam usor spre Carol..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo eu am Nivea Sensitive si celebra crema de galbenele, minunate amandoua! dar ii dau rar..e baiat mare si nu se mai irita! poate cand il diversific cu legume si fructe..
am si o Mustela, aia e numai ptr iritatii nasoale..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Mah, io m-am suparat pe Buburuza cu www, am comandat de o sapt un scaunel de masa si nik.M-au sunat a 2 zi mi-au zis ca-l trimit prin Fan courier si ajunge in 24 ore, au trecut muuuuuuulte de atunci si nik, si acuma buburuza intra in concediu.CE SA FAC??????

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Mimo eu am masina asta http://www.flanco.ro/viewProduct.asp?id=51644 si sunt f incantata de ea. Pana acum mi-a scos toate vasele (oale, farfurii, pahare, tacamuri) impecabil de curate, stralucitoare. In privinta spatiului eu am avut noroc cu mutarea si am incorporat-o in blat de la inceput.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

merci, masor...folosesti un detergent special , se gaseste?

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mimo eu la fundulet si la..."dansa" ii dau cu crema de galbenele MELKFETT - e o crema nemteasca, se gaseste in farmacii. sunt foarte multumita de ea. si e maaare cutia !!! ptr corp imi place crema de la Mustela - Hydra Bebe si cea de la Avene pentru fata si corp.

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

S-a trezit Stefanoiu ne-am hlizit un sfert de ora si acum papa la mine in brate si cu mana cu carel tin ii tin si bibe , sa pot scrie si-un mesaj!

Mimo, hai baga tortulet!
Auzi, face si Stefan niste ghiulele cateodata , ca niste maslinute, zici ca-s cacareze de oaie , cad din pampers cand il schimb...si el face de vreo 2-3 ori pe zi. Si ii mai place cand ii dau pampersul jos, sa faca pe paturica aia absorbanta

Ma gandeam si la Iulia...chiar nu stiu ce sa zic, amndoi puii mei sunt papaciosi...dar am o prietena care se chinuia cu aia mica...asa cum zici tu, Naty...ajungea la disperare cateodata...acum manca aia mica singura si mult si de toate, e de-o seama cu Vlad...dar stiu ca o lua razna cand era mica . Trebuie sa fii calma la masa si sa n-o fortezi, dar stiu ca e nasol ca nu papa si s-o lasi asa...chiar nu stiu ce sa zic...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

AA, crema de galbenele e super tare! am cutie din aia mare, galbena. Si dam si pe fata, pe barbie, cand se irita de la manutele bagate in gura si la pliuri cand e cazul, si la bubele si juliturile lui Vlad si la orice

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Livyai platit deja? ca daca nu, da-o naibii de buburuza comanda in alta parte..ce neseriosi
Luny,Lianamerci...melkfet aveam si eu, dar nu e crema...e un fel de unguent, e transparenta...in borcanoi mare...exista si crema?
Si cum sa nu se mai irite daca-i mare..ai tu noroc ca nu e Mufa sensibilos...eu zic ca atata vreme cat z.e.m.u.i.e.s.c in pampersi exista si pericolul de iritatie...pe corp nu-l dau cu nimic, ca a zis tat'su ca BARBATII nu se dau cu crema, da? ca se astupa porii

poze

Mergi la inceput