Mamici de septembrie-octombrie 2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 13
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _irina_ eu am vazut si landou simplu, destul de ieftin, l-am probat in carucior si incape bine, asa ca daca o sa fie musai sa iau landou iau separat si gata. |
poti sa-mi spui si mie, te rog, unde ai vazut landou simplu? te referi la genul moale (un fel de geanta cu minere)?
merci
Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
_irina_ spune:
Nausica din pacate eu sunt in timisoara si am gasit la un magazin din oras (nu gen miniblu sau altele care sunt cam peste tot).
Landoul simplu e exact cum zici tu. Un fel de geanta cu manere. Desi suna cam sadic... E tare usoara si ma gandesc ca il protejeaza pe bebe de frig si de umezeala.
Sunt sigura ca se gasesc undeva si in bucuresti dar nu stiu unde.
Kid mie imi venea sa il intreb pe doctor ce ustensile foloseste la nastere de ma pune sa fac antitetanosul, dar m-am abtinut. Desi de obicei sunt sloboda la gura.
Am devenit viitoare mamica maniaca vanatoare de carucioare. Cum vad un carucior cum ma uit repede ce marca e si cum e si cum sta bebe in el si tot felul de chestii din astea. Sper sa nu zica nimeni ca sunt nebuna, parca imi amintesc ca si alte fete au trecut prin faza asta.
36+ - Andreea
khristin spune:
July, La Multi Ani fericiti, tinem pumnii sa-ti tii cu bine printesa in brate cat mai repede cu putinta si fie ca micuta sa va aduca implinirea sufleteasca de care se bucura orice parinte .
Laureta, cat ma bucur ca ati revenit acasa bine sanatoase ….tinem pumnii sa fie totul ok si in continuare…pe mine una ai reusit sa ma sochezi cu povestea cu sexul venind din partea unor doctori, mi se pare ca venit din Evul Mediu comentariul, in sfarsit, no comment…
Anca, felicitari mamico pt. progresele cu .
Felicic si celelalte fete, ma bucur mult ca ati decis sa mergeti sa o vedeti pe Monica . V-as fi insotit si eu daca nu ne despartea un ocean…sint convinsa ca prezenta voastra nu i-a putut face decat bine Monicai, desi e trista acum saracuta de ea, ma bucur totusi ca a acceptat oarecum ceea ce s-a intamplat, chiar daca e sedata puternic banuiesc, cred ca e primul pas spre vindecare. Ii doresc numai bine si ei si intregii ei familii
Muuh, multumim de impresii …cred ca toate fetele voiau sa stie ce s-a intamplat si ma bucur ca tu si Nausica ati descris spitalul respectiv, poate alte fete pot evita debandada de care spuneati voi.
Bitza, eu cred ca esti aproape de nastere cand observi firisoare de sange in dop (asa-numitul spotting)…cel putin doctorul meu asa zice si uitandu-ma la cate saptamani ai tu, eu zic sa ai bagajul pregatit la usa in caz de orice eventualitate si tinem pumnii stransi pt. tine
Ramonzca, si eu stiu ca un bb la 37 saptamani e considerat la termen, deci nu ai de ce sa-ti faci griji
Azi am fost la doctor si se pare ca baietelul meu o asculta déjà pe mami cu atentie , caci miraculos si pe neasteptate s-a intors cu capuletul in jos . Se pare ca la a doua sarcina, bbii sint mai mobili si stiu sa se intoarca si mai tarziu chiar. Am plecat atat de fericita de acolo, c-am si uitat sa intreb cat cantareste . Voiam sa va intreb daca voi ati facut testul de strep B si daca da in ce consta? O noapte linistita va doresc tuturor
Cristina
le bébé 34w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
clau_geo spune:
neata burtici,
eu am reusit sa adorm aseara cu bine, au trecut si contractiile sper ca a fost doar o alarma falsa si pana duminica nu vor reveni.
voi cum sunteti?
va invit la o cafeluta cu lapte si niste pane prajita cu unt si dulceata de caise
36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 7 zile
sanziana27 spune:
Buna dimineata!
M-a impresionat foarte mult ce au scris fetele despre intalnirea cu Monica!
Dzeu nu da decat atat cat putem duce!
Va doresc o zi buna, cu vesti bune!
33+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
AMR 7 saptamani !!!!
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui khristin July, La Multi Ani fericiti, tinem pumnii sa-ti tii cu bine printesa in brate cat mai repede cu putinta si fie ca micuta sa va aduca implinirea sufleteasca de care se bucura orice parinte . Laureta, cat ma bucur ca ati revenit acasa bine sanatoase ….tinem pumnii sa fie totul ok si in continuare…pe mine una ai reusit sa ma sochezi cu povestea cu sexul venind din partea unor doctori, mi se pare ca venit din Evul Mediu comentariul, in sfarsit, no comment… Anca, felicitari mamico pt. progresele cu . Felicic si celelalte fete, ma bucur mult ca ati decis sa mergeti sa o vedeti pe Monica . V-as fi insotit si eu daca nu ne despartea un ocean…sint convinsa ca prezenta voastra nu i-a putut face decat bine Monicai, desi e trista acum saracuta de ea, ma bucur totusi ca a acceptat oarecum ceea ce s-a intamplat, chiar daca e sedata puternic banuiesc, cred ca e primul pas spre vindecare. Ii doresc numai bine si ei si intregii ei familii Muuh, multumim de impresii …cred ca toate fetele voiau sa stie ce s-a intamplat si ma bucur ca tu si Nausica ati descris spitalul respectiv, poate alte fete pot evita debandada de care spuneati voi. Bitza, eu cred ca esti aproape de nastere cand observi firisoare de sange in dop (asa-numitul spotting)…cel putin doctorul meu asa zice si uitandu-ma la cate saptamani ai tu, eu zic sa ai bagajul pregatit la usa in caz de orice eventualitate si tinem pumnii stransi pt. tine Ramonzca, si eu stiu ca un bb la 37 saptamani e considerat la termen, deci nu ai de ce sa-ti faci griji Azi am fost la doctor si se pare ca baietelul meu o asculta déjà pe mami cu atentie , caci miraculos si pe neasteptate s-a intors cu capuletul in jos . Se pare ca la a doua sarcina, bbii sint mai mobili si stiu sa se intoarca si mai tarziu chiar. Am plecat atat de fericita de acolo, c-am si uitat sa intreb cat cantareste . Voiam sa va intreb daca voi ati facut testul de strep B si daca da in ce consta? O noapte linistita va doresc tuturor Cristina le bébé 34w + noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB “Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it". |
bravo Cristina, ma bucur ca bb s-a intors si ca esti fericita si numai sanatate va doresc.
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
AMR 7 zile
babytza spune:
Neata burtici
Kristin la analiza pentru streptococul B iti recolteaza secretie din col. Dureaza cateva secunde si nu este necesar sa te doara. Rezultatul il vei avein cateva zile.
Cd
Imi pare rau ca nu am putut ajunge si eu la spital dar ma bucur ca ati fost voi. Multumim pentru vesti. E bine ca e tare acum, dar cu siguranta va avea nevoie cand o sa ajunga acasa sa isi planga puiul... Sa dea Dumnezeu sa treaca peste aceasta durere.
Clau ma bucur ca esti bine
Valentina 34 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
felicic76 spune:
neatza!
despre intalnirea cu Monica nu mai am adaug nimic in plus fata de ce au spus fetele, o asteptam acasa si ne gandim la Andrei
khristin: testul consta intr-o recoltare de secretie vaginala, analiza dureaza cam 5 zile lucratoare, nimic dureros.
laureta: bine ai revenit, sa stea bebelina la caldurica cat vrea ea(si tu)
kid si simodina: chiar ca azi tb sa terminati toate treburile nu? marea intalnire este maine
clau_geo: am deschis telefonul dim cu gandul la tine, ma asteptam sa gasesc msg, sa mi-l trimiti duminica, da? nu mai devreme{pup]
31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
clau_geo spune:
Ramonzca, din ce mi-a zis mie dr. bb e considerat la termen cand are 37 s implinite. Ea a facut tot posibilul ca eu sa ajung pana la 37 de s, si mi-a si zis "dupa ce implinesti 37 s poti sa faci ce vrei", asa ca eu zic sa nu iti faci griji.
AMR 6 zile
clau_geo spune:
Babytza si multumes de sprijin
Felic, ca intotdeauna esti o scumpa , sper sa iti dau mesaj abia luni cand ar trebui sa se produca evenimentul, insa nu bag mana in foc, ca vad ca iar incep acele contractii de aseara. Poate totusi sunt rare si nu progreseaza
AMR 6 zile