Mamici de septembrie-octombrie 2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 14
300 spune:
Buna dimineata,
Imi pare rau ca n-am putut ajunge la Monica ieri, am stat la munca pana la 19, iar azi nu pot ajunge in nici un caz, pt ca de la munca o sterg o sterg direct la eco morfo trim III la 18.30. Cum spuneti ca e inca la spital, poate o mai prind miercuri.
Alta veste (buna de data asta) e ca ne-au acceptat imprumutul, trebuie doar sa refac adeverintele de venit care nu aveau doua semnaturi, sa le scanez si sa le trimit pe mail (noi lucram remote cu o banca din alta localitate), si asa imi trimit si contractele.
Se pare ca pana vineri voi mai bogata decat mi-am imaginat vreodata, chiar daca pt scurt timp si chiar daca o sa platesc niste rate astronomice timp de multa vreme. Eu renuntasem sa-mi mai caut si casa, deja aveam un sentiment ca nu imi mai proba nici un imprumut si o dadusem pe o pasa fatalista.
Inca e foarte mult de lucru la serviciu, pe langa recrutarea aia obligatorie venita din senin au inceput si clientii sa sara efectiv pe noi iar eu abia astept sa vina seful din concediu, ca vad ca programul meu de 6 ore e o utopie. Intr-un fel imi place si sunt mandra de mine, dar pe de alta parte stau cu inima stransa si sunt atenta la orice miscar a bebelinei ca sa las tot sa ma sui in varful patului...
MA scuzati ca iar am scris mult, o dimineata placuta va doresc, va felicit si eu pt vestile bune, v-am citit pe toate), si mult. Eu nu stiu sa deschid subiect nou si ma tem ca nici nu mai am cand !
33+ Anda Teodora
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 Buna dimineata, Imi pare rau ca n-am putut ajunge la Monica ieri, am stat la munca pana la 19, iar azi nu pot ajunge in nici un caz, pt ca de la munca o sterg o sterg direct la eco morfo trim III la 18.30. Cum spuneti ca e inca la spital, poate o mai prind miercuri. Alta veste (buna de data asta) e ca ne-au acceptat imprumutul, trebuie doar sa refac adeverintele de venit care nu aveau doua semnaturi, sa le scanez si sa le trimit pe mail (noi lucram remote cu o banca din alta localitate), si asa imi trimit si contractele. Se pare ca pana vineri voi mai bogata decat mi-am imaginat vreodata, chiar daca pt scurt timp si chiar daca o sa platesc niste rate astronomice timp de multa vreme. Eu renuntasem sa-mi mai caut si casa, deja aveam un sentiment ca nu imi mai proba nici un imprumut si o dadusem pe o pasa fatalista. Inca e foarte mult de lucru la serviciu, pe langa recrutarea aia obligatorie venita din senin au inceput si clientii sa sara efectiv pe noi iar eu abia astept sa vina seful din concediu, ca vad ca programul meu de 6 ore e o utopie. Intr-un fel imi place si sunt mandra de mine, dar pe de alta parte stau cu inima stransa si sunt atenta la orice miscar a bebelinei ca sa las tot sa ma sui in varful patului... MA scuzati ca iar am scris mult, o dimineata placuta va doresc, va felicit si eu pt vestile bune, v-am citit pe toate), si mult. Eu nu stiu sa deschid subiect nou si ma tem ca nici nu mai am cand ! 33+ Anda Teodora |
Felicitari 300 pt casuta, s-o stapaniti sanatosi
36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile
denisa.g spune:
LA MULTI ANI BOO
Numai bucurii, sanatate si fericire tie si noii tale familii.
Clau_geo – ma bucur ca ai avut o noapte mai buna – asa sa fie de acum incolo
37 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
denisa.g spune:
300 – bafta la eco! Te asteptam cu vesti bune. Felicitari pt marea realizare:casuta!!
37 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
andreutac spune:
Neata!
Miruna, Felicic, Nausica, multumim pt. vestile despre Moni. Sunt in continuare cu gandul si sufletul langa ea si ma rog la DD sa depaseasca momentul cu bine.
Pt. ca nu am apucat sa felicit proaspetele mamici o voi face acum:
asadar, Boo, Xor, AlexaM, sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi, norocosi si fericiti, iar voua refacere rapida!
Clau, e bine ca esti la raport si in dimineata asta si tinem pumnii ca bebelina sa stea la mami pana luni.
300, ma bucur pt. aprobarea creditului si sa va luati o casuta frumoasa. Bafta la eco!!!
Simodina, Kid, mai aveti asa putin pana la marea intalnire!!!! Nastere usoara si asteptam vestile bune maine!
L.E. - Boo, mamico!
Andreea
34+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
clau_geo spune:
corect e ziua lui Boo
Boo sa fii fericita alaturi de familia ta si sa ai parte numai de lucruri bune si sanatate!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
AMR 6 zile
Muuh spune:
Am deschis subiectul pentru Monica Andrei - Ingerasul de toamna
Daca se logheaza cineva cu user-ul comun sa puna link pe prima pagina la numele lui Andrei din josul listei. Fac eu asta mai incolo daca nu acum ma apuc sa copiez mesajele voastre, daca imi sare vreunul sa nu va suparati doar sa imi atrageti atentia.
Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)
clau_geo spune:
citat din mesajul lui denisa.g LA MULTI ANI BOO Numai bucurii, sanatate si fericire tie si noii tale familii. Clau_geo – ma bucur ca ai avut o noapte mai buna – asa sa fie de acum incolo 37 + www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
Denisa, multumesc mult si sa dea domnu sa fie asa
AMR 6 zile
Muuh spune:
July produse Bubchen iau deobicei de la Baby Expo, au reduceri si iau atunci cam tot ce imi trebuie. Ocazional, ca acum, am luat de la Help Net, piata Moghioros, nu cred ca are importanta - foarte bine aprovizionati erau.
bitza m-ai prins rau cu dopul ca nu stiu cat trebuie sa fie cantitativ am inteles ca se mai si topeste din el.
Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)
clau_geo spune:
citat din mesajul lui andreutac Neata! Miruna, Felicic, Nausica, multumim pt. vestile despre Moni. Sunt in continuare cu gandul si sufletul langa ea si ma rog la DD sa depaseasca momentul cu bine. Pt. ca nu am apucat sa felicit proaspetele mamici o voi face acum: asadar, Boo, Xor, AlexaM, sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi, norocosi si fericiti, iar voua refacere rapida! Clau, e bine ca esti la raport si in dimineata asta si tinem pumnii ca bebelina sa stea la mami pana luni. 300, ma bucur pt. aprobarea creditului si sa va luati o casuta frumoasa. Bafta la eco!!! Simodina, Kid, mai aveti asa putin pana la marea intalnire!!!! Nastere usoara si asteptam vestile bune maine! Andreea 34+ Eva Maria poze Vineee bebelusa!!! |
Andreutac, multumes frumos si sa dea Domnu ca bb sa astepte si totul sa fie bine
AMR 6 zile