Mamici de septembrie-octombrie 2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 12
bitza2008 spune:
Clau ia no spa, stai culcata pe partea stanga si daca nu trece..fuguta la spital.
Pupici si asteptam vesti bune
Fetele eu ma pun in pat ca-s cam obosita, azi am umblat ca-n tinerete!
O noapte fara evenimente neplacute va doresc!Pupici
38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????
laureta spune:
clau daca doare regulat fuga la spital. Masoara cat dureaza de la o contractie la alta.
Eu personal am crezut ca o sa imi treaca contractiile atunci in seara aia. Am bagat vreo 3 sau 4 scobutile. Daaaar noaptea s a ingrosat gluma au devenit cam la 4 min si spre dim chiar simteam presiune mare jos, si in plus o stare neliniste asa ca o presimtire. Nu am dormit nici o secunda din cauza contractiilor.
Daca mai stateam cred ca mi se rupea apa.
Laureta bb2 - 36+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Didi81 spune:
Buna fetelor!
Scuze ca dau buzna peste voi, sunt o proaspata mamica de la odiseea de iulie-august. Vroiam sa imi exprim regretul pentru Monica si bebe Andrei. Sunt inmarmurita sa aflu ca inca un sufletel a trecut in randul ingerasilor .
Numai bine tuturor gravidutelor, nastere usoara si bebei sanatosi va doresc!
Didi de Aida Maria
bitza2008 spune:
Irina si mie mi-l facea dr de fam gratis, dar gineco a zis nu si nu l-am facut.
38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????
clau_geo spune:
Multumesc mult fetelor, va tin la curent cu ce se intampla.
Ma pun acum pe partea stanga si astept sa vad ce se intampla.
36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 7 zile
angelynna82 spune:
Clau ai grija de tine si de bb
Noapte buna fetele
33+ posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
Nausica spune:
fetelor,
eu nu prea am ce sa va mai spun despre Monica, v-a spus Miruna tot ce trebuia. am incercat sa nu "focalizez" pe detaliile sordide din spital, dar pot spune ca am ramas cu un sentiment difuz de oroare.
vreau insa sa va spun ca am fost enorm de impresionata de Monica, de puterea ei. eu ma pregatisem cu 3 pachete de servetele, eram convinsa ca o sa intru si o sa-i dau iconitza si o s-o sterg cit mai repede ca sa nu-i pling acolo. cind colo, cumva parca ea ne imbarbata pe noi.
toata admiratia! sa-i dea Dumnezeu puterea sa o ia de la capat. fericit trebuie sa fie copilul cu asa o mama!
Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
kid2003 spune:
M-am intors si eu de pe drumuri...
Am vb si cu Felicic la telefon mi-a povestit de Monica...Este crunt de dureros, din ce mi-a povestit Felicic Monica este intr-o stare de soc...totala. Sa dea Dumnezeu sa nu se prabuseasca psihic cand va ajunge acasa, in spital parea calma dar probabil ca nu realizeaza inca. Mi se strange inima cand ma gandesc la durerea ei si a sotului ei...ma simt neputincioasa si cuvintele parca nu au nici un sens...
Muuh eu zic sa deschizi tu subiectul acela pentru Monica...O cunosti de mai mult timp si intotdeauna ai avut vorbele la tine...Si apoi o sa copiem mesajele sau o sa scriem din nou mesaje de incurajare.
Clau tin pumnii sa fie alarma falsa si sa stai cuminte pana pe 1.
Ramoncza ma miram ca ai zis ca ai DPN pe 20 septembrie, iar UM ai avut in aceeasi zi cu mine (5.12)...Acum realizez ca tu nu esti prea sigura de momentul conceptiei, poate nu s-a intamplat dupa 2 saptamani de la UM ci mai tarziu...Oricum, chiar daca bebe are 35 de saptamani si nu mai poti opri nasterea, e mare, se descurca sigur. Gandeste pozitiv...Apoi, au mai fost femei care au stat saptamani cu colul deschis...Unele au stat si cu membranele fisurate mai mult de o saptamana (sa iti spuna Simodina de prima ei nastere) si totul a fost ok cu bebe.
_irina mie imi place cadita simpla, nu cea cu forma inauntru...eventual ii pui un scutec de bumbac inauntru sau ii poti cumpara un suport moale pentru baita(par asa incomode alea tari de plastic). Vezi ca exista ca un fel de sezlong sau o salteluta plutitoare umpluta cu polistiren (din asta am avut noi si am cumparat din nou acum). Cadita cu forma nu o sa o poti folosi nici prea mult, bebe se face mare si nu incape acolo, nu destul de mare ca sa il muti in cada mare...in fine, mi se par mai multe dezavantaje decat avantaje.
Cat despre vaccin, am mai vorbit. Sunt doctori si doctori. Al meu de exemplu mi-a zis raspicat ca nu fac nici un vaccin in timpul sarcinii indiferent de ce zice dr de familie...riscurile sunt mai mari cu vaccin decat fara (e totusi vaccin cu virus viu atenuat)...si eu nu imi propun sa nasc acasa sau in vreo caruta ruginita ca sa ma infectez...asa ca pas.
bb2
kid2003 spune:
Eva felicitari pentru fotoliu, arata super confortabil, singura problema a mea e ca nu ai pe ce sa iti rezemi capul, pare destul de scurt in zona aia. Un taburet pentru picioare suna super. Si cu caruciorul...nu stiu, imi place mai mult Trio Enjoy, e mai bengos asa... Si mai e si verde
July, ai o data f faina de nascare...parca as vrea sa il conving pe dr sa ma nasca si pe mine tot atunci 28.08.2008 suna foarte...karmic. Tin pumnii sa fie totul bine!
bb2