Mamici de septembrie-octombrie 2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

bitza sper sa fie bine si la tine sa mai stea bb pana vine tati.Cand ajunge?

36+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Andy joi vine. Sper sa fie copil cuminte si ascultator...

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

bitza si tu ai pete? Ai facut control pe masa?
La mine vad ca n a mai aparut nimic. Ma gandeam si eu la dop sau o bucata de dop ca mai mult era secretie maro.

Laureta bb2 - 36+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

laureta asa mi-a spus si mie dr prima sapt din septembrie..singura chestie care ma ingrijoreaza si pe mine e cicatricea veche,sper sa nu fie probleme.Ma bucur ca e bine bb asta e cel mai important.
ramona maine mergi pregatita sa ramai?Am fost si eu acu 2 saptamani la doppler si mi-a facut si mie control pe masa.Dar tu ai contractii sau de ce ti-a zis de gynipral?
danucu

36+bbelina

nu e vb de contractii ci de faptul ca dr pleaca in concediu joi seara pt o sapt...si spunea ca-mi va da tablete impotriva contractiilor dar cand a vazut ca deja am dilatatie a zis ca nu mai e cazul

POZE...POZULICI

37+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

si eu am fost super ok cu psihicul pana in momentul in care m-am dat jos de pe masa...instantaneu am inceput sa ma balbai si-mi venea sa plang...faza este ca nu simt nicio durere...nimic....doar ca ma apasa f tare jos....faptul ca am cca 37 sapt dar bebe arat de 35 nu este oare o problema???dr zice ca nu....e doar mititel....dar...????

POZE...POZULICI

37+... Erik

ramonzca79, bebele e considerat matur daca depaseste 37 de saptamani indiferent de nr. de kg. Nr. de saptamani conteaza mai mult decat nr. de kg. La tine bebele e deja matur dupa data ultimei menstruatii. Daca tu esti sigura de data nu ai de ce sa-ti faci probleme.
Ceea ce simti jos e bebele care impinge cu capul (cel putin asa mi-a zis mie doctorul), trebuie sa renunti la efort si sa te calmezi. Inafara de durerile astea eu am si contractii si dureri de burta, in special in timpul noptii. Dar de cand ma odihnesc s-au mai calmat.

Curaj, iti tin pumnii pentru maine. Citeste povestea de pe prima pagina, bebe nascut la 37 de saptamani, fara probleme.

35+

Baby inside

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna seara, fetelor, eu sunt tot pe post de pasare de noapte.

I-am cumparat domnisoarei o groaza de hainute. Ce am observat si eu e ca difera dimensiunile, chiar foarte tare si mi se par foarte mari. Adica sunt ele mici pitici dar cand le-am pus pe burtica mi se par mari. Radea tati de mine, ca stateam cu un body pe burtica si nu prea parea ce trebuie sa fie.
Imi mai trebuie sosetute, manusi si caciulitza si gata cu hainutele de bebe, pana apare sa imi dau si eu cu parerea de marime.

De carucior, probabil o sa caut ceva mai simplu si il combin eu cumva. Eva eu am vazut si landou simplu, destul de ieftin, l-am probat in carucior si incape bine, asa ca daca o sa fie musai sa iau landou iau separat si gata. Cred ca ne mai adaptam din mers.

Am si eu 2 intrebari pentru mamicile cu experienta.
1. ce cadita e mai buna? Cea simpla sau cea anatomica? Imi e cam frica de cea anatomica, mi-e sa nu se loveasca bebe. Dar totusi poate foloseste forma aia la ceva.
2. a mai facut cineva vaccin antitetanos inainte de nastere? Mie mi-a recomandat si doctorul si cea de familie, l-am cumparat dar totusi mi se pare ciudat sa il fac.

36+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Miruna, multumim frumos pt cele expuse si sper din tot sufletul ca Moni sa ne fi simtit pe toate alaturi de ea prin voi cele care ati fost in vizita.

Ramona tinem pumnii la dr. si te asteptam cu vesti bune

Bitza din cate stiu legat de dopul gelatinos, acesta se poate elimina pe bucati, poate cadea tot odata sau poate sa se transforme in leucoree (secretie mai apoasa) si sa curga treptat. Sper ca ti-am fost de folos.

vroiam sa va intreb daca pe voi contactii le de miscare - cele in care se strange burtica intr-o parte(stanga sau dreapta) si se umfla, va si doare? la mine doare destul de rau cand se intareste.
cred ca iau un no spa si astept sa vad ce se mai intampla. Daca nu trece fug pana la spital.

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Laureta eu sambata am facut controlul si doar sambata mi-a curs secretie maro.
Ieri a fost ceva total diferit,adica nu mai arata maro omogen ca sambata.De asta sunt zapacita, ca sambata mi-a curs de la control dar ieri...off, nu mai pricep!Dar chiar daca e dop nu inseamna ca nasc..tot mai dureaza

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

ramona am inteles ,tin pumnii pe maine la spital sa fie bine
Irina eu am luat cadita simpla,asa am avut si prima data si ne-am descurcat ff bine,vaccinul nu l-am facut si mai sunt o gramada de fete care nu l-au facut.
clau si pe mine ma doare cand se strange burta intr-o parte sau pe mijloc,cred ca depinde cat de dese sunt..tu stii.daca crezi ca nu e k ceva fuga la spital.Sper sa fii k si sa treci cu bine noaptea asta
bitza sper sa fie Lucas cumintzel si sa o asculte pe mami

36+bbelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La mine controlul de la externare a fost destul de dur, mai avea putin si baga tot bratul nenea doct si ma zvarcoleam de durere. Cred ca de acolo mi se trage. Doctoritza mea nu era in momentul ala

Eva doctoritza mea face numai garzi am inteles. Eu sper sa nasc cand este de garda.De tensiuni nush ce sa zis ca tot ceva de garzile astea cred ca este. Inainte era permanet in spital.

Laureta bb2 - 36+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput