Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (189)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

gazella:excelenta explicatie...si lectie de viatza Sunt de acord cu tine, numai sa pot face la fel.
In privinta invatarii prin descoperire, am procedat identic si sunt tare mandra cand il vad k realizeaza singur anumite chestii.
De exemplu invatatul la olita: mi-am propus sa nu-l fortez, dar sa-i arat totusi olita si sa-i spun la ce foloseste.Pentru inceput a fost doar obiect de joaca, apoi am inceput sa-l las dezbracat prin casa. Bineinteles k facea pe unde apuca, dar nu l-am certat niciodata. In schimb ii repetam k pis si kk se face la olita si i-o aratam.Dupa nici doua zile baitul meu a inceput sa zica pis inainte de a face si sa caute olita.l-am laudat mult si k recompensa mergeam impreuna si o aruncam in wc, iar el tragea apa.fericire maxima si pentru el si pentru noi...Chiar imi era groaza de chinurile prin care ma asteptam sa trecem cu olita.Mi-e asa de drag k a invatat singur , de nici nu-ti poti imagina. O alta chestie care mi-a placut mult a fost cea cu recunoastrea animalelor sau a fructelor din carti. i-am cumparat carticele cartonate cu toate minunatiile, dar nici nu le baga in seama. Dupa vacanta petrecuta la bunici la tzara, baiatul meu a venit acasa si direct la carti s-a dus sa-mi arate pisea, ham-ham,mac-mac...celese(cirese)mal(mar)..si toate cate mai descoperise singur la tzara...Imi venea sa-l manac de drag...
as mai scrie dar s-a trezit briana...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dandusa,
Sa ne traiesti o mie de ani fericiti si stralucitori!
LA MULTI ANI!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dandusooooo, unde esti, fata frumoasa??
hai ca te striga tot poporul si-ti ureaza numai de bine !!!

hai si sanatate si de la mures!!!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Ma bucur ca v-au placut pozele cu copiii mei, ei Roxanica al treilea copil o sa-l fac cand copiii o sa fie mari, ce bine ar fi sa am vreo 20 de ani sa am mai mult timp. Mi-ar placea multi, multi copii, o casa mare, mare cu gradina, bunici tineri si sanatosi... Acum cu doi copii mi se pare greu, vorbesc eu de bb3, dar nu pot sa accept ideea ca asta e, nu o sa mai fiu gravida, nu o sa mai am alti copii, asa ca zic si eu...

Dianarus, saru-mana ca ai deschis subiectul, am recitit discutiile de la Parinti AP, Gazzela merci, trebuie sa recitesc si sa vad si ce e cu NCC, sper sa ma ajute.
Eu daca dupa ce-mi alaptez fetita, o pun jos, eventual ii dau si suzeta ca sa fac eu altceva, pur si simplu mi se face mila de ea ca nu ii ofer mai mult, ca nu-i vorbesc, ca nu-i cant, ca nu stau cu ea. Asta ma afecteaza.
De acord sa nu-l lasi pe cel mare la bunici, dar mi se rupe sufletul cand fetita suge si el sta cu mainile la ochi si-i curg lacramioarele. Il tin cu mine pentru ca nu mai pot eu dupa el, pentru ca a fost la munte cinci zile cu ai mei si nu mai puteam de dorul lui, ma mai si cauta mereu. Pana sa se nasca fetita Dragos nu mi-a spus decat rareori mama, acum mereu numai mama, mama. Nu sunt convinsa ca-i e mai bine cu mine. Eu am solutia sa stau la ai mei in timpul zilei cu amandoi copiii, dar nu ma simt eu foarte bine acolo.

Acum am intrat un pic in panica, sper sa trec peste momentul asta, mi-e teama sa stau singura cu amandoi, mi-e teama sa nu se trezeasca Dragos noaptea si sa nu se mai culce. Si cu toate astea nu vreau sa-l las singur la ai mei si ma gandesc ca sunt egoista ca acolo nu plange si toata lumea e la dispozitia lui.
Trebuie sa ma echilibrez si sa intru in normal, oricum asta se va intampla dupa ce se va intoarce de la mare unde merge cu ai mei 12 zile in septembrie.
Eram sigura ca o sa-mi fie usor si deocamdata nu e asa, si nu-mi e usor de la capatana asta a mea si de la ce am in ea, ca am ajutor cu multa dragoste.

Aoleu, ce-am mai aberat... Ma simt mai bine acum oricum.

Dandusa, la multi ani, sa fi sanatoasa! Sa-ti fie sanatosi toti iubitii tai, Crinuta, Raducu, Claudiu, mama ta, fratele tau, toti toti!

Teutz, la multi ani cu intarziere! Mult mult bine iti doresc tie si familiei tale.

Madaluta, trebuie sa-i gasesti lui Darius ceva ce sa-i placa mai mult de facut decat sa o legene pe surioara. Asta a facut si Dragos de dimineata si l-am invatat sa spuna sshhh, nani, dar am reusit sa-l iau usor de langa patutul Teodorei. Ce mai sfat ti-am dat si eu...

Voiam sa va mai zic cate ceva dar s-a sters tot tot.

Va pup ca in curand se trezesc copiii.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

LA MULTI ANI DRAGA NOASTRA DANDUSA!
SA-TI FIE VIATA FRUMOASA SI NUMAI DE BINE SA AI PARTE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

SI VOIAM SA ZIC LA REVEDERE CA CICA PLECAM CU NOAPTEA IN CAP!
SA NE REVEDEM SANATOSI/OASE DUPA 8 SEPT.
PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

dandusaaaaaaaaaaaaa, la multi, multi si fericiti ani!!!! Sa-ti dea Dumnezeu puterea si intelepciunea de a fi mereu aceeasi persoana calda si iubitoare pe care fiecare ne-am dori-o in preajma. sa fii sanatoasa, sa-ti vezi copiii mari, frumosi, sa fii mandra de ei, sa te vad o bunicutza sau chiar o strabunica sexi, dansand brasoveanca, cu paharul de visinata-n mana!! hai, noroc, Danduso!!!

doniaaa, hai, mai, azi e ziua dandusei, hai la chef!! Uite, a aparut si Lavinia
Acum , serios, Donia, sper ca totul e in regula pe la voi...
Lavinia, ce mai faceti voi?? Ce mai zice Mihaita???de ce vii asa rar pe la noi??
Laura, sper ca totul a decurs bine. Multa sanatate!!
Ruxandra, sa stapaniti sanatosi masina!! Pare rau de giardia, dar daca se poate convietui in liniste cu ea, atunci nu-i mare baiul!
A_deju, imi pare bine ca ai revenit!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!DANDUSA,sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta minunata!
LAURA,tinem pumnii sa te intorci repede acasa.
GAZELLA,bine ai venit la noi...mueyy da bine le mai zici...
DANUTZ,concediu placut .
ADEJU....Ham zici???
Elisa e bine,creste frumos,vorbeste continuu....am trecut si noi pe lapte de vaca,vad k il bea cu placere,mai bine decat formula.
pupam minunatili.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui daphna

LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!DANDUSA,sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta minunata!
LAURA,tinem pumnii sa te intorci repede acasa.
GAZELLA,bine ai venit la noi...mueyy da bine le mai zici...
DANUTZ,concediu placut .
ADEJU....Ham zici???
Elisa e bine,creste frumos,vorbeste continuu....am trecut si noi pe lapte de vaca,vad k il bea cu placere,mai bine decat formula.
pupam minunatili.

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

hai, hei...stai asa..nu fugi...de tine nu ne zici nimic?..sanatatea cum e? ne-ai bagat in ceata acum catva timp si ne-ai lasat acolo...hai zi-ne k esti bine...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Va salut cu drag, minunatelor!
Nu puteam sa lipsesc de la cheful Dandusei, asa ca... hop si io!

LA MULTI ANI, DANDUSA, SA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI DE FAMILIA TA MINUNATA CEL PUTIN 1000 DE ANI!!!

Nu v-am mai scris de cand cu sperietura cu gazele. Suntem bine. Am terminat tratamentul, mai tuseste Tudor din cand in cand, dar nu foarte des si nu suparator. Sa speram ca se vindeca bine.
Am lipsit zilele astea din cauza curateniei. Am rascolit bucataria si mi-a luat foarte mult timp pentru ca a trebuit sa ma ocup de asta doar cand dormea Tudor. Asa ca... am tanjit eu dupa calculator, forum si messenger, dar nu m-am atins de ele sa-mi termin treaba. Dependenta grea, fratele meu!

Imi place ce se discuta acum si imi place ce ne invata Gazella. Foarte interesant si foarte util de retinut pentru cand o fi si la noi cazul.

Na ca s-a trezit si Tudorica. Va pup pe toate si pe toti si sper sa reusesc de-acum sa intru mai des...

A, inca ceva, Adeju, super mesajele tale! Mult succes cu aplicatiile!!!!!!!!!!!

O zi buna in continuare va doresc!

Mergi la inceput