Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (189)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi, multi ani Dandusa

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Porumbita, din cate stiu eu de la pediatru, calciul in exces elimina ferul. Mai intreaba. Noi am avut o astfel de problema.

dianav, ma doare sufletul, de ce povestesti tu, dar si la mine e cam la fel. Asa e viata uneori. Si imispun, ca sa ma incurajez, ca atunci cand am decis sa fac un copil stiam ca o sa il crestem singuri. Nu merita te superi. Capul sus.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Am intrat repede pe fuga sa urez Un mare la multi ani Dandusa
sa fii fericita si mereu sa sralucesti ca tare draga ne mai esti

a_deju trimis pm

Pup pe toata lumea

Stela 36s Radu+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Madaluta, Teutz multumim.

Madaluta, la Crinuta fu de la un virus.. n-are nici o legatura cu marea. La fel cum iarna te doare gatul si-ti curg mucii, vara o dai in diaree&co. Si au avut noroc, ca n-au fost la cosmelia aia ingrozitoare numita Spit jud Cta.

Kikineata, si la gradinita lui Matei se practica, la anumite boacane mari, trimisul la grupa mica; Matei a fost parca o singura data in 3 ani. Mi se pare o.k., mai ales ca nu s-a abuzat de ea. Off, si iarasi plang dupa Alina...

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dandusa
Sa fii sanatoasa si fericita (ca frumoasa esti)!

Laura, multa, multa sanatate!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

LA MULTI ANI, DRAGA DANDUSA!!!!
Sa ti se implineasca absolut toate dorintele si sa fii fericita alaturi de minunata ta familie!!!!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ruxandra, sa stapaniti sanatosi masina! Cat despre giardia: au avut si fetele (de fapt Maria). A trebuit sa facem tratament, ca nu le primea la gradinita. Culmea e ca nu avea niciun simptom, dar i-am facut analiza la cerere (tot pentru gradinita). Au luat medicamente toti 3 (cica asa se face). Si la urmatoarea investigatie, rezultatul a fost negativ.

Dianocica, spor la bebei! :)

Kikineata, stai linistita ca e foarte bine Garga, inalta si frumoasa! Si Victorila e inalt, mai inalt decat alti copii de 2 ani sau mai mult. Chiar asa, nu l-am mai masurat de ceva timp. O sa-l verific diseara :)

Ktrinel, am admirat pozele! E scumpa foc Julia! Frumoasa si buna de rontait :)

Si apropo de baie: E vreuna din voi care si-a dat copilul (copiii) la cursuri de inot, in Bucuresti? As vrea pentru fete.

Porumbita, ai dreptate! Cand intri in ritm, ti se pare ca ai avut copii dintotdeauna! Ma bucur ca e totul bine la voi!
Cat despre lapte: Tin minte ca mica fiind (in clasele primare), am avut o vara in care n-am baut decat lapte. Acum nu stiu ce sa-ti zic relativ la Mario, dar eu n-am avut nicio problema.

Roxanica, ma bucur ca David e mai bine cu piciorul!

Dianarus, ce povestesti tu cu somnul muschetarilor suna mai mult a chef de a se sacai unul pe altul :). Si la noi se intampla destul de des, dar in sens invers: de la mic la mare si nu numai la somn.
Bursucii mei dorm toti in aceeasi camera, dar numai noaptea, ca ziua fetele nu dorm (foarte rar Ioana). Noapte de noapte Victor striga, tipa sau plange. Uneori si Ioana striga sa-i dau apa. Dar ceilalti dorm bustean :). Dimineata se trezesc unul pe altul si, bineinteles, mai e careva care nu si-a facut somnul si de aici maraieli. Se iau inca cu joaca si le trece :).
In timpul zilei, Rila doarme tot in carucior, in sufragerie, unde se joaca fetele. Dar ele stiu si nu tipa prea tare :).

Victorila vorbeste din ce in ce mai mult, spre bucuria tuturor. Cand isi vede prietenii in parc, incepe sa strige dupa ei. Matei e febletea lui, de fapt "Matei" ca e vorba de doi frati (vecinii nostri) pe care-i striga la fel :).
E innebunit dupa masini! Se intelege din ce in ce mai bine cu fetele.

Vineri plecam la mare pentru 4 zile. Deci: din nou vacanta! :)

Sunt suparata pe tema gradinitei: Sunt aproape 3 ani de cand tot repara la sediul central! Probabil s-au dus fondurile, dar e mare bataie de joc! Cica acum cauta sa inchirieze o vila, sa duca acolo cateva grupe (mai mult ca sigur cele mari, deci si pe fete). Nu-mi convine deloc, pentru ca va trebui mama sa alerge pe autobuze, cu fetele dupa ea, daca nu si cu Victor (caci mamaie e destul de batrana si nu stiu daca va mai putea sa stea cu Victor).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La subiectul cu cantitatea de lapte, am raspuns pe fuga si nu am mentionat, ca asta e pt copii peste un an. La cei mici, mai lasa-l putin, ca revine la normal.

dandusa, multa sanatate Crinutei.

La multi ani Dandusa! , sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.

mamaana, multa sanatate la fete.

Ruxandra, sa stapiniti sanatosi masina.

Laura, multa sanatate. Ne gandim la tine. Stai linistita, mami, ca va fi bine micutul. Capul sus. Refacere rapida.

Deea, chiar zilele astea ma gandeam si eu la "ham", ca de vreo doua saptamani nu ne mai intelegem cu mersul de manuta..... Deci si Eric e la fel.... Bine ai revenit. Tu esti cu ideile. Multa bafta in cautarea unui job.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dandusa la multi ani fericiti alaturi de cei dragi,multa sanatate si tot ce iti doresti

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Dandusa
sa fii sanatoasa si la fel de fericita sau chiar mai mult de la an la an!

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput