Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (189)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dandusel : LA MULTI ANI ! sa traiesti sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie !

D cu P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

LA MULTI ANI DANDUSEL,MULTI ANI FERICITI ALATURI DE FAMILIE SI SA RAMAI LA FEL DE FRUMOASA SI IUBITOARE CA SI PANA ACUM!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Am vazut k nu se mai practica la noi chestia cu tema zilei, dar m-am gandit s-o aduc in actualitate, nu pentru k n-as avea ce face, ci pentru k ma intereseaza opinia generala despre "nuditatea parintilor in fatza copiilor la varsta asta", sau "pana cand ne dezbracam in fatza lor"...

darius imita tot, dar chestia mai dura e k vrea sa imite ceea ce ii facem noi lui...adica il pupam pe fundulet, il mai tragem de putza,il pupam pe tzatzele.... Si cum ne vede dezbracati ( k pana acum nu ne-am rusinat de el)...cum pac la noi...I-am tot explicat k nu e frumos k, nu e voie, dar se amuza teribil...ce trebuie sa facem in situatia asta? de cand am observat chestiile astea nu ne-am mai dezbracat in fatza lui .Chiar si in baie stam cu chiloti pe noi...da si asa... tot vrea sa puna mana...rade si zice putzi....La mine e toata ziua cu minile pe sub bluza si e innebunit dupa tzatzi..
La plaja a vrut sa puna mana la un copil...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

dandusa la multi ani !!
sa fii fericita si sanatoasa alaturi de cei dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

madaluta noi nu ne-am ascuns de baiat de loc (acum are aproape 12 ani si nu mai intra el peste noi in camera...) si nu am avut probleme cu el niciodata; la 3 ani am fost prima data in vama veche cu el, noi cu costume, dar chiar acolo in centru erau si nudisti: nu s-a uitat o data atent, si nu ne-a intrebat o data ce si cum

si nici de fete nu ne ferim. deocamdata. nu par interesate deocamdata decat de kk la papusi sa le stearga
probabil daca nu va mai vede dezbracati, o sa ii treaca in timp; ideea sa sa nu faci prea mult caz de lucrul asta in fata lui, sa te faci ca 'aproape' nu observi: ii spui nu e frumos si-i distragi atentia cu altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
alive and kicking...deocamdata
multumesc din suflet pentru urari!
da....multumesc lui DD pana acum am scapat de operati. am schi,bat antibioticul si, zic eu, ca e un pic mai bine. mai stau pana vineri si atunci vom vedea.

dana sa iti dea DD multa sanatate, tie, opiilor si celor dragi, sa ai parte numai de bucurii si impliniri.

tema zilei florin nu are nici o jena fata de dani. la mare faceau dus impreuna si se minunau de cucuri eu nu l-am lasat sa ma vada fara chiloti....am eu asa n fix. dar mi-a cerut o data sa ii arat cucul, i-am spus ca mami nu are, ca e fata, ca fetele nu au...nu a insistat, nu stiu cat a priceput.

am o mare problema....on topic de data aceasta. dani bate copiii in parc pe fete le trage de par, pe baieti ii loveste cu piciorul. de ce? no ideea. a inceput la onesti, din joaca cu stefi, el chiar credea ca se joaca. adica nu o face cand e suparat sau nervos....cred ca o face pentru a capata atentie. cum scapam?????? please, niste sfaturi....ii explic de o mie de ori pe zi....degeaba. ma gandesc la varianta: lovesti atunci plecam. dar asta inseamna plansete, crize, nu mai stam afara o buna perioada de timp (pana ii va trece) si chiar nu stiu daca e cea mai buna varianta. so...please

dianocica tare ma bucur pentru hotararea voasta. sa iti zic acum cum e la mine. cand l=am nascut pe dani am spus ca atunci cand va avea 2 ani il voi face pe urmatorul. cand a facut dani un an, am spus ca pe la vreo 3 ani. dupa concediu am spus niciodata. sper dn suflet sa ma razgandesc, dar..... e atat de agitat, ne termina efectiv, nu avem ajutor si nici nu as avea putere de nimic. e drept ca pierde si el si noi.....si tare as vrea sa ma razgandesc. dar ma bucur tare mult si le apreciez tare mult pe toate mamicile cu 2 copii sau mai multi....

trimit si sper sa mai revin

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

la cererea publicului poze de la mare
shoshika ma bucur ca tudor e mai bine. hmmmm.... nu dai o tura si prin bucataria mea?
corect roxanica, bine zici si eu ma intrebam de donia zilele trecut....hello....mai esti pe frecventa? toate bune?
dianav imi pare tare rau de situatia urata prin care treci....sotul ce zice?parerea mea e ca el este cel ce ar trebui sa ia atitudine....desi, vorba aceea:"dragoste cu de'a sila nu se poate"....daca bunicii nu vor, ce putem face noi? acum citesc urmatorul tau mesaj.....asa e....desi te doare nu ai ce sa faci.
a deju missed you.
dandusa sper ca e bine acum crinuta. da pupic de la noi. raducu cum e? mai are stare?
dia ce face oana.....mi-e dor de ea, de voi. poze?
gazella

au venit copilasii....ala mare cu cel mic.

va pup pe toate!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

La Multi Ani Dandusa. sa fi fericita si iubita, sa te bucurii de copilasii tai, sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lume. te pupam cu drag.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

buna fetelor

remember me?

as vrea sa raspund la tema madalutei: eu de la inceput am mers pe premiza ca al meu copil nu trebuie sa se rusineze de corpul lui..adica cum ar fi sa-i fi spus: uite mami, urechea ta, nasul tau, burtica ta..si uite si cuculetzul tau, da ala e rusine sa vorbim despre el, il ascundem frumos in chilotei si nu-l exploram/pipaim.. cum ne exploram manutzele si urechiusele...e tot din corpul lui si nu e nici o rusine (cand o mai aud pe mama sau pe bunica-mea cand ii spun "vai nu pune mana pe cuc ca e rusine, vai nu da pantalonii jos ca e rusine, ti se vede putza"..nu, eu nu m-am ferit niciodata in fatza lui si nici taica-sau,ce bucurie a fost cand i-a descoperit jucaria lu tatsu, era asa de entuziasmat si atat o mai studia...iar pe mine cand ma vede pe wc acum zice: gataaaaa! si vine sa ma stearga cu hartia igienica stiti voi unde ..uneori e asa de absorbit de jucarioara lui ca atat o mai intoarce pe tote partile pana se dubleaza ca volum ..si eu mor de drag ca-i place corpul lui...trebuie sa-i placa si sa si-l cunoasca ca doar e al lui..celelalte sunt doar obiecte de studiu

asa ca madaluta, fii sigura ca se va satura si de jucariile voastre asa cum se satura in general copiii de orice jucarie...nu va dura, e trecator,zic eu, el e intr-o faza de cunoastere profunda a corpului uman si faptul ca va studiaza inca denota ca mai are niste nelamuriri pe ici pe colo...eu i-as satisface curiozitatea, nu m-as ascunde de el

si o faza tare pe care mi-o amintesc acum: cand m-a vazut octavian in pielea goala si m-a observat mai bine, o fi observat el ca nu e chiar ce trebuie pe acolo, adica nu am cuculetz si vine si-mi arata cu degetul,....parul..si zice: cah!..adica parul de fapt era murdarie pt el....probabil culoarea l-a condus la aceasta concluzie!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Dana multa multa sanatate alaturi de cei dragi tie. sa fii la fel de stralucitoare intotdeauna si sa ai viata presarata cu bucurii.

te pupam cu drag

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput