Mamici de sept-oct 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

neata!

Caludinna
multa sanatate tie si puiul tau!!!!Ne gandim la tine si speram sa nu fie nimic grav!

Vreau sa o felicit si eu pe AlexaM pt baietelul ei!Sa fie sanatos si mancacios!!!Felicitari mamico!

Kid,simodina va tin pumnii astazi cu programarea!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s!

37+LUCA

AMR 17 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Kid, Simodina bafta multa la dr. si va asteptam cu vesti bune la intoarcere.

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

KID & SIMODINA

Va asteptam cu vesti bune, refacere rapida si bbi sanatosi

33+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna dimineata,

In primul rand incurajarile de rigoare lui kid si simodinei, abia astept sa aud desprer nasterea voastra in echipa, asa ca sa ne dati vesti bune de la programare :)

Claudinna, multa sanatate si tie, si puiului tau, sper din tot sufletul ca asta nu e un alt exemplu de incompetenta in cadrul sectiilor de nou nascuti, iar bebe sa aiba parte de tratamentul de rigoare.

Daca aflati ceva de Monica, si mai ales daca va hotarati careva din voi sa ii faceti o vizita, va rog sa imi scrieti si mie pe YM (l-am pus pe contul de mail comun). Azi ma asteapta o zi grea la serviciu, probabil pima zi din ultima saptamana de lucru, si voi fi foarte putin activa pe forum.

In rest, va pup si va trimit ganduri bune. Trebuie sa trecem prin viata si cu bune, si cu rele si, cand se poate, sa ne intindem o mana una alteia sa mergem inainte.

Ramona

33+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

FELICITARI ALEXA !!!! MULTA SANATATE TIE SI PUIUTULUI TAU !!!!

Bafta la dr Kid si Simodina !!!!

Valentina 34 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

fetele am vb cu monica
sambata noaptea a avut contractii, duminica la 6,30 i s-a rupt apa si a ajuns la spital.
Dr ei nu era, a nascut natural la 12,30 dar bebe nu a avut puls si nu a putut fi resuscitat. Crede ca daca i se facea cezariana nu ar fi fost sfarsitul asta si mai crede ca bebe a inghitiut meconiu.Astreapta rezulatele autopsiei.
Este inc in stare de soc, nu poate sa planga si mi-a permis sa mergem la ea la spital.
Sfatul ei: la cel mai mic semn dureri, ca nu mai misca bebe, etc, fuga la doctor.

31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Doamne, ce tragedie . Dar nu inteleg, nu a fost monitorizata dupa ce i s-au rupt membranele? Doar se pune monitorul pentru ascultarea cordului fetal si monitorizarea contractiilor iar daca pulsul copilului e scazut se actioneaza rapid.

Felicic, daca mergeti la ea la spital va rog sa-i transmiteti cele mai bune ganduri si o imbratisare din partea mea.

Claudinna, sa-ti dea DD putere sa treci cu bine peste probleme si sa ajungi acasa sanatoasa si cu puiutul Florin in brate.

Kid & Simodina

Mami fericita de Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Fetelor eu vreau sa va propun ceva. Nu vreau sa par cinica dar stiu de la Odiseea trecuta ca pentru cele ce mai trebuie sa nasca durerea lui Moni este de nepurtat. Propunerile mele nu vor sa ma faca sau sa va faca sa o uitam pe Moni sau pe bebe Andrei ci doar sa ne ajute sa mergem si noi mai departe. Haideti deci, daca vreti:

1. Pana la 1 septembrie sa fim doar Odiseea mamicilor de septembrie-octombrie. Desi fiecare in felul nostru ne simtim norocoase, ca intreg, saptamana asta, nu mai putem fi.

2. Atunci cand deschidem un capitol nou sa punem un al treilea post in care sa scriem o rugaciune pentru bebe Andrei sau daca vreti fiecare dintre noi sa ii scrie cateva cuvinte lui Moni care sa ramana acolo pentru totdeauna (daca sunteti de acord cu asta strang eu toate cuvintele voastre si le scriu sa zicem odata pe zi acolo)

3. Sa nu incetam sa ne bucuram pentru fiecare fata care devine mama, sa nu incetam sa le incurajam, sa nu incetam sa povestim chiar si acele bucurii care in astfel de situatii pot parea frivole.

Va rog inca odata sa nu ma intelegeti gresit. Eu o cunosc pe Moni, am fost colege de liceu, si m-am bucurat teribil ca am reusit sa o regasesc si mai ales la o Odisee de mamici. Nu pot sa stiu prin ce trece doar incerc sa imi imaginez si sunt convinsa ca nu se va supara pe noi din cauza asta. Ii putem fi alaturi in continuare si trebuie sa ii fim dar cumva trebuie sa reusim si noi sa mergem mai departe pentru ca daca noi nu facem pasul asta va dati seama cat de greu ii va fi ei.

Acum daca vi se pare inoportun mesajul meu va rog sa imi scrieti, puneti bold la numele meu in fata, ca sunt cam nedormita si am atentia la zero si eu voi sterge acest mesaj indata ce il voi vedea. Deasemenea faceti si voi alte propuneri, nu stiu dar eu una sunt cu creierii pasta in momentul asta si nu ma mai pot gandi la nimic.

Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

fetele am vb cu monica
sambata noaptea a avut contractii, duminica la 6,30 i s-a rupt apa si a ajuns la spital.
Dr ei nu era, a nascut natural la 12,30 dar bebe nu a avut puls si nu a putut fi resuscitat. Crede ca daca i se facea cezariana nu ar fi fost sfarsitul asta si mai crede ca bebe a inghitiut meconiu.Astreapta rezulatele autopsiei.
Este inc in stare de soc, nu poate sa planga si mi-a permis sa mergem la ea la spital.
Sfatul ei: la cel mai mic semn dureri, ca nu mai misca bebe, etc, fuga la doctor.

31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Multumim mult Feli pt vesti si sper din tot sufletul ca Monica si sotul sa reuseasca sa treaca cu bine si fara sechele peste tragedia ce i-a napastuit. Daca e la Caritas imi e groaza numai sa ma gandesc fiindca acolo m-am nascut si eu si era sa mor la nastere.

Imi pare rau ca nu pot sa o vizitez din cauza ca sunt consemnata la pat dar daca ajungi transmite-i condoleante si tot binele din lume din partea mea, te rog.

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

feli eu as merge. Ti-a dat toate amanuntele unde si cand o gasim?

Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput