Mamici de sept-oct 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Buna seara!
Pentru ca de la momentul nasterii nu mai stim nimic de Claudinna, am indraznit sa o abordez sa o intreb daca e totul in ordine cu bebelusul ei.
Sunt inca in spital, ii tot amana cu externarea ba pentru ca are mamica febra, ba are bebelusul . Bebe Florin Razvan s-a nascut cu un tonus foarte bun, cu o mare pofta de mancare si foarte vioi, desi Claudinna nu are deloc lapte , dar la cateva zile ea a inceput sa faca febra si apoi si bebe.
Bebe a pierdut foarte mult din tonusul initial, acum doarme mai tot timpul, nici sa manance aproape nu il poate trezi .
Doctorii nu stiu de la ce, nu prea comunica cu ea, asistentele sunt in cel mai bun caz ignorante total. De azi l-au pus pe perfuzii si cu antibiotice, poate ca e vreo infectie contactata intr-o jale de spital si va trece rapid, sa poata pleca de acolo in cuibusorul pe care i l-a pregatit.
O sa mai vorbesc cu ea zilele urmatoare, cred ca e destul de plictisitor in spital sa tot astepti sa se intample ceva bun, cred ca si ea are nevoie de noi ...

Multa sanatate Claudinna si bebe Florin Razvan!

35+ AMR 34 zile!!

Peter Pan

Claudinna multa sanatate pt tine si bebe Florin, sper sa nu fie nimic grav si sa mergeti acasa cat mai repede!

Nerantula multumim de vesti

30+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

kid asa cum spunea zambetmic...trebuie sa ne pastram linistite pt bebeii nostrii, este greu in astfel de clipe, mie una de cand am citit imi vine sa plang intr-una, dar trebuie sa ne tinem tari si sa nu ne otravim mintea cu tot felul de ganduri negative....
sper sa nu mi-o ia nimeni in nume de rau dar va rog mult aveti grija de voi si de bebii mici, nu faceti nopti albe din cauza gandurilor negre ca nu vreau sa mai aud si de alte tragedii

babytza ma bucur mult ca te simti mai bine, ai grija mami frumos de tine si de bebe

30+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Nerantula. Tinem pumnii sa fie totul bine cu bb Florin si Claudinna.

Fetelor, incerc si eu sa dorm desi am plans toata seara. Asa e, trebuie sa incercam sa ne pastram linistea dar e destul de greu in astfel de situatii. Sa dea Dumnezeu sa nu mai auzim de alte tragedii. Pup toate mamicile si puisorii

Si sunt cu sufletul alaturi de Monica.

Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+

AMR 4 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Nerantula, transmite un gand bun din partea mea Claudinnei si bbului ei, a fost f. frumos din partea ta sa te interesezi de ea cum ii merge

Urez o noapte linistita tuturor

Cristina

le bébé 34w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata burtici

Valentina 34 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

De ieri sunt intr-o faza de 'negare'.Imi doresc din tot sufletul sa fie o greseala, o neintelegere.
Nu am scris nimic pentru ca nu imi gasesc cuvintele.Ma bucur mult totusi ca a facut-o Zambetmic si are dreptate!
Nu stiu cum sa reactionez la astfel de vesti si asta nu e o chestie care se invata.Sper doar sa fie bine, cat se poate de bine in aceste conditii, in continuare.

Monica, ca ne pare rau e infim spus.Sunt sigura ca toate simtim strangere de inima dupa ce am citit ce am citit si ca nici macar o persoana aflata in alta pozitie decat a noastra nu ar putea ramane imuna la asa ceva.Suntem alaturi de tine chiar daca doar virtual deocamdata si mereu vei gasi aici un gand bun!

Si eu simt ca parca nu mai e o odisee norocoasa...

34+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza

Babytza cum te mai simti?

Poate azi avem vesti si de la Monica cat si despre celelalte mamici

33+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Angelynna ma simt mai bine dar tot ma mai doare burtica si am mai avut contractii. Mici, in timpul noptii. Sper sa nu mai am surprize macar o sapt-doua...

Valentina 34 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

neata gravidute,

ati aflat careva vesti de la Monica? am stat toata noaptea cu gndul la ea.

Babytza, sper ca esti mai bine astazi, si nu te impacienta pt 2 fiole de gynipral, eu am avut tratament cu 4 fiole odata cat am stat in spital fiindca erau contractiile prea dese si prea puternice. E adevarat ca incepeam sa tremur instant dar mi-au facut bine si asta e tot ce conteaza.

Claudinna sper sa auzim numai vesti bune despre tine si puiul tau. Sanatate multa.

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Angelynna ma simt mai bine dar tot ma mai doare burtica si am mai avut contractii. Mici, in timpul noptii. Sper sa nu mai am surprize macar o sapt-doua...

Valentina 34 + David

poze

Vreau sa cred, ca DD ne va ajuta si vom duce la bun sfarsit sarcina

33+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput