Mamici de sept-oct 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Mie mi-au pus doua fiole de gynipral in perfuzie...a fost puternic. Inca mai sunt putin stravezie... Dar nu asta conteaza. Important e ca suntem bine.

Valentina 33 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Ai dreptate... cel mai bun lucru e sa fiti voi doi bine! Dar ai avut contractii puternice de au pus doua fiole in perfuzie.... scuza-ma dar nu am citit mult in urma sa stiu mai multe delatlii - am inteles ca esti la spital cu contractii!

Si eu sunt pe gynipral nospa si scobutil ... dar acasa... colul mi-a fost putin sectionat de firul de la serclaj datorita contractiilor... speram sa mai rezistam inca vreo 3-4 saptamani!

Nally si Sebastian (14.04.2004) - cu 33 s - D.P.N 6 Oct. 2008
Dambusteii scumpi!

Poze cu Sebi!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Simodina, ai dreptate ca trebuie sa afle ce are, o sa ii spun cand mai vorbesc cu ea. Problema e ca la nastere si putin dupa aceea totul era ok, febra si somnolenta lui bebe au aparut ulterior. Am inteles ca azi i-au luat o proba de urina pentru analize, poate maine, luni, vor afla mai multe. Din cate am inteles nu cred ca i s-ar ascunde ceva ci, mai degraba, nimeni nu-si da interesul .

35+ AMR 34 zile!!

Peter Pan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nally au fost puternice, asa este. Eu am contractii din luna a 5 a. Am luat la greu gynipral. Dar azi au fost chiar nasoale contractiile... Eu chiar am crezut ca azi il vad pe bebe, dar totusi e bine sa mai stea in burtica. Sa dea Dumnezeu sa fie bine, de venit pe lume sa vina cand vrea el ! Eu o sa ma rabdare pana facem cunostinta.

Valentina 33 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Noapte buna, fetelor! Eu ma retrag la tv si sper sa adorm, maine iar ma duc la lucru, oricum cred ca am ramas fara cuvinte.

36+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Va pup pe toate si vorbim maine.

Valentina 33 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Simodina, ai dreptate ca trebuie sa afle ce are, o sa ii spun cand mai vorbesc cu ea. Problema e ca la nastere si putin dupa aceea totul era ok, febra si somnolenta lui bebe au aparut ulterior. Am inteles ca azi i-au luat o proba de urina pentru analize, poate maine, luni, vor afla mai multe. Din cate am inteles nu cred ca i s-ar ascunde ceva ci, mai degraba, nimeni nu-si da interesul .

35+ AMR 34 zile!!

Peter Pan

Poate ii spui ca daca simte ca nu o baga nimeni in seama sa incerce sa "i scuture putin" daca nu ea sotul sau o ruda mai apropiata. Poate asa vor avea o reactie cat de cat.

Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Claudinna multa sanatate si tie si bebelusului tau, da Doamne sa fie doar ceva trecator si sa va reveniti amandoi si totul sa fie bine.

V-am tot citit cu sufletul la gura asteptand inca o veste de la Monica.

Va pup pe toate si o sa intru maine din nou ca nu-mi iese din minte, jumatate din mine parca nu accepta ca se poate intampla asa ceva .

33+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Monica probabil treci prin clipe groaznice si nu te ajutam foarte mult cu vorbele noastre dar sa stii ca suntem alaturi de tine, si sper din tot sufletul DD sa iti dea putere sa mergi mai departe.

30+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

julax pt baietelul tau,sa creasca mare, sanatos si voinic!
Alexa felicitari pt bebe cel voinic si pt primul 10 din viata lui! refacere rapida!te astept cu detalii despre cum ai trecut de la ceza la nastere normala!
andy.g ma bucur sa aud vesti bun de la tine,ai un baietel tare frumos, sa-ti traiasca!

stie cineva la ce spital se afla Monica?a primit cineva vre-un raspuns ceva de la ea?

30+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Monica parca zicea ca naste la Caritas...dupa calculele mele ar fi fost in 37 de saptamani implinite sau aproape implinite. Offf, ce ar putea merge rau la varsta asta de sarcina? Ce anume s-a intamplat de s-a ajuns la tragedia asta? Nu cred ca voi inchide un ochi la noapte! Ma rog la Dumnezeu sa o intareasca pe Monica si pe "injinerul" ei, sa le dea sanatate si putere sa astepte din nou un bebe...si pentru noi, toate, copilasi sanatosi si fara probleme...

bb2

Mergi la inceput