Mamici de sept-oct 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nally

Babytza ma bucur sa citesc ca esti bine... stai la pat in continuare... gynipralul mie imi da ameteli ... dar cel pe perfuzie am inteles ca nu e chiar atat de agresiv...

Nally si Sebastian [/purple](14.04.2004) - cu 33 s - D.P.N 6 Oct. 2008
Dambusteii scumpi!

Poze cu Sebi! [/b] [/font=Comic Sans MS]

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mie mi-au pus doua fiole de gynipral in perfuzie...a fost puternic. Inca mai sunt putin stravezie... Dar nu asta conteaza. Important e ca suntem bine.

Valentina 33 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Claudinna, sper sa veniti curand acasa sanatosi amandoi si fericiti!
Babytza, ma bucur ca n-ai ramas internata in spital.Felicitari pt colul inchis...asa sa stea pana la 38s!

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Sunt muta in fata nenorocirii care a lovit-o pe Monica. Nu reusesc sa gasesc cuvinte potrivite. Doamne, cat imi pare de rau!

34+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Simodina, poate orice spital din Bucuresti ar fi fost mai bun decat cel la care este Claudinna in Craiova .. din pacate e prea departe de aici.
E cu mama ei in rezerva, dar banuiala mea e ca nu numai ignoranta e acolo din partea personalului, dar si incompetenta .

35+ AMR 34 zile!!

Peter Pan

Mergi la inceput

Vreau sa o felicit si eu pe Alexa M pentru bebelache marisor si sanatos! Sa va aduca numai bucurii, mamico, iar tie, refacere rapida si laptic mult, mult.

Fetelor, care aveti nr. Claudinnei, trimiteti-mi-l si mie intr-un PM. Eu sunt din Craiova, si as vrea sa vad daca o pot ajuta cu ceva, daca are nevoie de ceva.

Va pup!

34+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

babytza esti consemnata la pat?

Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Codruta27

Fetelor, care aveti nr. Claudinnei, trimiteti-mi-l si mie intr-un PM. Eu sunt din Craiova, si as vrea sa vad daca o pot ajuta cu ceva, daca are nevoie de ceva.

Va pup!

34+ Vlad
Bebe mic

Codruta, ti l-am transmis. Eu l-am luat de pe mailul comun.

35+ AMR 34 zile!!

Peter Pan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Citat:
citat din mesajul lui Codruta27

Va pup!

34+ Vlad
Bebe mic

Codruta, ti l-am transmis. Eu l-am luat de pe mailul comun.

35+ AMR 34 zile!!

Peter Pan

Multumesc mult! Iau maine legatura cu ea!

34+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

babytza esti consemnata la pat?

Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)

Nu sunt, dar o sa stau cat mai mult posibil....

Valentina 33 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Simodina, poate orice spital din Bucuresti ar fi fost mai bun decat cel la care este Claudinna in Craiova .. din pacate e prea departe de aici.
E cu mama ei in rezerva, dar banuiala mea e ca nu numai ignoranta e acolo din partea personalului, dar si incompetenta .

35+ AMR 34 zile!!

Peter Pan

Cu atat mai mult atunci tre' sa afle ce are. Poate nu e nika grav dar tre' sa-i fi facut analize la nastere ( bebe+mama) si ar trebui sa aiba rezultatul pana acum ( in max 5 zile sunt gata cu tot cu antibiograma eventuala). Tre' sa stie si ea rezultatul analizelor.

Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+

AMR 4 ZILE!!!

Mergi la inceput