Mamici de sept-oct 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 6
angelynna82 spune:
Nerantula transmite-i Claudinnei multa sanatate pt ea si bb, suntem alaturi de ea. 
33+
posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
alexa si mami spune:
nerantula, multumim de vestile de la claudina. transimite-i din partea noastra multe imbratisari si sa vina sanatosi acasa.
alexa si
mami
Nally spune:
Sincere condoleante Monica! Nu am cuvinte de alinare... Ma rog pentru sufletul de ingeras Andrei, si pentru voi parintii sa va dea DD putere sa treceti peste aceasta suferinta!

Pe de alta parte vreau sa felicit proaspetele mamici - sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi, mancaciosi si jucausi
. Refacere usoara si multa sanatate tuturor va doresc! 
Doream sa scriu mai multe... dar acum...sincer nu imi gasesc cuvintele...
Nally
si
Sebastian (14.04.2004) -
cu 
33 s - D.P.N 6 Oct. 2008
Dambusteii scumpi!
Poze cu Sebi! 
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!* ![]()
maria2004 spune:
Offf...se pare ca a fost o zi tare grea pentru odiseea noastra.Acum aflam si de la Claudinna si bebe Razvan ca nu sunt tocmai in regula. Multa sanatate si sa veniti sanatosi acasa!!
Cred ca si eu ma retrag la somn, maine de dimineata trebuie sa ma prezint si eu la medic.
Pup toate fetele si va doresc noapte usoara!!!
+36
+puiutul Maria (23.12.2004)
babytza spune:
Claudinna multa sanatate tie si puiutului tau !!!! Va asteptam cu bine acasa.
La ce spital a nascut ea ?
Valentina
33 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
alexa si mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Claudinna multa sanatate tie si puiutului tau !!!! Va asteptam cu bine acasa. La ce spital a nascut ea ? Valentina 33 + DavidAsa creste gandacelul nostru poze |
in craiova a nascut.
alexa si
mami
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Claudinna multa sanatate tie si puiutului tau !!!! Va asteptam cu bine acasa. La ce spital a nascut ea ? Valentina 33 + DavidAsa creste gandacelul nostru poze |
Ea e din Caracal,dar a nascut la Craiova ... operatia nu a fost usoara, a durat cam o ora jumatate, tensiunea ii crescuse la 17 in timpul operatiei.
35+
AMR 34 zile!! 
Peter Pan
Nally spune:
Multa sanatate Claudinna!
Si lui bb Razvan la fel... sper sa ajungeti acasica la voi cat de curand!
Babytza
ma bucur sa citesc ca esti bine... stai la pat in continuare... gynipralul mie imi da ameteli ... dar cel pe perfuzie am inteles ca nu e chiar atat de agresiv...
Nally
si
Sebastian (14.04.2004) -
cu 
33 s - D.P.N 6 Oct. 2008
Dambusteii scumpi!
Poze cu Sebi! 
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!* ![]()
Muuh spune:
Claudinna
pentru tine si Florin Razvan sa va dea mai repede drumul acasa si sa scapati de febra sacaietoare.
Miruna
37+ si Alexei (13.07.2006)
simodina spune:
Nerantula te rog transmite-i claudinnei sa nu accepte situatia si sa insiste sa afle ce are copilul ei, mai ales daca nu e la Giulesti sau Polizu. Ai idee la ce spital este? Daca ea nu are tupeu atunci sa cheme sotul, mama sau tata dar cineva care sa nu plece de acolo fara un raspuns!
LE. Acum am vazut ca-i la Craiova, habar n-am ce sectie de neonato au astia dar eu de la cineva de la neonato stiu ca atunci cand nu ti se dau raspunsuri trebuie neaparat sa cauti sa le primesti chiar daca darami spitalul! Paza buna trece primejdia rea.
Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+
AMR 4 ZILE!!!