Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Monica felicitari! Sanatate puiutului!

Madalina felicitari pt bebe Alexandru! Sa fiti sanatosi!

Denisa eu cred ca tu nasti foarte curand. De altfel, nimic de mirare, ca doar ai depasit termenul!

Ooof Siby, imi pare rau! Cum e viata asta...tu ai prea mult si te chinui cu durere iar eu nu am suficient si nu pot sa-l cresc nicicum. Ehhh...Sanatate multa, iubita!

Exista vreun puseu si la 10 sapt?:)

Ce putin mai e si se termina luna august si o data cu ea si odiseea noastra...

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

OANA,VIO eu am pierdut dopul de o saptamana si doua zile si tot nimic inca,dar macar eu merg maine la dr pt inducere si daca nici asa nu iese imi face cezariana.Dar totusi parca era mai bine sa nu stiu exact momentul cand,acuma am niste emotii nu mai sunt in stare de nimic.
SERENITY eu am contractii si dureri in fiecare zi si tot nimic.
Merg sa-mi gasesc ceva ocupatie,poate mai trec emotiiile.Astept musafiri in seara asta de ziua sotului si am vb si cu un preot sa vina sa sfinteasca apartamentul ca noi de cand l-am cumparat nu l-am sfintit si nu voiam sa-l ducem pe bebe in casa nesfintita.O sa intru diseara daca reusesc.

Ioana38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salut fetele. Filip al meu e foarte incapatanat cu mancarea. De 2 zile iar papa aiurea. cate 60-80 si apoi cade lemn si nu-l mai poti trezi, apoi la masa urmatoare papa cate 140 si da afara. Nush ce-i cu el. Puseu nu crek e ca ar terbui sa pape des si sa nu prea doarma, ori la noi e invers.
Si ma doare un san de numa, nu e rosu, n-am febra. E tare doar cand e plin, daca il golesc nu se simt noduri. Am pus varza poate trece.
Ruxi ce-ai? Cum sa nu papi fructe? Io pap de toate, pepene, struguri, mere, piersici etc. E adevarat ca il mai doare burtik dar sunt reprize scurte si oricum la cum papa el ca haplea si inghite aer nu ma mira. Doar la porumb am renuntat ca a facut urat rau, am papat de 3 ori si mi s-a chinuit toata noaptea.

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Am o frica de imi vine sa ma urc pe pereti am incercat sa-mi cronometrez durerile alea si apar cam la 7 minute...mai mult sau mai putin...dar dupa ce am numarat vro 7 dureri au incetat si m-a luat oleaca somnu..daca nu am dormit deloc toata noaptea,m-am invartit k titirezu pe toate partile de durere...si offf..ce dor imi e sa mai dorm pe burtaaa....cu mainile sub pernaaaa...
Sper sa mai rezist pana maine cand vine doftora din concediu si ma duc la control...
Si da...tot singura..saracuta de mine sper sa gasesc si eu pe cineva sa-l pacales sa ramana la mine diseara...k deja mi-e frica sa mai stau singura...si pe "Fat-Frumos" nu pot sa ma bazez...asa k...tre sa ma descurc solita!
Pup dulce la fetite

Denisa 41+ bb Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

VIO uite asa...intr-o pauza de tzitzi si de schimbat...mai trag un vers! da de unde afli tu cine a mai nascut si cine nu? ca am vazut si alti 2 pepenasi adaugati pe lista, da niciun anunt, nimic.Deci acum pt FIQUELLErebuie sa gasim niste rime...

BUJOpai de asta eram si io revoltata...cum fara fructe? "ginecologista" mea, inainte de externare mi- a zis sa mananc de toate. da vezi ca pediatra asta m-a debusolat de tot.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

pentru FIQUELLE:

VIO face sapaturi
si gaseste noi figuri.

FIQUELLE cica a nascut
de pe 4. N-am stiut.

Am vazut ca a postat
peste tot.A intrebat
multe lucruri cu folos.

Inca mic, dar e vanjos
ALEXANDRU n-are teama.

Nascut prin cezariana
este foarte fericit.
Ii uram "Bine-ai venit!"

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Mobriq, felicitari....bun venit pentru theodor...si noi am fost cu antibiotice dar a trecut...sa veniti sanatosi acasa...

ina c ma bucur ca ai renuntat la formula.nu descuraja, rabdare multa si va fii bine...si bb la san de cate ori vrea, si din jumate in jumate de ora

ankuleeee, ati reveniiit...ce bineeeeeeeeeee

sun am vrut sa-ti spun ceva dar am uitat

cris, ma duc sa ma uit pe prima pagina

diana, ba vrem nasi...te bagi...dar sa o intrebam si pe danangie, hehehe...
fetelor, sa vedeti ce minunatii ies din mainile Dianei...wooow...niste grozavii, eu am ramas impresionata.si de croseteuri, si de marturiile de botez, si de tablouri din flori presate ...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

am probleme cu netul si nu pot tine pasul cu voi

multumim pt aprecierile la adresa mariei, o sa incerc sa mai pun poze

ana distractie placuta la botez!

FELICITARI CATILIN SI MOBRIQ!

bafta multa gravidutelor care au ramas!

M.A. ANDREEA MARIA (15.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Salutam si noi fetele,
NU stiu voi cum reusiti sa scrieti dar eu pur si simplu simt ca nu-mi ajunge timpul,si in plus am momente cand sunt asa de obosita parca m-a batut cineva ,mai ales de vineri incoace de cand a plecat mama mea de la noi.
Felicitari si din partea mea noilor mamici,"La multi ani" bebeilor si nasteri usoare gravidutelor care au mai ramas.
Am vrut sa intreb fetele ,copilasii vostri dau lapticul afara des?La noi asa se intampla daca nu ragaim ,ne apuca sughitul cand ne schimbam si tot atunci dam laptic afara.Nu-mi amintesc la Bogdan sa fi fost asa.
Dana81 cum va descurcati"?Sper ca sunteti ok.
Incerc sa mai pun in seara asta cateva poze cu grasuna care in 10 zile a luat vreo 800 g.
Fug ca sughite:)

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Cristina, multumim mult! De crescut am crescut doar in greutate, suntem in grafic, intr-o luna am pus 900 gr, in schimb in cm am crescut doar un cm. Insa dr. pediatra a zis ca poate au gresit masuratorile in spital la nastere, poate n-a avut chiar 51 cm. Acum avem abia 52. Cred ca suntem printre piticutii odiseei. Voi cand mai puneti poze?
Nati, vazut pozele, Doamne cat de scump e Matei, ce-a mai crescut si ce bine-i sta in costumasul alb!
Vicky, Maya e o dulce cu freza ei!!!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput