Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 2
violeta29 spune:
Salutare!
CATILIN, MOBRIQ, FELICITARI, SA VA TRAIASCA BEBELUSII, SA VA BUCURATI DE EI SI SA VA ADUCA MULTE BUCURII!
Eu tot nici un semn, vad ca Oanasm si Serenity au inceput sa piarda din dop ,eu nimic, nici macar o contractie amarata acolo...Pe de alta parte decat sa nasc astazi si sa ajung pe mana cine stie carui doctor, mai bine astept pina miercuri si nasc cu dr meu, cel putin stiu ca sunt pe maini bune!Si poate s-o declansa si travaliul singur atunci ,sa nu mai fie nevoie sa-mi provoace nasterea, dar acuma, nah, cum o vrea dumnezeu, eu sunt optimista si sunt convinsa ca o a fie bine.
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
39+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 3 zile

violeta29 spune:
ALE, sunt socata de ceea ce i s-a intamplat surorii tale, doamne ce doctori, macelari nu alta
sper sa se faca bine si sa iasa din starea de depresie.
ANA, distractie placuta la botez, te asteptam cu poze.
SERENITY, curaj, cred ca se apropie in sfarsit momentul.
DIARUX, ma uimesti, faine poezici, nu stiu cand reusesti sa mai si compui!
cea mai fericita
39+ cu
Alexandra Valentina
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 3 zile

mariana_1976 spune:
Felicitari maxime Monica! Sa fiti mereu o familie fericita!

Nici nu pot sa-ti spun ce bine imi pare ca ai putut naste vaginal dupa cezariana. Pentru mine aceasta reusita a insemnat foarte mult...
Sper ca analizele bebelusui sa fie okay si sa-l luati cit mai curind acasa...
Anaxena, sa aveti o zi de botez asa cum o sperati ! Multe 

pentru Mariuca voastra!
Serenity, eu am impresia ca tu ai semne de nastere... Cit despre "Fat-Frumos", poate isi va da seama mai devreme sau mai tirziu ce pierde...Daca nu, sa fiti voi sanatosi, ca uneori e mai bine fara...(ah, tot uit sa-ti zic: chiar daca nu sunteti casatoriti, daca il intereseaza cu adevarat copilul, poate cere test de paternitate ca sa dovedeasca ca e al lui...Aici cel putin nu se poate refuza acest test...daca a fost cerut pe cale juridica.)
Ale, eu am citit doar despre cazuri in care s-a intimplat asa la nasterea vaginala, din cauza rupturii, nu a epiziotomiei facute gresit...Si la cezariana am citit de cazuri de incizie a vezicii urinare din greseala...
Pe Dc am observat ca doctorita Bucur a mai avut niste probleme...
In fine, important este sa se rezolve si chiar daca nu alapteaza, sa o ajutati se apropie de bebelus, chiar daca pentru moment atit fizic cit si psihic este dificil. Daca puteti si ea accepta, incercati sa o ajutati pina isi mai revine cel putin psihic, este extrem de important...
Annababy, si eu votez cu sacul de dormit, desi sotul meu si soacra sustin ca el era tipul de bebelus si copilas care mereu avea nevoie sa-si puna cearsaful in cap inainte sa adoarma, altfel nu putea...
El mereu imi zice ca printr-un cearsaf de bumbac subtire bebe tot poate respira, dar eu sunt cu paranoia...
Mada, ce hirtii in plus ce-au mai cerut englezii aia pentru alocatie? Aici daca unul dintre parinti este asigurat si familia lui (sotie, copii) are dreptul la beneficii, indiferent cetateni EU sau nu.
Chuny spune:
Serenity, vad ca ai depasit deja termenul. De ce nu mergi la spital la un control ? Si sa te supravegheze. Mai esti singura acasa ? Si eu cred ca astea sunt semnele prevestitoare nasterii, momentul e foarte aproape.
Eu va citesc, dar sunt cu sanii varza. Mi s-a blocat si celalalt san si am desfundat tot cu acul pt ca sunt singura acasa si nu am cum sa merg la medic. Sotul e plecat de ieri la pescuit si inca nu s-a intors.
Nu inteleg de ce mi-a crescut productia de lapte, ca Anna nu vrea sa bea prea mult.
Mobriq si Catilin, felicitari pt pepenasi !!!
Si eu votez pt sacul de dormit. Si fara nicio perna. Nu vad de ce am alege un stres inutil ... sa controlom de nu stiu cate ori pe noapte daca bebe nu are patura sau perna pe fata. In salul de dormit le e bine si cald.
Mai vin!
Sibylle
Nasterea ariciului junior VLADIMIR
Cum a intrat Anna in viata mea ANNA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
violeta29 spune:
Eu de plictiseala, m-am apucat iarasi e facut sapaturi printre gravidutele din listuta si uite asa am descoperit ca FIQUELLE, a nascut pe 4.08.2008 ora 14.15 un baietel, Alexandru Nicolas, prin operatie de cezariana, 3,200 kg, 51 cm, apgar9.
Felicitari mamico, desi cam tarziu, si poate mai treci pe la noi!
cea mai fericita
39+ cu
Alexandra Valentina
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 3 zile

Gini75 spune:
Catilin, Mobriq, felicitari, sa va traiasca puiutii!
Boti, Sun, multumesc pentru informatii. Sun, nu vreau sa te deranjez, o sa sun eu maine dimineata la mai multe farmacii. Am intrebat la Dona de langa mine si zicea ca nu mai e in depozite Infarixu.
ankalaura spune:
Salut fetele
Ne-am intors si noi de doua zile, dar vestea despre Darius m-a pocnit in moalele capului si nu mi-am mai revenit nici acum. Nu am fost in stare sa mai leg nici un cuvant. O sa incerc sa exprim ceva la subiectul dedicat.
Acum, am citit si despre sora lui ALE si m-au apucat iar fiorii... De ce trebuie sa fie atata incompetenta in tara asta???
Nu este posibil asa ceva, nu se poate admite!!!
ALE - am vazut ca deja au pus fetele destule sfaturi. Daca tu crezi ca va fi nevoie de consiliere si nu veti sti incotro, te pot pune eu in legatura cu un terapeut specializat in probleme pre si post natale. Mult succes si refacere grabnica surorii tale.
Vineri seara am reusit sa citesc tot din urma.
DANANGIE - 3 nepoti ai mei sunt in Spania si 3 in Germania. Ca fapt divers... cea care imi punea intrebarile e cea mai "exotica"... sa zicem... maica-sa romanca, taica-su italian (din Sardinia), s-a nascut in Germania si acum traieste in Spania...
BOTI - cum zici ca il cheama pe dr ORL? Ursu-cum? Si asta mica a mea fornaie ca un urs...
DANA81/ARIADNABR?DIARUX - eu nu sunt asa convinsa ca anumite alimente cauzeaza colicii la copii, ci, mai degraba, as crede ca anumite mamici sunt mai sensibile la anumite alimente sau ca anumiti sugarei au sensibilitati, la randul lor... Eu mananc absolut orice, de la porumb fiert la ceapa si usturoi si fie-mea a avut numai doua mici episoade de colicei, care nu e clar daca au fost chiar episoade de colici sau ceva suprapus pe puseele de crestere... De o luna nu ii mai dau nimic anticolici si nu i-am dar nici o picatura de ceai pana acum. Cand am venit din maternitate am luat o sticluta de Espumisan din care ii dadeam regulat, apoi am luat-o pe a doua dar abia am inceput-o si asa e si acum. La fel fructe... mananc tot ce exista la tarabe. Plus compoturi, gem, miere, lapte zilnic.... Adica de toate.
Cat despre parerile astea cu "trece pana la X luni, nu va speriati"...
NATI, si mie mi-a zis pediaturl, la Eliza, ca "trece pana la 4 luni" si nici pana azi nu am scapat... In fine, atopia asta se manifesta diferit, sau poate ca la voi nici nu e atopie, asa ca faci foarte bine sa mai ceri pareri. Hidrateaza bine de tot cat e aspru obrajelul. Ai o adresa de mail? Sa iti trimit niste poze cu obrajeii Elizei de cand avea cateva saptamani... asa cum zici tu, rosiatic, aspru....
Cel mai nasol e ca se intinde din cand in cand... Acum doua luni, Eliza avea pe genunchi, pe fundulet, pe barbie, putin pe frunte....
Anca mami de Eliza si Erika
ankalaura spune:
INA_C - despre care lapte praf zici? De la Eliza sau de la Erika?
Erikai i-am dat ceva ceva, in cateva zile cand nu mai facea "fantana" din dotare fatza. N-a avut nici o problema sa treaca de la san la bibe si invers, de la lapte de-al meu la praf si invers... Acum suntem integral calare pe san. Cred ca are oareshce importanta faptul ca eu sunt extrem de relaxata cu copilul asta... cum se intampla adesea la al doilea. Sau este ea mai "zen"... dar nu pot spune ca are manifestari din astea... de ex, sa se faca puturoasa de la bibe si sa nu mai traga din san. Deocamdata, cum o pun asa sta, ce ii dau si cat ii dau, aia mananca... si tot asa...
La Eliza... nu m-am fixat, de ex, pe o singura marca, sau pe introducerea treptata... nici nu avem timp, nici nu stiam bine,... i-am dat si Bebelac si Nan si Humana, de care nimeream... De alaptat, am alaptat-o doar vreo 2-3 luni, si alea mixate cu formula, plus diversificare, ca asa mi-a zis pediatrul. La un an a trecut la lapte de vaca fara sa comenteze.... Atata doar ca nu mai bea lapte cu canita. Mai precis, bea numai daca are si niscaiva Nesquick in el...
DENISA - eu cre' ca nasti... ![]()
Ma duc sa ma mai invart prin casa... de vineri, de bine ce am venit, suntem si singure, ca sotul meu e la un training cu firma... Am dormit iepureste, singura, cu fetele in casa...
Felicitari Mobriqului si Catalinei! Refacere rapida si sa va fie beblicii sanatosi si mancaciosi!
Anca mami de Eliza si Erika
oanasm spune:
catilin, mobriq si fiquelle felicitari pt puiuti! sa le dea Dumnezeu sanatate, sa fie papaciosi si cuminti!
vio pai mie sapt trecuta, duminica mi-a cazut o leac de dop...si de atunci as zice ca tot mai pierd un pic un pic... da' a trecut saptamana si io tot 2 in 1
..eh..nu-i bai, sanatosi sa fie puiutii nostri dragi...ca de dus..mai ducem noi burta cu drag!
pupici la toata gasca!
Oana
39+ cu

o noua viata
filmuletz bb
Caprioara spune:
Monica, sa-ti traiasca bb Theodor
! Sa fie sanatos si papacios!
Diana Mirela, am alte vesti de la sora mea. Cica nu le da drumul acasa si maine ii face fetii endoscopie. Doctorita i-a mai spus doar ca analizele sunt gata, dar nu i-a zis nimic de cum au iesit, si apoi a plecat brusc. Ea a crezut ca se intoarce sa-i spuna ce si cum, dar nu a mai aparut si apoi cand a intrebat asistenta a aflat ca plecase de tot pe azi
. Numai la noi se poate mai asa ceva, sa-ti zica ca ai rezultatele si sa nu-ti spuna care sunt acestea...
Denisa, si eu zic ca o sa nasti
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)