Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 4
MissJJ spune:
Atb multumim mult pt urari si complimente.
Anamaria distractie placuta azi si multi pupici Mariei din partea noastra.
Ileanna mai da ce peripetii ati avut si voi.
Si eu m-am gandit sa chem pe cineva sa ma mai ajute la curatenie/calcat da eu is mereu nemultumita la curatenie ca toate trebuie facute dupa standardele mele si decat sa ma enervez cu cineva care nu face cum imi place mai bine nu, sau mai rau eu sa ii zic sa faca intr-un fel si ea cand eu nu-s acolo langa ea sa faca altfel. Na fiecare cu piticii lui, eu am cam multi.
Irda multi pupici la gagici de la alte trei gagici.![]()

Ale uff multa sanatate si refacere rapida surorii tale. Acuma are nevoie de f multa sustinere din parte familiei.
Caprioara sper sa nu fie nimic grav cu nepotica. Multa sanatate.
Iar tre sa fug.
Mami de printese
Ari si
Ami
dia_filipas spune:
Salut si de la mine fetele!
Am revenit dupa o lipsa de 3 capitole, pe care cu greu le-am recuperat, dar vestea despre Camelia m-a daramat, in plus nai am trecut si trecem pintr-o perioada ciudata...si nu am timp si nervi de nimic...
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI TURTURICA, NINAG, CARMENELA, CATILIN SI MOBRIQ !! BUN VENIT PEPENASILOR! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!
Nu stiu cum se face ca matza mea face fitze la san seara...o data urla ca din gura de sarpe cand o pui si il scuipa iar dupa cateva minute de plimbat il accepta, sau nu-l accepta deloc desi se manifesta ca si cum i=ar fi foame, iar mie mi se pare ca lapte am, ca iasa cu jet...nu o inteleg deloc! Nu stiu ce vrea de fapt! Si tre sa spun ca dupa ce o iau de la san p;langand isteric, o pun pe umar si tace brusc, si sta asa cuminte, si chiar doarme...dar nu o pot misca ca iar urla. Si mai nou, dupa masa de noapte nu mai adoarme vreo 2 ore, timp in care vea doar plimbata...si e mai mereu maraita si plange isteric..sa fie oare puseul de 6 sapt. pe care le implinim marti?
si apropo de savarina...sper sa nu va oripilez, dar la mine in interior is ravagii...e cam unflat si parca peretii vaginului is cazuti la "iesire" si colul la fel, sta sa iasa...oare o sa-si mai revina??
Si inca o chestiune "delicata": eu la patru saptamani am scapat la
si prima data m-a durut destul de tare, ce ma ingrijoreaza e ca si a doua oara m-a durut...dupa care am intrerupt si am reluat la 5 sapt, cand iar m-a durut si a fost incomod. Intrebarea mea e: de cate ori e normal sa ma doara?? Sper ca nu raman cu sechele...
Imi pare rau ca nu am timp sa raspund la fiecare...am citit tot, dar Miruna e foare "needy" si demanding...nu ma scuteste decat cat sa apuc sa merg la baie si sa mananc...Sa nu va spun ca i-am luat bouncer care se leagana si canta automat da' nu sta in el decat maxim 20 de minute...
In rest crestem, la 1 luna are 4 kg (cu 1 mai mult ca la nastere) si 54 cm, tot cu 1 mai mult. E o grasuta si incepe sa scoata tot felul de sunete noi, si sa zambeasca...e dulce, chiar daca plange atata!
Gata, fug ca iar plange!
la toate fetele!!
Nasteri usoare celor care urmeaza! 
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
violeta29 spune:
ANDREY2008, deci maine e ziua cea mare, tinem pumnii sa fie bine si sa nu fie nevoie de cezariana!Uite o agitata de la mine
OANASM,noi o sa ramanem si la scutecele in coada listutei
, dar nu-i nimic, sanatosi sa fie ca asta-i cel mai important.
SERENITY, tin pumnii si pentru tine si daca se indesesc contractiile nu mai stai fugi la spital!
DIARUX, ma facusi si io mama omida
. De fapt am fost doar curioasa sa vad de ce a ramas o ditamai listuta de gravidute in urma si m-am apucat sa fac sapaturi .
DIA , bine ai revenit!
ANKALAURA, bine ati revenit si voi, cum a fost la Constanta?
SUN, si eu ma gandeam zilele astea ca se termina cu odiseea si m-a cuprins asa o melancolie de mi-au dat lacrimile!Dar cine stie...peste un an doi poate ne vom intalni la o alta odisee la fel de frumoasa ca cea de acum!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
39+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 3 zile

Caprioara spune:
Ankuleeee, bine ati revenit, mai!
Deci, pentru cine scoatem agitatele for tomorow?

Denisa? Ca pentru Andrey2008 e clar, ii uram nastere usoara!
Dia, sunteti pe puseu, ca si noi. M-a supt fata azi de m-a rupt, a fost foarte agitata, si nu prea a dormit. Io inca nu am facut treaba aia
, da saptamana viitoare ar fi cazul sa "incerc". Sper sa nu ma doara asa rau.
De azi a revenit si Matei de la Rucar, asa ca o sa-mi fie iar mai greu, cu 2 copchii (saptamana asta cica m-am "odihnit"). Trebe sa ne intram in ritm si sa speram ca o sa fie mai bine. L-am lasat sa o tina un pic in brate si pe picioare pe Ilinca si era asa de mandru
.
Am fugit la treburile de seara.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
diarux spune:
am pus si io pozici noi cu minunea!
si facut si kk intre timp!!! ce mandra sunt! nu mai stiu cine spunea aici recent, dar mare dreptate avea: ne bucuram pt fiecare kk, pt fiecare ragait si pt fiecate zambet!
somn usor si nastere usoara fetelor maine!
pupici
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
dana81 spune:
Seara buna!!!
Ce zi am avut...bebelina numai a scartait a dat laptele afara, asughitat, nu a dormit...pana ce nu a puso tati in pat intre noi doi..si a dormit hoatza, ca si azinoapte dealtfel, bai..cum simt copii astia cand suntem langa ei...a mea vad ca ne prefera pe amandoi langa ea!!!
A inceput sa pape mai mult la san, si eu sunt multumita...asta datorita voua
MINA chiar ma intrebam ce faceti, la noi e binisor, speram sa nu dea colicii peste noi..si se pare ca fetele astea ale noastre sunt vorbite,au venit greu, acusi amandoua scot laptele afara, sughit...poate ajungem odata la Tg mures sa le punem face to face
Pup fetele, si odihneste-te!!!
DENISA si eu zic ca se apropie
ia de aici pt cura!!!

Bai eu mi s cu capu nu am fost sa caut local pt botez, vreau sa-l fac pe 10.10.2008 de ziua lui tati...VIO tu unde ai gasit?
ANAXENA sper ca va distrati de minune la ora asta!!! Sa iasa asa cum ati visat
Ma duc la mandra sa vad daca mai doarme ca tb sa facem baita...mi-e dor sa-i fac baita in baliutza pt ca noi facem asa la tampon steril..din cauza ghipsului nu o pot baga in apa, si mor de ciuda..mai avem 2 sapt si gata...
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
violeta29 spune:
DANA, noi am gasit la restaurant Madona, undeva pe straduta care duce dinspre piata mare spre Trei starchiar langa Lineliv. Ne-a placut foarte mult, meniul e 110 ron fara bautura si fara tort. noi am inchiriat pentru 18 octombrie.
cea mai fericita
39+ cu
Alexandra Valentina
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 3 zile

violeta29 spune:
DANA noi am inchiriat din timp pentru ca eram sigura ca o sa fie inghesuiala mare in perioada aia ca e timpul nuntilor, si deja intrasem in panica ca nu o sa gasim ceea ce vrem.
DIARUX, vazut pozicile, super tare cavalerul tau!
Ma duc si eu la nani, va pup si nastere usoara ptr Andrey2008 si Serenity!
cea mai fericita
39+ cu
Alexandra Valentina
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 3 zile

Serenity90 spune:
Multumesc de incurajari mai curajoaselor...voi ati scapat..sau ma rog, unele din voi!! Bafta multa si durere putina la viitoarele mamici...!!!!!!!!
Dupa ce k sunt vai de mine...pana acu 1 ora am zis k EXPLODEZ de nervi!! sa va zic asa pe scurt...sper sa intelegeti ceva..
Cum stiti, eu sunt singurica acasa, si am zis, k daca tot au aparut semne si la mine, s-o sun pe matusica mea draga sa vina sa stea cu mine, sa-mi tina de urat mai mult, si i-am povestit de durerile mele si de dop si etc...da fata vin sa stau cu tine , plec in juma de ora!...bunnnn...k dupaia sa ma sune alta matusa...si sa-mi faca crize la telefon..k ala nu e dop, k mie mii sa rup apa...k sa plec urgent, da urgent, la camera de garda k io nasc , k puiii mei!! Si 2 ore m-am chinuit sa le explic k frate!!!! nu am mai nascut eu pana acum da naibii!! imi dau si eu seama cand e sa vina sau nu!! mai ales k durerile abia mi-au aparut, nu sunt constante...cateodata am cate 3-4 la dif de 10 min...apoi dupa 2-3 ore inca o durere si etc!! Mii se pare normal k sa am si eu o durere mai ales k am depasit termenu...si eu nu am avut nimic pana acum...in fine!! M-au enervat la culme!! Vb cu mine de parca as fii vro retarda si paralizata!!
Sper k nu v-am plictisit...dar am zis k gata!! Ma duc la nebuni.. k si asa spitalu 9 e la 2 pasi de mine!!!
V-am pupacit...si...cam liniste azi pe aici...

si vroiam si eu sa plictisesc pe cineva si voi nu erati![]()
![]()
dar acum aveti bebeii si va cred k nu mai aveti timp nici de un pipi!!
Pupici pupici pupici!!!

Denisa
41+ bb Radu Gabriel
vias spune:
...acum am citit ca se termina odiseea din care am facut si noi parte.. pt mine este inca un sfarsit dureros...offffffff....
...cui trimit poze cu Darius???????
pustai