Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 17
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dara_d Buna fetelor azi am fost la controlul de 6 sapt si este totul bine dar mi-a dat sa iau EXLUTON si nu gasesc in farmacii, am inteles ca nu mai este de 3 sapt , voi stiti unde as putea sa il gasesc??? Am avut botezul sambata a fost superba printesa, o sa va pun poze poate maine ca nu prea am timp acum ca deja plange ,cred ca are puseul de 6 saptamani de crstere. Va pup pe toate. Andreea de Denisa(11.07.2008)Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120 |
Salut - Nu mai gasesti nicaieri Exluton, ca cica nu se mai importa sau asa ceva... Eu am gasit o folie la Constanta, dar dupa ce o termin nu stiu ce iau. Deocamdata l-am pus pe frate-miu sa imi caute in Spania. Daca reuseste sa gaseasca, te tin la curent.
Anca mami de Eliza si Erika
ancadragoman spune:
Fetelor cred ca am eu Exluton acasa ,ca mi-am cumparat si nu am mai luat ,le caut azi si daca e vi le dau voua![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
ancadragoman spune:
Fetelor cred ca am eu Exluton acasa ,ca mi-am cumparat si nu am mai luat ,le caut azi si daca e vi le dau voua![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Kimmy spune:
estrella 180ml/kg?mie mi se pare cam mult sincer.timi are 2 luni si nu manca niciodata mai mult de 700-800gr/zi.asa ar trebui sa mance peste 1000ml...la cele 6 kg ale ei...acu mno fiecare bebe manca cantitati diferite 
Kimmy mami de Timea Cristina
Caprioara spune:
Saluti,
Noi ieri nu am mai avut net, iar acu scriu repede ca trebe sa-i pun lui Matei sa manance cat doarme un pic fata.
M-am uitat si eu la pepenashi din nou: toti sunt superbi 

!!!
Imi pare rau sa aud ca s-a mai intamplat o tragedie la odiseea de septembrie
.
Am sunat-o pe Camy aseara pe la 8 insa nu a raspuns...
Eu azi am fost sa-mi citeasca molifta (am aprins o lumanare si pentru Darius, si una pentru Camy si Cristi), apoi am fost si am dat comanda de tort pentru botez. Am vorbit si la local, i-am spus ca vom fi 23, ceea ce inseamna ca atatea portii va trebui sa platesc sigur. Numa bine ca dupa aia am aflat sa socrela a inceput cu mofturile, ca ea nu vine si alte fitze de astea (asa face mereu
ca sa avem si putzin show inainte de orice eveniment din familie, show pe care eventual il continua si in timpul evenimentului). Dar vorba lui cumnata-miu, pana sambata se mai suceste de trei ori, asa ca nu are rost s-o iau in seama inca.
Bautura o cam avem deja in pivnita: niste vin alb (vreo 10-12 sticle), 1-3 sticle de rosu "just in case", 1-2 de wisky, 1 de gin, 1 de votca, apa minerala cu bule si fara, suc. Mai am de luat bere, alune, covrigei, ceva fructe.
Cu lumanarea mi-a mai ramas de rezolvat si ma cam streseaza ca nu-s convinsa ca o sa gasesc floarea soarelui vineri. Sper sa am noroc.
Gata, am fugit, ca acusi se trezeste fata si noi nu am mancat.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
mcoca spune:
Turtu, bine ai revenit ! Si pentru mine a fost groaznic de greu la inceput. Noroc cu mama. Eu pe Maya am culcat-o la inceput in carutz (deoarece am citi ca patutul e prea mare pentru ei, si nu se simt bine intr-un spatiu asa larg) si nu am avut probleme. Pe la 6 saptamani insa, parca erau arici in carutz, nu a mai vrut si pace. Atunci am mutat-o in patutz si a fost ok.
Si eu am avut probleme cu sanii si le-am rezolvat cu protectii de la Dodie. Pe mine m-au ajutat foarte mult. Le-am folosit vre-o 6 saptamani.
Fetelor, am o mare « problema ». Am primit azi o oferta de job
. Un job bunutz intr-o multinationala, care imi vine ca o manusa (am mai facut asa ceva). Problema e ca e din septembrie
; aici eu am spus ca nu pot decat din octombrie. Buuun, dar daca stau si ma gandesc mi se rupe inima sa o las pe Maya la 3 luni acasa 
. Eu am o gramada de lapte si nu imi vine sa o intarc. Ce sa fac ????? Daca ma mult la pranz la lucru, si in rest ii dau sa suga o sa pot pastra laptele ???? Ce parere aveti ? Din fericire programul e 9-18 fara ore suplimentare. Nu e departe de casa, e la juma de ora cu masina.
Imediat plecam si noi la vaccinare.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
M&M spune:
Fetele, multumesc de raspuns!!! Asa voi face , desi acum 3 luni ma juram ca nu il voi chinui pe bietul bebe cu decalotarea , dar decat sa faca cine stie ce complicatii...
Turtu, bine ati revenit!!! Nu stiu ce sfat sa iti dau cu bebelina sa reusesti sa o obisnuiesti sa adoarma la ea in patut...
Ai incercat sa ii pui un CD cu muzica sau cu povesti????
Vio, dece zici ca maine te duci la spital si te mai intorci abia peste cateva zile??? Iti induce nasterea??
Oare Oana o fi nascut?? Nu a mai intrat de 2 zile...
Ioana ce o fi facut???
Capri, da, din pacate inca un bebelus s-a facut ingeras zilele trecute la odiseea de sept- oct!!!
Trist...
Cred ca ma duc sa dormicesc putin si sa profit ca bebe abia a adormit , deci abia peste vreo 3 ore se mai trezeste...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
SunSmile spune:
Bun revenit Turtu! Hmmm, e greu la inceput dar va veti intra in ritm, sunt sigura. Eu nu stiu ce sa-ti zic cu patutul, pt ca a mea doarme unde o pui, ca lemnu. Iar cu sanii, uuuof, eventual pune-ti protectii, ca sa nu agravezi situatia! Hai fruntea sus, va fi bine!
Vazut poze de Maria a Monicai, o scumpete foc! Si or sa-i treaca si hemangioamele. Vazut Anais cu mami si cu tati...o falcoasa scumpa tare. Vazut si Aiduta dulce careia nu-i place in rochita frumoasa:). Vazut si Victor al Adinei, impreuna cu fratiorii (Romana e totala cum alapteaza ea papusa:) ) De fapt, eu ma uit mereu la toti...
Ana nu ne spui si noua de botez? Poze?
Ioana ce-o fi facut? (Andrey)
Galu e genul cumintel. Nu urla incontrolabil decat daca e ceva gros. Am avut doar vreo 2 episoade de 2-3 ore de colici dar ne-au trecut. Urlam si noi cand suntem singure si ne plictisim sau cand tace mami si nu povesteste on &on. Si mai facem scandal in landou de vreo 2 sapt...are ace dom'le cateodata.:) Dar in general e un copil cuminte si foarte zambitor. E un copil solar. Pe bune de nu e casa mai luminoasa de cand este Galu in ea! Si nu stiu dar chiar nu reuseste sa ma supere sau oboseasca deloc...desi mi-a dat un crac in ochi si sunt nitel vanata:), m-a supt de brat si antebrat de zici ca-s heroinista, m-a zgariat pe umeri, obraz si sani...da' e asa dulceeeee. Ca tot vb de ea, cred ca ar trebui s-o trezesc ca doarme de la 10. (am fost si plecati in oras cu ea, e drept)
Fetele disparute???
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
MissJJ spune:
Asa o pauza scurta de la vopsit plintele.
Ari doarme Amira la fel am si eu cinci minute liniste.![]()
Ileanna eu nu o indop cu ceiutz daca ei ii e foame incerc cu ceiutz daca nu se linisteste ii dau laptic oricum am observat ca unoeri nu vrea lapte cand plange asta dupa ce a papat de vreo ora doua ci vrea ceai daca ii dau lapte il scuipa daca ii dau ceai il bea happy si se linisteste. Acuma eu nu sfatuiesc pe nimeni sa dea ceai la copil ca stiu ca medicii zic ca numai lapte e de ajuns si etc., e la latitudinea voastra ce alegeti, eu va impartasesc experienta mea.
Dar eu le-am dat la amandoua si is ok si nu am avut pb.
Turtu metoda cea mai buna sa o inveti cu patutzul, dupa spusele expertilor nu ale mele, nu o adormi in brate sau la pipet si apoi o pui in pat ca nu va adormi deloc in pat asa, chiar daca iti adoarme in brate sau ceva sa o trezesti sa fie constienta ca o pui in patutz, eu o pun si pe Amira cand e treaza ii pun ceva muzicuta linistitoare sa ii cante, noi avem o caracatita agatat deasupra patutului care tragi de o sfoara si canta un lullaby. Daca plange stai langa patutz vorbeste-i mangai-o si incearca sa nu o scoti din patutz decat daca vezi ca nu se calmeaza de nici o culoare si da in plans isteric sau ceva. Nu zic ca o sa functioneze sigur dar poti incerca sau cum a zis Vicky metoda cu, caruciorul o pui in carucior si o adormi acolo tot asa cu vb plimbat carutul dar incearca sa nu o scoti.
Uff am atatea de rezolvat si parca nu mai este timp.
Fug sa vad ce mai pot rezolva ca sa reusesc pana joi dim sa nu am mai nimic de cumparat/pregatot etc sa ma ocup numai de mancare.
Mami de printese
Ari si
Ami
ankalaura spune:
Fetele, vad ca vorbiti de probleme mici = copii mici sau nu....
Eheee.... unii spun ca sunt probleme mici pentru ca ai mai mult control asupra unui copil mic. Chiar daca miauna, e simplu, tace cu tzitzi, suzeta, leganat, luat in brate, asa ceva...
Dupa ce incepi sa te intelegi cu el e mai simplu ca stie sa spuna ce vrea, dar e mai greu de gestionat "psihologic" sa spunem....
Sa vedeti problema pe capul meu!
ELIZA MEA s-a pupat cu baietelul nasilor, care are 7 ani, ei de asta ce ziceti?? Ce sa ii spun eu??? Am problema asta de cateva luni, de imi vine sa evit 100% momentele in care sunt ei singuri... In fine, e complicat al naibii.... Ca sa vezi ce inseamna influenta Cenusaresei, Albei ca Zapada, a printilor, samd... Si tu zici ca ii educi mai bine, ca doar sa nu se uite la Jetix.... la toti mostrii aia....
Azi e ziua ei. Cum ii explic eu copilului ca
- e vacanta
- e marti
Am invitat niste prieteni sambata.
Am invitati niste rude cu copii duminica
Nu e bine, ca AZI E ZIUA EI!
Ca un facut, azi am reusit sa iau legatura cu niste prieteni care sunt in tara pana vineri dimineata, deci i-am chemat pe ei. Au doua fetite. Ei bine, ei au venit de la munte azi noapte, mai au treburi... Asa ca ii zice ea Elizei ca nu promite ca pot ajunge azi.
Da-i si plangi, ca e ziua ei si ca la ea nu vine nimeni!!!!
Cum sa consolez eu copilul? I-am sunat inapoi si am zis... nene... vreti nu vreti, veniti AZI ca imi plange copilul de rupe...
Si tot asa..
Ma duc sa fac putina ordine la ea in jucarii, ca nu ma gandeam ca vom avea si azi musafiri...
I-am zis si eu... cine mai are 3 petreceri de ziua ei? Credeti ca o interesa??? Ea vroia AZI! Bine ca am gasit ceva si pentru AZI!
Fug
Anca mami de Eliza si Erika