Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 18
dana81 spune:
Buna ziua!!!
Acusi a adormit si bursucul meu, de azinoapte doarme si ppa la 2 ore, a mea mananca 60 la o masa nu pot sa-i dau mai mult ca varsa, dar in schimb mananca cam 12 mese pe zi, sau la 3 ore 8 mese, eu zic ca isi ia cantitatea necesara. Eu ca MADA incerc sa-i dau la program, adik sa treaca cel putin 2 ore, bine daca tipa o mai pacalesc cu baby drink!!!
TURTU si noi am dormit 3 nopti cu ea in pat ca tipa in patut ca din gura de sarpe dar noaptea trecuta am adormito usor pe umar dupa crize de plans isteric..si am puso in patut, am obs ca daca o pune tati in patut adoarme mai repede, cred ca pe mine ma simte altfel...si azi a dormit numai in patutz, deci eu zic ca daca ai multa rabdare vei reusi..cum spuneau si fetele incearca sa o adormi in brate sa o tii putin pana ce o simti ca a adormit profund si apoi o pui in patut, la mine e inconjurata de perne lipite de ea!!! PUPICI SI RABDARE!!!
VIO fain localul, ne place si noua, dar pana la urma ne-am hoatarat la ROYAL, de langa biblioteca, vom face Duminica ziua de la 13..Tu ce faci la spital?iti induce nasterea? Iti tin pumnii!! Apropos de spitale, am fost placut impresionata de maternitate, curatenie si personalul super..serios, nimic de reprosat, si imi facusem atatea probleme....Azi incercam sa scoatem bursucul pe faleza la plimbare!!!
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Caprioara spune:
Ankule, sa-ti traiasca Eliza!!! Spune-i La multi ani
si pup-o din partea noastra!
Mai fetelor, cu copiii e greu mereu, indiferent de varsta, dar in fiecare etapa din alte puncte de vedere. Dar e si frumos
.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
dana81 spune:

ELIZA, sa fii sanatoasa puiule si sa cresti frumos, sa-i bucuri pe mami si tati1!!!
ANKA cupilu are personalitate si mai are si dreptate pana la urma, eu cat is de mare si tot asa consider daca e ziua mea atunci sa o simt!!!PuP fetele si distractie placuta!!!
Mai fata mea cand mananca si oboseste horcaie, nu mi dau seama de unde vine sunetul din piept sau de la nasuc, uff, pediatra mi-a spus ca e posibil sa nu fi fost curatata bine...la voi cum e?
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
ramonzca79 spune:
salutare fetelorrr.....am si eu o intrebare...avand in vedere ca sunteti mai experimentate poate ma puteti ajuta....
am 37 saptamani si medicul meu pleaca in concediu pt cca 10 zile(de joi 28.08 pana pe 07.09)...nu as vrea sa nasc cu alt medic...la ultima eco...adica aseara mi-a reconfirmat ca bebe arata mai mic cu cca o sapt si apoi la controlul pe masa mi-a spus ca am colul aproape sters si dilatatie de un deget chiar doua daca se straduieste dar nu vrea sa insiste...m-a chemat dimineata la spital pt o analiza de urina avand in vedere ca mi se umfla picioarele extrem de tare si mi-a spus sa merg de noaptea in cazul in care ma apuca durerile....nu am avut nimic asa ca ne-am intalnit la 9....analiza a fost ok....mi-a facut un Doppler si a zis ca si bebe e ok...apoi mi-a dat nr unei alte d-ne dr si mi-a si prezentat-o spunandu-mi s-o contactez daca e cazul cat el este in concediu....dar mi-a scris si o reteta cu Gynipral si Magneziu....nu stiu ce sa fac....mi-e teama sa iau Gynipralul ca nu cumva daca se declanseaza nasterea sa nu ma mai dilat....voi ce stiti????vreau sa nasc cu el...(intr-un fel i-am sugerat ceva de provocat dar a zis ca e bine sa mai stea)..dar nu vreau nici ca apoi in travaliu sa stau 20 ore pt ca nu ma dilat...e ok sa mai iau acum la 37 saptamani?????
POZE...POZULICI
37+...
Erik
ileanna spune:
ankalaura 
Are dreptate Eliza sa nu te lase sa gasesti nici o scuza pentru AZI. AZI e ceva teribil de important si nu poate fi inlocuit cu nimic. Noi adultii mereu uitam complet de AZI in lupta si planurile pentru MAINE.
Mada io nu te las deloc din gura
. Si nici macar nu-i telefon sa-mi vezi nr si sa nu raspunzi
. Da si dr meu a zis ca nu trebe ceai dar asta in cazul alimentatiei la san cand "primul rand" de lapte este apos si ii tine de sete. Cam cat ceai o lasi sa bea intre mese?
mcoca cat de greu se gaseste un job acolo?? Este o oferta de nerefuzat sau ai putea gasi ceva similar sau chiar mai bun atunci cand o sa consideri tu ca este momentul sa incepi sa cauti? Eu as suferi teribil sa trebuiasca sa ma duc la job la 3 luni dar ar exista situatii in care as lua aceasta decizie daca ar fi vorba de hotarari finale si decisive long term pentru cariera si veniturile mele. Ca acu' avem de dat bani pe pampersi dar stai sa vezi mai incolo. Ca daca nu cred in "copii mici - probleme mici", cred in "copii mari - cheltuieli mari". Mai ales daca nu esti o mama care isi permite sa traiasca din salariul sotului. Tu stii cel mai bine ...
Iar eu una ... nu cred ca alaptatul este intrebarea cea mai grea aici ci timpul in care lipsesti de langa copil.
estrella Vlad mananca 150 (si nu la fiecare masa) de vreo saptamana doar. Pana atunci nu sarea de 80 - 90 dar lua bine in greutate. Si e normal daca a ta e mai mica sa manance mai putin.
http://community.webshots.com/user/my_margaret
violeta29 spune:
ANKALAURA , LA MULTI ANI ELIZEI, SI PETRECERE FRUMOASA SA AVETI!

CRISTINA, DANA, da o sa-mi induca nasterea asta daca nu cumva vine totul de la sine pina maine. Deja am inceput sa simt ceva contractii dar nu f dureroase si cam la 15-20 min. Imi scot si sotul la o plimbare in seara asta poate , poate seintampla ceva. Chiar n-as fi vrut sa ajung la inducere, dar decat sa astept si sa ajung pe mana cine stie carui medic, mai bine accept inducerea si nasc cu dr meu, in care am mare incredere.
DANA, foarte frumos la Royal, ai facut o alegere foarte buna!Noi am ales sa facem seara incepand cu ora 20.00
OANAAAASM, pe unde umbli, ai nascut cumva?
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
39+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

MAINE E ZIUA CEA MARE

oanasm spune:

cris, vio nuu..n-am nascut! nu ramaneati voi neanuntate cand se intampla minunea! ![]()
serenity tu esti tot 2in 1?
vio deci maine inducere daca nu vine bb!? iuui..uite niste fete cucuiete 

..poate o ademenesc pe Alexandra!
nici putzosu' meu nu prea da semne..am fost ieri la dr..bb neintors dar bine si voinic! am facut eco, tns si amniscopie-lichid curat, am discutat si cu anestezista..o tipa taare faina
..maine merg din nou...si refac cam tot..eco, tns..si amnioscopie ..daca nu vine bb pana atunci
cam astea-s noutatile de la noi
..pupici la grevidute, mamici si pepenasi! merg la o plimbareala..poate-poate ![]()
Oana
39+ cu

o noua viata
filmuletz bb
dia_filipas spune:
Salut fetele!
ELIZA, LA MULTI ANI!
Anka bine ca pana la urma ai gasit pe cineva...Petrecere frumoasa...cam asta o sa ne astepte pe toate mamicile cu copii de iulie august...
dana81 si Miruna mea horcaie cand papa, dar numai atunci, in rest nu. Sper ca nu e grav.
Turtu si Miruna doarme cu mine in pat, ca sotul doarme numa cateodata cu noi...eu am pus-o cu mine pt. ca ea mananca haotic, adica papa, doarme cateva minute, iar se trezeste, iar papa si tot asa. Am considerat ca e mai comod, sa nu ma tot ridic dupa ea si s-o trezesc cand o mut...acu' nu stiu daca am procedat bine, sper sa o invat in patut pe cand nu se mai trezeste noaptea sa pape.
Violeta
Nastere usoara!!
Te asteptam cu drag la "Scutece"!! Sa dea DD sa fie totul bine maine si sa va intalniti cu bine comoara!!
Stiti ceva retete bune cu vinete? Ma tenteza sa le gatesc si altfel decat cu maioneza...
Nu mi-ati raspuns: ce doctor se ocupa de problemele la san/alaptare? Ginecologul? Iertare daca e stupida intrebarea...
Gata fug sa pap pana mai sta matza cu bunicu'. Apropo de bunic...mi-a invatat-o folclorista
, ca sta cu ea la TV la Etno, si eu care speram ca iasa
ca mama-sa...
la toate fetele!!
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
dyanira spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui oanasm![]() cris, vio nuu..n-am nascut! nu ramaneati voi neanuntate cand se intampla minunea! serenity tu esti tot 2in 1? vio deci maine inducere daca nu vine bb!? iuui..uite niste fete cucuiete ![]() ![]() ..poate o ademenesc pe Alexandra!nici putzosu' meu nu prea da semne..am fost ieri la dr..bb neintors dar bine si voinic! am facut eco, tns si amniscopie-lichid curat, am discutat si cu anestezista..o tipa taare faina cam astea-s noutatile de la noi Oana 39+ cu ![]() o noua viata ![]() filmuletz bb |
Oana sm faci cezariana sau nu?Ma bucur ca bb tau e bine si se pare ca la fel ca al meu nu se prea grabeste, cred ca le place in burtica.Cum o sa il cheme?
Te pup si iti doresc nastere usoara.
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!mamica fericita de
ANDREI TUDORAMR putin pana sa ne vedem minunea
M&M spune:
Anka, LA MULTI ANI, ELIZEI!!! Sa fie sanatoasa, cuminte si o viata plina de fericire si impliniri...
Oana, pai bafta multa; poate, poate!!!
Vio, naster usoara ( in caz ca nu mai apuc sa intru pana maine) si o bebelina sanatoasa, cuminte si papacioasa..

Dia, ginecologul se ocupa cu problemele legate de san...
Scuze , dar mai devreme chiar nu am vazut intrebarea ta.
Noi inca nu am discutat deloc despre botezul bebeului...Nici nu stiu la ce biserica sa ma duc...Dar oricum, ma gandeam undeva mai prin toamna
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)