Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Fetelor, am revenit si noi. N-am citit nimic, sint zombie de oboseala, Mara doarme tare greu, ne termina. Cum o punem in patut cum se trezeste, zici ca are ace in patutul ei.
Noptile o leagana sotul meu ca sa pot sa ma odihnesc si apoi dormim toti 3 in pat. Stiu ca nu-i o solutie, dar nu stiu cum sa facem altcumva. VOi ce-ati facut ca sa convingeti copilul sa doarma in patul ei?
Cu alaptatul ma incapatinez sa ii dau in continuare sin, desi am facut rani la un sfirc si-am ajung ca anaxena, de mi-am umplut copilul de singe cind sugea. Insa n-a prea pus pe ea, intr-o zi de iesire de la spital cica a pus 20 de grame, insa asta poate sa fie si diferenta intre cintare, nu stiu daca e relevant.
Hai ca sint haotica rau de tot, nu stiu cum reusiti sa va organizati, eu ma simt VARZA.

40s + 1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

TURTURICA, bine ai revenit!Si nu dispera incet, incet o sa-ti intri in ritm!
MADA, intr-adevar , foarte interesant subiectul cu resuscitarea, eu zic ca ar trebui pus pe prima pagina.

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita39+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
MAINE E ZIUA CEA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

turturica, nu poti pune cumva patutul ei aproape de patul vostru? Si eventual sa tii o mana langa ea cand se foieste... Aida adoarme in brate si apoi nu are preferinte unde o pun sa doarma in continuare . Sau daca ii e foarte somn, adoarme si singura in patut.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Kimmy actele pentru indemnizatie se depun in decurs de 60 de zile de la incheierea postnatalului.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kimmy

Am uitat sa va intreb...maine mergem si noi la vaccin,si eu am zis ca-i facem Pentaximul.Ala nu e ok?Trebuie Infarix Hexa?Adica e diferenta mare intre ele?Ce ma sfatuiti?

Kimmy mami de Timea Cristina

eu i-am facut Marei pentaxim si e bun ... daca faci pentaxim o sa o intepe de doua ori, o data pentru pentaxim si o data pt hepatita b ... infanrix hexa mi se pare contine si vaccinul pt hep b, deci inteapa doar o data

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

didi, i-am pus patutul linga patul nostru si am incercat sa o adormim in brate, insa cum o pun in patutul ei, cum se trezeste.
Ieri a fost moasa pe la noi si ne-a zis ca e normal sa vrea sa fie apropiata de mami si tati, doar a stat 9 luni lipita de mami, insa nu stiu cum o sa rezistam daca o culcam in fiecare seara linga noi. O fi din cauza ca e asa de micuta?
Fetelor, la voi au dormit mai bine dupa ce au crescut?

Mami de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

AnnaBaby macar iti pap ala 3 - 4 ore. Taci si zi mersi

cristina_26 eu fac decalotare de la 4 saptamani. In prima faza nu mi-am pus intrebari, eram gata sa execut aproape orice zice dr, chiar si o saritura de la etaj . Doar ma intrebam din cand in cand daca bunica stia de decalotare. Dupa aia am vazut si eu discutii si m-am intrebat daca fac bine intervenind peste ce a creat natura. Dar oricum era tarziu pt ca cica odata ce te-ai apucat chiar nu mai poti sa te opresti. Si oricum nu stiu daca as fi refuzat ideea pt ca am citit si ce au patimit multe mamici care nu au facut asta. Ideea este ca NU DOARE. Vladut sta ca mielul si nu il deranjeaza deloc. Circul incepe abia cand incep sa ii bag betze in nas gura si urechi .

Tecky pe mine ma enerveaza la culme aia care zic ca primul an e cel mai usor si "la copii mici - probleme mici etc". Da mai asa o fi. Dar una este cand poti comunica cu el si aveti o relatie bilaterala si alta este cand e doar un pisoi si te invarti cu el in brate 10 ore pe zi incercand sa afli de ce plange. Uite io tot toata ziua stau dupa el numa' ca nu imi poate vorbi si de multe ori nu stiu de ce plange. E adevarat ca daca vreau sa ma duc la buda, ma duc linistita pt ca stiu ca nu pleaca din pat . Da ma rog ... or avea dreptate si poate imi schimb parerea mai tarziu. Dar povestile "horror" despre mamici zombie se invart in jurul varstei de 0 - 12 luni.

Ahaaa, si uite ca si Mada e de aceeasi parere si ea are ambele "situatii" simultan.

Kimmy pai Timi e ardeleanca ... "no ... ham" . Noi suntem bucuresteni stresati si poluati ...
Din cate stiu eu, hexa mai "are o boala" in plus dar nu stiu care.

Mada pai secretul la tine o fi acel ceiuc. Ca eu nu prea ii dau. Poate ar trebui sa fac si eu asa, nu stiu ce sa zic. De ex azi dimineata a mancat la 8 140ml si la 10 fara un sfert facea ca trenul si a mai halit 140. Ma gandesc ca chiar daca incercam nu il pacaleam cu un ceiuc si poate nici nu ar trebui ... Voi ati patit sa ia intr-o singura saptamana 450 gr???? Ca io am sarit sa-mi verific cantarul si sa sun la dr ...

Ufffff super treaba cu linkul despre sufocare. Ca inca stau cu frica desi nu prea am patit-o.

turturica iti zic si eu ca Didi tot in brate adoarme de multe ori dar odata adormit nu il intereseaza unde il pun. Daca are de chirait pot sa-l pun io cat vreau in patul comun. Al meu doarme mult mai bine noaptea dar ziua ma face muci. Si la mine noaptea are 8 ore iar ziua 16. Deci nu se pune ... cred ca as face schim . Dar fiecare copil e altfel si eu am invatat ca nu are sens sa incerc sa gasesc o regula la copilul meu. Cand zic victorioasa "gata, aia e, am gasit ... de acum asa fac si merge" ... imi arata copilul imediat sa-mi vad de treaba mea si sa nu incerc sa-i gasesc pattern-uri.

Cat despre cat de greu e si cat de varza sunt ... nu mai zic nimic. Ma gandesc doar ca el este atat de mic si e atat de greu sa cresti si sa te adaptezi la lume incat e normal sa fie asa si eu trebuie sa fiu langa el. O sa treaca ...

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

gallyb,ioanaiub multumesc pentru lamuriri!
deci cu indemnizatia mai este vreme.
o sa facem deci pentaximul,asa ne-a recomandat si dr.sunt tare curioasa cat a crescut gogosica a doua lunita de viata.prima a crescut destul de mult,mai ales in greutate.a luat peste 1200 gr.si dupa nastere a scazut putin,200 gr,si am iesit cu doar 100 mai putin decat la nastere.

azi va bombardez cu intrebari...sper ca nu va suparati pe mine
de ezemplu,voi cand scoateti din scoica chestia ce tine capusorul fix?ca pt timi deja e ca un ghips...abia se poate misca.

turturica cu timpul o sa se linisteasca si se obisnuieste si cu patutul.eu sincer am insistat s-o pun noaptea in patutul ei.daca se chitaia o luam in brate si o tineam putin pana adormea iar si iar o puneam in patut...si tot asa chiar daca trebuia sa ma ridic de 3 ori in 10 minute.pana la urma s-a obisnuit.Exact asa facea si timi...o puneam ca pe jar in patut,oricat de adanc dormea,la contact cu patul se trezea.
stiu ca e obositor,primele 3 saptamani eram ca un zombie,nici nu stiam ce e aia zi si noapte,si nu dormeam mai mult de 3 ore legate nici noaptea.dar trece si va obisnuiti si isi va face si printesa un program cat-decat si o sa si uiti cum a fost si cat ai fost de obosita

Kimmy mami de Timea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui turturica

didi, i-am pus patutul linga patul nostru si am incercat sa o adormim in brate, insa cum o pun in patutul ei, cum se trezeste.
Ieri a fost moasa pe la noi si ne-a zis ca e normal sa vrea sa fie apropiata de mami si tati, doar a stat 9 luni lipita de mami, insa nu stiu cum o sa rezistam daca o culcam in fiecare seara linga noi. O fi din cauza ca e asa de micuta?
Fetelor, la voi au dormit mai bine dupa ce au crescut?

Mami de Mara

eu cand ii dadeam sa suga o puneam pe o pernuta nu inalta si dupa ce termina si adormea o mutam cu totul in patut dar fii atenta ca daca e cearceaful din patut prea rece se trezeste (eu pusesem o paturica)

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Buna!

Felicitari mamicilor care au nascut si bafta celorlalte!!

Ce ma bucur ca am citi ca si copilasii vostri fac ca Maya mea. Si a mea are zile cand sta treaza mai toata ziua, daca imi doarme 3-4 ore pe zi uneori. Si alte dati doarme, se trezeste, manaca si iar doarme. O perioada a tinut ca scosul la aer dupa care, imediar adormea. Acum nu mai tine... sta tot treaza. Si tot asa, nu mai stiu in ce pozitii sa o tin, sa o legan, doar doar o adormi. Eu am sesizat ca daca nu doarme4, din cauza oboselii cred, nici nu mai imi mananca cat trebuie.
Ileanna esti o fericita ca iti mananca atat. Desi amea e nascuta pe 27.07. deci e mai micuta, mie niciodata nu mi-a mancat mai mult de 100ml la o masa, si asta de maxim 2-3 ori pe zi. In total mananca cam 400ml pe zi... doctora a spus ca trebuie sa manance cam 180ml inmultit cu kg/corp!Deci a mea nu prea manaca!Mi-a luat cam 600gr iar maine face o luna!

Ankalaura ti-am simtit lipsa... desi eu doar am citit.. nu am si scris! Cam cum arata dermatita asta atopica?

O sa ma apuc si eu de pus la congelator diverse legume si fructe!!!

Mai fetelor mai e putin si se termina odiseea noastra!Ufff!!!

Nu am apucat sa pun nici poze, nici sa imi schimb semnatura!Sper sa o fac!

Mergi la inceput