Mamici ce asteapta al doilea copil (15)
Raspunsuri - Pagina 5
crengu75 spune:
Pup toate fetele!!!!!!!!!!! fara discriminare.Daca mai uit pe cineva sa stiti ca e de la batranete.........
Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
ana_a spune:
sanziana, imi aduc aminte ca fix asa eram si eu mai pe la sfarsitul sarcinii. Mau apucat din nou greturile plus ca imi era un somnnnn aoleo...va spun sincer ca uneori atipeam pe pat cu Stefan care se juca pe langa mine am avut noroc ca este un copil cuminte si ascultator si tare multa rabdare a avut cu somnoroasa de ma-sa!. hai ca mai ai un pic si iti ti puiul in brate!
Cat despre mancare eu zic sa nu-ti faci probleme! nici eu nu am mancat cine stie ce in ultimul trimestru si uite ce flacau de 3900 gr am nascut! Plus ca la final sau adunat numai 14 kile cu el cu tot!
crengu bine ca ati scapat de diaree ca este tare urata! Ma uit imediat la pozele voastre!
Legat de castraveti, eu am mancat si din cei murati si din cei proaspeti si nu am vazut vreo modificare. Bine, din cei proaspeti am luat asa, 2-3 felii in salata, dar murati chiar am mancat la mama zilele trecute vreo 3-4 bucati ca tare buni au fost! Si nu sa intamplat nimic deosebit la Matei. Eu zic ca cei murati sunt mult mai inofensivi ca cei proaspeti.
Eu pe Matei il spal cu totul cand face kk de cele mai multe ori pentru ca mai nou face o data pe zi si umple pampersul de mi-ar trebui vreo 3-4 servetele sa-i fac fata asa ca il dezbrac pe jumatate si il iau de subsuori si il bag la dus.
gata, tre sa fug ca sa trezit Matei
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata
julax spune:
Claudia,Dany,Cami,Crengu,Sanziana,Mada,multumesc pentru cuvintele frumoase
Stau in pat si scriu pe o parte,e cam greu,de asta cer scuze ca nu voi raspunde tuturor.De citi citesc tot
La control a spus ca am colul inchis,dar moale,bebelina e foarte jos si sa evit statul prea mult in picioare sau sezut.A zis ca nu ar fi problema daca as naste acum,dar as prefera sa ajung la termen,adica sa mai astept vreo saptamana jumatate,daca e posibil.
In legatura cu mutatl votez si eu pt 1 ian 2009
Crengu,frumoase poze,iar tu nu ai deloc burtica
pe toateIulia 35+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
danybv spune:
vaiiii Crengu ce gogoasa frumoasa ai e scumpa foc Rianna, ce as musca un pic din falcile ei alea grasute , ptiu ... sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea , mai eu stii ce fac cand Maria este plina de kk la pasa , o duc direct in chiuveta din baie si o spal incep din fata spre fundulet , mi-a fost si mie frica la inceput dar acum m-am obisnuit , e muuuuult mai usor cu igiena la baieti , ai dreptate
Julax pupici multi din partea noastra ai grija de tine si sa-ti ajute DD sa nasti la termen
Ana pupici de la noi
Noi, numai ce am venit de afara , a fost tare placut desi a batut tare vantul , am fost tare inspirata sa-i imbrac pe copii exact ca pentru vremea de afara
Va doresc o seara linistita si ne reauzim maine la cafeluta de dimineata Noapte buna fetele
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
De Ziua Marinei
OanaRusu spune:
Sa nu ma scoateti din club doar ca nu va spun la fiecare cate o vorbulitza - va spun in gand de fiecare data cand citesc dar tare rar am si cate o clipa (la propriu) sa mai si scriu...
Si eu m-am stresat de curatat kk la pasarica fetei - mai ales ca da, la baieti e mult mai simplu - insa o spal pe Ana dupa kk la chiuveta (acum e mai usor ca a mai crescut...) si o verific apoi si o sterg cu tampoane de demachiat umede - repede de tot sa nu stresez fata. Nu am folosit nici la Paul servetele umede decat in "momente de restriste", adica de musai, in deplasari.
Am vazut multime de poze - numai bebei frumosi, super-mamici si burtici luminoase pe toti si toate
Iata ceva mai nou de la noi aici
Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
ana_a spune:
Iulia, sa stai cumintica in pat pana la termen!! Hai ca nu mai este mult! In curand incepem galeria pentru tine! Ca am avut cam multa paza de galerii pe aici!
dany si la noi sa schimbat vremea si sufla vantul....Stefan numara lunile care le mai avem pana vine zapada si ofcourse...Mos Craciun
Matei cred ca este la un puseu de crestere ca de 2 zile sta agatat de tzitzi, nu plange dar parca este vesnic flamand, daca nu-i la tzitzi ii cu pumnii in guritza molfaie si tzocaie de parca ar fi rupt de foame
Incarc si eu cateva poze noi, o sa va pun si un link daca vreti sa ne vedeti
Va doresc o seara placuta si sa auzim numai de bine!
expozitia de lucrari
castelul de zapada
construim
ana_a spune:
crengu, am vazut pozele cu Rianna! ce falcute dragute are ea la o luna!! Si ce batoasa sta in leagan! Ii place sa stea in leagan? printesei!
Oana, am vazut si pozele voastre! Scumpica foc si Ana, iar Paul are niste ochisori albastriiii de iti vine sa-i mananci! oare si Ana o sa-i aiba la fel?
aici aveti linkul cu pozele noi noutze
mai rasfoiesc si eu internetul si ma duc la culcare ca indata se trezeste Matei sa manance.
expozitia de lucrari
castelul de zapada
construim
CamiM spune:
Salut fete cucuiete!
Votez si eu cu ideea sa stam pana la 1 ian 2009 si apoi sa ne "caram" la prieteni dintotdeauna.
Dany felicitari Mariei pentru primele cuvinte. si pentru dintoci
Ana m-ai dat gata cu arahidele in cioco.. - si io tot cu dulciuri.. azi am gasit prune ca in Romania si am luat sa fac galuste cu prune.. numai la mancare imi sta mintea asta ceata..
Super dragute pozele.. ce serios sta acolo Matei..e dulce foc.
M-a distrat povestea despre Stefan cum il asteapta el pe Mos Craciun
Sanziana si speram sa te simti bine curand. - mai e putinel si gata.
Crengu ma bucur tare mult ca si-a revenit Cristian. -superbe pozele si dulci foc protagonistii.. ce obrajori..are Rianna..o nebunie.
Eu pap de toate si castraveti si tot si nu avem probleme.
Cu stersul fetelor singura regula pe care o stiu eu e cea cu stersul din fata spre spate in rest.... cum poti si cum te lasa
Aaa!!! ai cat mai putin folosite servetele umede, apa calduta e mult mai buna.
Iulia hang in there!! acus punem de galerie.. Maaai ce de fetite grabite la noi aici.
Oana ce ma bucur ca ti-ai facut timp de povesti asa putinel.. Super poze!!!
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
La noi urmeaza week-end lung ca luni e ziua muncii - asa ca ne facem de cap.
Maine avem in plan sa facem mici si poate o tura de shopping ca sunt o tona de reduceri - asta daca ne lasa stapanele..
hai sa vedeti ce mai fac si gogoselele mele: www.dropshots.com/camiM#date/2008-08-24/21:20:59" target="_blank"> Sofia si www.dropshots.com/camiM#date/2008-08-24/21:23:11" target="_blank"> Sabina
gata va e toate si numai bine!!!
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Amalia spune:
CamiM sunt mortale galustele tale mici! Mi-au placut la nebunie filmuletele! Ai niste fetite atat de scumpe, ca-ti vine sa le mananci! Sa va traiasca, sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele!
Cat priveste mutatul...eu sunt de acord cu orice va hotarati sa faceti..oricum vin dupa voi oriunde, nu scapati de mine. Va pup dulce!
Si LA MULTI ANI pentru toti Alexandrii si Alexandrele! sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 31+ Luca Gabriel